73

faian

преди 12 години

Нуждата ни от цигари обесмисля нуждата ни да се забавляваме по заведения.

72

До Пич

преди 12 години

Самия факт, че пушенето е забранено със закон или по точно силово, слага край на цивилизования характер на това действие. Отнето е правото на избор, което се тръби на всякъде, че едва ли не е свято. Ами следваме политиката относно пушенето, Трябва да се забрани употребата на алкохол. Ако сравним вредите от алкохола и цигарите, май алкохола е доста по-опасен за обществото. Най - цивилизовано и "европейско" си беше с разделението на помещенията или на отделни заведения за пушачи и не пушачи.

71

Koko

преди 12 години

Всичко опира до народопсихологията на българина. Непушачите се нахвърлят на пушачите като на пушечно месо, ще каже човек че сме на война. И то не е толкова до това, че еди кой си пуши и пречи на друг, а просто че на непушача българин му доставя удоволствие Вуте пушача да е зле, да има нещо повече от него като предимство. Българска работа.

70

анонимен

преди 12 години

пушачите са по възпитани - никога няма да видиш пушач в зала за непушачи. а какво ще правя с парите и със здравето си е моя работа. Ти като пенсионер не ми плащаш нищо - по скоро аз ти плащам пенсията и безплатния интернет( телефон)

69

Кирил

преди 12 години

Пушене и пак пушене и не пак, а отново жена с цигара в ръката (и то една и съща снимка) вече трета седмица подред... I am sick... :(

68

77

преди 12 години

вече знаем всички колко сте егоисти и не разбиращи и определено ти подхожда ***. Една стая като я разделиш наполовина и вътре има 1 пушещ какво значение има в коя част на стаята е?

67

Анонимен

преди 12 години

Зала за пушачи и зала за непушачи е като един басейн, в който едната половина е за пикаещи, а другата половина за непикаещи. Не мога да схвана защо се оказа толкова сложно за пушачите да разберат, че е безумие да има заведения/зали/ за пушачи и заведения/зали/ за непушачи?!Като тръгне една компания на заведение, ще се разделят ли на две или ще седнат на една и съща маса? Един пушач да има в компанията, то той налага на всички да се тровят.

66

Назго

преди 12 години

*** съм ги, за какво не плащам данъци

65

до 74

преди 12 години

вероятността да те застрелят на светофар е 50 %. ( може да те убият, но може и да не те убият хахаах ) Вероятността да се разболееш от рак - също толкова. и какво да правим ? Да се самоубиваме ли ?я се прегледай

64

до 76

преди 12 години

Стига сте ми се правили на ощипани девици!!! Децата не били ходили! Не са ходили защото не сте ги завели!!! Зали за непушачи имаше във всяко едно заведение!!! Та какъв ти беше проблема да ги заведеш???? А???

63

СПЛД

преди 12 години

Хайде почвайте да се ядете... и да не забравите от пушачи/непушачи да минете на ПЛовдив срещу София и Варна срещу Бургас... а има досат скофти проблеми, които ни правят продажниците , наречени политици.... за пореден път само днес четем , че *** ние пордаден на Булгаргаз отново...

62

тъпчо

преди 12 години

Ти си толкова "пич" колкото аз космонавт. А до сега като имаше зали за непушачи кой ти ти димеше там докато се храниш и пиеш кафе??? НикъФ пич не си ами най-обикновен комплексар:)

61

до 52

преди 12 години

Непушач съм и наистина няма нужда от злоба, а твоето сравнение е малко в обратна посока. За хора роби на цигари,смучейки ги години, години закона е абсурден. За мен е наслада докато съм на ресторант и пица. Да кажа ли за децата, които в студените месеци, които са около 8 за климата ни, НЕ посещаваха такива места с нас заради ВАС.

60

Анонимен

преди 12 години

пич пий си кафето под абсорбатора кво ревеш!

59

-10

преди 12 години

в Холандия има клубове за пушене на лека дрога. Ако ти влезеш там и им кажеш, че са гадни и че трябва веднага да спрат да пушат ........ Като не ти е приятно някъде, просто не ходи там, толкова е просто. ------------Ще те перефразирам, умнико - Като не ти е приятно да те газят по светофарите и да те стрелят разни мутри по улиците, не ходи по улиците. Стой си в къщи! Как ти се струва?

58

Анонимен

преди 12 години

Никога забраните със закон не са давали положителен резултат, ако действително целта е здравето на хората.Ако един човек не направи доброволен, съзнателен избор да не пуши е едно и съвсем друго, когато му го принуждаваш.Така само се стига до конфронтация между пушачи и непушачи.Сега ще започнат такива оригинални идеи за заобикаляне на правилата - Например във всяка дискотека ще има "частно парти" от петък до неделя!

57

Helly

преди 12 години

Аз пуша, но не ми пречи да излизам с цигарата навън. Друго ме притеснява. Хората се разделиха за пореден път - на пушачи и непушачи. И общата суматоха и плюенето по форумите ни отвлича от това, че тока поскъпва чувствително, парното, което министъра се кълнеше, че ще поевтинее, се оказва, че ще поскъпне. И никой нищо не казва. Принцип - "Разделяй и владей" в действие! Честито на нас...

56

олигофрен

преди 12 години

чао на всички пенсионери, пишещи тук, дано парите от хонорари да ги дадете за лекарства. между 17 и 8 часа е рай - няма спамъри, няма мразещи всичко хора.. като затворят клуба на Бие Си Пие -то, пак ще вляза чаоооо

55

-10

преди 12 години

за мен е изключително вредна новата цена на тока и газта.как да ги забраня ? ------------Като измислиш евтин източник на електроенергия!

54

бивш пушач

преди 12 години

Тази наредба е заобикаляне и подмяна на смисъла на закона ! Идеята по света е да се притеснят пушачите до такава степен , че да откажат цигарите , но не и у нас ! Сега понеже е лято се започна с - при две стени може , за зимата ще има други допълнения та хем да има забрана за пред ЕК хем да си се пуши ! Всичко у нас е така закона е врАта у пОле !!!