79

разгащване

преди 12 години

Голяма грижа си имат македонците. Правят проучвания, как да свалят бронзовите *** на Прометей. Божидар Димитров ги светна, че са опозорили Прометей, като му направили и ***.

78

АТИЛА

преди 12 години

Фиромците и техните дегенерирали братя Сръбските Шумадийски Склавянски *** нищо не могат да направят ако зад тях не стои погрешка създадената Българска *** наречена Русия.Руските *** начело с Хазарина Владимир Шаломович Путин закрилят цапаща Българската земя но не за дълго!Да живеят националните герои Доку Умаров,Владо Черноземски и Анте ПавеличПълна Независимост на Западните покрайнини и Войводина,на Чувашия,Башкирия,Татарстан.КАЗАХ

77

BG-до 99

преди 12 години

И ти си ***! Македонски предател :)

76

do 92

преди 12 години

Нигерия ли прва призна Македония или ? Пак сърбите са ви виновни ! Отново сте най-невинните, макар че това беше тотално грешка:) Върви се гръмни, 92 :)

75

Анонимен

преди 12 години

Напълно подкрепям коментарите 92 и 96 - Това е истината.

74

До "анализатор&

преди 12 години

Нямаме управници. Само мизерници с магистрали и асфалт в главите.

73

анализатор

преди 12 години

Кога най-сетне ще вдигнем пушилка, че се потъпкват правата на българите в т.нар. "Македония"?И те са като нас : управляват ги бившите структури на Югославското ДС, тоест "другари" от запаса...

72

BG-до 83

преди 12 години

Ти си ***! Македония е област в Западна България. Няма държава македония. Няма македонска култура. Няма македонска история. Няма македонска писменост. Всичко това е българско! Държавата македония и македонския народ са измислени думи.

71

Анонимен

преди 12 години

Г-н министре, няма държава "Македония" има БЮРМ,така трябва да я наричаме!Ако не знаете дори това, не трябва да сте м-р!Външната политика към БЮРМ,от българска страна е безнадеждна! БЮРМ е една от последните комунистически страни в Европа,управляват специалните служби,да се казва това ден и нощ!Не се спазват правата на човека и малцинствата! БЮРМ краде нагло и фалшифицира българската истроия и култура и няма никаква реакция!Да се блокира нейната интеграция с ЕС и НАТО, учете се от Гърция!

70

do 83

преди 12 години

Мдаа, като ми е дълъг - мога да избирам какво да "***". Като е късичък - мога да хейтвам по форумите! Та така късопишковец, мри си в самота, ама тихичко, не спами на хората темите:)

69

бг

преди 12 години

Сърбия е виновна за всичко, което става. Историческа истина е, че сърбите мразят България, но мразят и македонците.Македония е единствената след разпадането на СФРЮ, която остана под силното влияние на Сърбия. Сърбомакедонците са силните там. Те умишлено изолират Македония, налагат правилата на Сърбия и правят всичко възможно македонците да са аутсайдера на Европа.

68

Анонимен

преди 12 години

Защо наричате албанците шовинисти, албанците последни от всички балкански нации преживяват своето Възраждане, съпроводено с демографски разцвет. Искат това , което и ние искахме през последните 2 века - да живеят под един закон , в една държава. Чест им прави , че са задружни и не се делят на косовари, тетовари, истински илири и т.н. , макар да са изкарали вече векове наред в различни дръжави.

67

faust

преди 12 години

неориентирани са, ама ще ги вкарат в пътя

66

феномен

преди 12 години

Ами ще ви се подиграват македонците другарю Младенов като мълчите като пу_ки в нови ***, вместо да го играете външен министър. Ама какво ли се учудвам, то цялото ви управление такова - няма Държава.

65

Гошко

преди 12 години

И аз се присъединявам към идеята, да включим източната част на македония към България, а западната да си я взимат албанците! Единствения недостатък е, че от изток и от запад ще сме заградени от резани!

64

ss

преди 12 години

Македонците са ГЮБРЕТА.

63

относно паметниците

преди 12 години

Някой знае ли, дали Прометей на паметника в Скопие е още с ***?

62

Анонимен

преди 12 години

Лешоядите надушиха мършата то не са румънци не са македонци ние *** снарядите и се взривяваме сами.

61

така, така

преди 12 години

Така както е тръгнало скоро ще им решат проблема като на Косово ! И тогава хич няма да ги питат нито за името нито за вярата ! (Прометей,Филип, Александър велики ще отидат за скрап или от тях ще направят минарета)!

60

бг

преди 12 години

Макетата са жертви на сърбите. Всички тея резилища с паметници, измислена история и т.н. са дело на сърбите в Македония. Там има доста хора с българско самосъзнание, но са мачкани от сърбомакедонците.