375

до 402

преди 12 години

Чак ми е чудно че още има *** като теб. Почти същото прочетох преди няколко дни в един стар вестник от шейсетте години но миналия век и после го показах на приятели. Смяхме се много и спомняхме разните простотии, които ни караха да учим в ония години. Любимото ми е, че през 1980 комунизЪма щял да е построен и благата щели да потекат като пълноводен поток. Влез в един бидон и се полей със спирт , защото *** като теб трябва да се запази за назидание и поука на идващите поколения

374

Нина

преди 12 години

Ако не беше СССР сега щяхте да сте с големината на Черно Гора-ФАКТ! Грешка на Сталин, че ви пощади.

373

Анонимен

преди 12 години

423Еврейка си толкова, колкото Сталин е бил хуманист.

372

Нина

преди 12 години

А аз като еврейка не приемем това за окупация-това беше спасение за нас, които сме успели да се укрием от българския фашизъм в окупираните територии. този паметник е паметник на свободата на еврейския народ от нациското унищожение.

371

Анонимен

преди 12 години

420Трябва да сме благодарни, че СССР ни окупира ли ? Егати *** си !

370

Анонимен

преди 12 години

Кой си е живял добре? Колко хора са знаели за депортациите?

369

До предложение

преди 12 години

И аз имам предложение,да ти смачкат простата глава,най-отвратителното нещо е ЧОВЕШКАТА НЕБЛАГОДАРНОСТ!Простако,умирали са ОБИКНОВЕННИТЕ хора,не УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!

368

Нина

преди 12 години

След 89-та година и руските еври ли искахте да избиете отново?

367

Анонимен

преди 12 години

НинаАз съм българин и като такъв, не желая паметници на съветския окупатор в България ! Разбирам, да бяха военни паметници, но единствените загинали съветски войници са тези, препили с алкохол ! Все още има живи хора които помнят поразиите на 'братушките' през '44г! Обикновени мародери, изнасилвачи и убийци !

366

Нина

преди 12 години

Не съм видяла отказ от вашето минало от определени хора..живяли сте си много долре докато евреите били депортирани от окупираните територии...това е фашизъм!

365

-Алов

преди 12 години

Няма ли да избухне накрая някоя война та да се изкефим като хората.

364

Анонимен

преди 12 години

НинаВикаш, един народен съд да си спретнем и да изтрепем всички реститути ? Трябваше 1989 г да избием всички Другари и поколенията и сега нямаше да четем проруски коментари. Аман от русофилистични ***.

363

Анонимен

преди 12 години

Нина, ти ходи се лекувай в някоя психиатрия по-скоро,че си някаква параноичка. Къде видя фашисти тук бе, ти луда ли си бе?

362

Нина

преди 12 години

///Всички паметници на съветския окупатор трябва да бъдат разрушени и от чакъла да се направят обществени тоалетни.////Уаауу..ти какво очакваш, ФАШИСТЕ? Войната да свърши, а вие да продължавате да убивате евреи ли?

361

Анонимен

преди 12 години

Когато една държава е малка и БЕДНА,разбира се се прикрепя към някоя голяма и силна,за да я ЦОЦА!Пример България!

360

Анонимен

преди 12 години

407Русофилистичните са такива. Войнстващи ***, размахващи Искандер, Топол и не знам кво още в пламенен гняв срещу капитализма и буржоазните ***. Затриват континенти с една ръка и решават геополитически проблеми с няколко залпа. Детинско поведение на *** по рождение.

359

Нина

преди 12 години

Дааа...явно на българия бе гласувано прекалено голямо доверие като бе оставена сама да накаже своите фашисти след 44 година..като гледам са доста в БГ форума...Трябваше Международния съд и МОСАД /Ha-Mōśād le-Mōdī`īn ū-le-Tafqīdīm Meyūhadīm/ да се заемат с тази задача, сега нямаше да чета профашистки коментари.

358

Анонимен

преди 12 години

До 402 А бе альо кой разрушава страни и им ограбва природните ресурси , на кого са ограбени природните ресурси на Саудитска арбия ли на Катар , Оман , Кувейт , ОАЕ ис вестно ли ти е че за тази година дават по висок ръст на икономиката на Ирак от тази на Китай вярно базиран единствено на добива и преработката на петрола , Либия и тя след година две ще бъде коренно различна , както е била преди да дойде Кадафи. Единствено Афганистан е като че ли мисия невъзможна защото са диви събратятата ни кол

357

Анонимен

преди 12 години

Защо за сметка на САЩ. Къде беше СССР,къде е Китай? Защо за сметка на САЩ само. Къде спи Русия?

356

Анонимен

преди 12 години

Това е отвратително всеки сулъо,който не е прочел 2 реда история да говори и призовава към война. Ти знаеш ли колко войни и колко милиони хора са избити по тия войни заради какви ли не извратени идеологии? Има избори бе ,гласувай,ако искаш за най-левите,никой не те спира!Каква война ти е в главата!!! Отвратително!