34

ФАЛШИФИКАТОРЪТ Д

преди 11 години

Премиерът: Когато числата говорят, боговете мълчат!________________________________________________________________________________Но, Премиере, когато цифрите са Дянкови, и става въпрос за живота на милиони хора... и боговете не мълчат.

33

do 29

преди 11 години

Jiweq we4e 10-ta godina w Germaniq i zawy6ih telekomunikacii tuk. Wsqka godina lqtoto i i za Koleda se pribiram w bg i sym NAPALNO SYGLASEN s komentara ti. Tolkowa prostotiq i naj-we4e slaboumie ne bqh wijdal kakto u mladite hora na moqta wyzrast, taka i w horata na sredna wyzrast. Mnogo e degradiralo ob6testwoto, bez nikakyw stimul za razwitie, bilo to profesionalno ili kato li4nost. Mnogo e stra6no. Za trafika na Sofia i kulturata na bylgarskiq 6ofior nqma kakwo da komentiram.I bogowete myl4at

32

Анонимен

преди 11 години

Свършиха парите в хазната. Ще вземем назаем за да има за Любо Пъпчовци, Доневци и Борисовци

31

пас

преди 11 години

И мене какво ме засягат далаверите гербови?!

30

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 11 години

Лоши новини за българската икономика ! Напоследък се събраха доста лоши новини за българската икономика.Индустрията спада с 3.6% на годишна основа през януари - за първи път от близо две години.Износът падна с 10.2% на годишна база през януари - за първи път от над две години.Безработицата продължава да се увеличава и през февруари вече е 12.4% - най-високото ниво от осем години насам, при това голяма част от реално безработните не са регистрирани и статистиката не ги отчита.България вече четири години не догонва по доходи средния европеец, за разлика от десетилетието преди този период.Според последните прогнози на Европейската комисия българската икономика е в стагнация през първото тримесечие на 2012 г. Не е изключено да се окаже, че има спад, който ако продължи и второто тримесечие България технически ще влезе в рецесия.Спадът в търговията на дребно се засилва и през февруари обемът на търговията е с 6.4% по-нисък спрямо същия месец на миналага година.Крайно време е да се замислим сериозно за причините. И да ги търсим не навън, а в България.

29

Анонимен

преди 11 години

Ne znam kolko hora go osyznawat, no towa e izkliu4itelno dobra nowina i izkliu4itelno polojitelen signal ot i kym pazarite.

28

Относно паметника на

преди 11 години

"Стоит статуя, рука поднята наместо х.я стоит граната"

27

Анонимен

преди 11 години

Колко дебела и проста кратуна трябва да си, за да кажеш в качеството си на премиер : Когато цифрите говорят, и боговете мълчат".

26

КОМЕНТАР

преди 11 години

ДО СТРОИТЕЛИТЕ НА "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ", " БЪДЕЩИЯТ РАЙ" И Т.Н.Е, АЛЪЧНИТЕ КОЖОДЕРИ ВЪЗСЕДНАХА ЕКОЛОГИЧНАТА ЗЕЛЕНА ВЪЛНА.КАК ЛИ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ТАКИВА *** ЖИВЕЕЩИ ДЕН ЗА ДЕН?

25

Анонимен

преди 11 години

Гледайте скат интересно е.

24

емигрантка

преди 11 години

Върнах се от България преди месец. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски от тези в Африка.Какво става?

23

му4а4о

преди 11 години

ко ривете ва *** като бехте на власт на вас ви спреха парите а като ГЕРБ е на власт пари има за сичко щото в цел свет ни признаха че сме отличници

22

Анонимен

преди 11 години

Ето с тези пари ще се плащат дотациите на *** за волтаиците на Цветелина Борисова

21

до кошмар

преди 11 години

Говориш като селски интелектуалец пред неграмотни селяни. Я оди се снимай

20

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ.КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН---ДА РАБОТИ.

19

ужаса ГЕРБ

преди 11 години

Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя

18

7

преди 11 години

ПАМЕТНИК ЗАСЛУЖАВА БОРИСОВ...ДО НЕБЕТО...И ЩЕ ГО ИМА ---НЯМА СЪМНЕНИЕ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА ИЗКАРА И ВТОРИЯ МАНДАТ ТАКА УСПЕШНО.

17

Анонимен

преди 11 години

Този заем е отпуснат благодарение на бг народа и най-вече на пенсионерите,че издържат тази мизерия и не излезнаха на улицата...

16

КОШМАР

преди 11 години

Хазната е празна,тегли се заем от 4 милиарда ,който тепърва ще изплащаме с годиниЦените на Ток, Вода, Парно, Електричество растат всеки месецЗаплатите не са мръдналиПостояннен дефицит вече 4 години400 000 безработниФалирали са 2/3 от фирмите!!!Как мислите?.Ще се подобрят ли нещата,докато ни управлява Гроб?....нещата стават все по-зле и по-зле.Започна се със замразяване на заплатите...но пък цените започнаха да растат,после се оказа,че резервът го няма.....сега вече се тегли и заем

15

Анонимен

преди 11 години

Успешна е разбира се :). То на Велчев емисията беше още по-успешна и остави още по-сладък вкус/бонус в устата на чуждите инвеститори, а и на доста министри от тогавашното правителство :D. Дянков ви казва директно - да го духат БГ смотаняците, а вие му се смеете и мазните:). ***.