39

Анонимен

преди 12 години

То се видя как си я върши! Взе 117 000 Евро и ни направи от 3-ти 6-ти. Сиктир от такива тренери.

38

До 35

преди 12 години

Марто Стоев ни донесе медали с отбора -това не са ли успехи? Какви медали донесе Стойчев? Интриги и дотам!

37

rument

преди 12 години

Вие не разбрахте ли че Стойчев се маха защото му писна да му казват как да се ръководи отбора,никой няма право да му казва как да си върши работата.

36

Анонимен

преди 12 години

Да си ходят Стойчев и Матей! Чупка! Рекетьори в стил "Боко" си имаме вече!

35

Анонимен

преди 12 години

След провалените шампионати в България е редно инженерчето да се маха ! А и този Радо Стойчев ми писна и той да се маха !Незнам защо иска да го гледаме като мъченик

34

Анонимен

преди 12 години

Всички волейболни легенди са против Стойчев. И Димо Тонев каза,че грешката е в Стойчев!

33

Анонимен

преди 12 години

шефове на федерации не се свалят лесно, вижте Батето лека му пръст колко хитро го прекараха, яд ме е, че Батето е направил много за българския футбол, докато тоя във волейбола - тоя месец за пръв път му чух името

32

Анонимен

преди 12 години

Чудесно е, че си отиват Стойчев и Казийски! Май са забравили какви са им функциите в националния! Чао и не се връщайте ***! Давайте път на младите и толкова!

31

Анонимен

преди 12 години

Ако парите които дава Ереа - 90 000 евро са под формата на екипировка, то... един комплект може и 300 евро да го пишат.

30

лаик

преди 12 години

Стойчев пое отбор ни по волейбол, който беше на 3 място в света и го направи на 6 място. Това не ли провал. Подложи се на Италианската федерация по волейбол и \"изненадващо\" паднахме от Германия. Нали в Италия си вади хляба. За загубата той и отбора нямат вина, а УС. Наглост. Той самия си изплю камъчето за какво става - просто му се изплъзва комисионната от договора за екипировката, която той лично уредил. Пари и пак пари. Той не мисли за нашия волейбол, а играе за Италия, която иска да отстрани един конкурент. Матей прави това което му нареди Стойчев, иначе ще търка пейката в Италия. И без него сме супер отбор. А някой да се разрови защо Стойчев постояно налага младия Пенчев, а игнорира такива като Соколов, Милушев, левачката Боян Йорданов. Най-добрия треньор бе Мартин Стоев. А Силвано Пранди бе много по голяма класа от Стойчев. Стойчев се показа един интригант, който за да се отъка около ББ му лиже нозете. Каза, че за него е било жертва да е треньор на България. Аз мисля, че това е висока чест за всеки българин. Да си хваща дрешките и бегом и Италия - там да сваля УС на федерацията по волейбол. Колкото повече присъствието му в България продължава, толкова повече интриги и вреди ще причини на националния ни отбор. А може би това му е целта.....

29

Анонимен

преди 12 години

Любо Ганев си е селски тарикат и мошеник.

28

Анонимен

преди 12 години

Абе пич Матей да не е 3-ти клас, че да се подчинява и да не си гледа интереса? Явно нещата наистина миришат откъм главата и това не е само във волейболната федерация а и във всички останали федерации особенно във футболната. Това че тука има силна фигура, която да се опълчи на статуквото и да предизвика промени не го прави лош човек а велик. Стойчев да не мислиш че му е мечта да кисне в БГ изпражненията, човека е най-великия треньор в света в момента. Трябва да го подкрепим всички.

27

алекс

преди 12 години

Колкото по-бързо подаде оставка Лазаров,толкова повече ни се увеличават шансовете за добро класиране на олимпядата.А и друг изход няма.

26

Анонимен

преди 12 години

Всички треньори преди Стойчев бяха по-добри! Факт!

25

Анонимен

преди 12 години

Стоев да си ходи в Европа при най-скъпите играчи да се пъчи.Да не пречи с некадърността си тук.

24

rument

преди 12 години

За какви продадени срещи говорите бе,вие нормални ли сте,ако Стойчев продаваше мачове нямаше да бъде най-добрия и успешен треньор в Европа,спрете да пишете глупости,като не разбирате.

23

Анонимен

преди 12 години

Охооо, с Марто Стойчев имаме успехи и той има лице да се върне- постигнал е медали с отбора. Пранди няма да иска да се върне за съжаление.

22

Анонимен

преди 12 години

Прав е Стойчев да плюе! Като разкрие "далаверите" на едни се прокарват далаверите на други, демек своите! И Радо е типичен пример:) Прав си е човека!

21

Анонимен

преди 12 години

Не търси проблема в капитана Николов,защото не той се отказа от отбора и не той разцепи отбора ! Търси вината в Стойчев,който заради личното си его жертва отбора с оттеглянето си с Матей. И двамата постъпиха недостойно,особено след еврата,които прибра Стойчев без да свърши никаква работа!

20

Анонимен

преди 12 години

Стойчев да каже колко срещи продадоха!