30

30,

преди 12 години

Скоро правителството на щатите няма да може да плаща на военните. Вдига се тавана на заемите, ама има лихви. И когато спрат, а ще са принудени - ще увяхнат като припикано мушкато.usdebtclock с разширение org - казва всичко.

29

Игор

преди 12 години

27 голям напън, че да кажеш тази глупост. :))) Не ви ли прибират в клиниката през нощта?

28

Анонимен

преди 12 години

do тъпуна фродо а ти гледал ли си филма москва не вярва на сълзи , живееш в свой измислен свят далеч от реалността и си вярваш , признак че трябва да ходиш на лекар,фродо беше нищо без приятелите си

27

.... до 20

преди 12 години

Това е абсолютно нормално с оглед на постоянните войни които водят и тероризират слабите държави , но не значи че са по мощни от Русия. Руснаците не нападат никого и за това не дават толкова много пари за оръжия. Томахавките и снарядите струват пари .

26

КрАЗ

преди 12 години

Абе защо не си гледате Боко и Доган, ами сте тръгнали цял свят да оправяте?!? Все чуждите чини гледате, а вашата не забелязвате. Да ви се чуди човек на манталитета.

25

27,

преди 12 години

бла- бла.

24

FrodoVelikana

преди 12 години

До 20 :)Приятелю млад , слушай сега много внимателно :)Сащ са Холивуд :) Виетнам - срам , Ирак - срам , Афганистан - срам .Каквото и да говориш за Американците само ще ти кажа че щом излъгаха че са кацнали на Луната (филма беше заснет от Кубрик - жена му си го каза ) , щом си взривиха Двете кули (не по Толкин) какво има да ги обсъждаме? Създадоха Осама бин Ладен и така нататък , то не е едно да го опишеш.Та вярвай им на всичко което казват за себе си ...... и не забравяй .... Холивуд :)

23

миро

преди 12 години

Фродо, ти да не си наблюдавал ядрен взрив на живо?! Така го казваш, че човек остава с впечатление, че си го наблюдавал в задният си двор у вас. :)))) Лудите не спите ли по това време?

22

ФАКТ

преди 12 години

Само *** може да си мисли, че може да завоюва и победи Русия. Освен 1400 -те ракети и бойни глави, руснаците имат материал за още 6000. Да не говорим, че даже и на своя територия да ги взривят, от света ще остане само дупка. За капак са термоядрените бомби, които нямат ограничение на мощността, а русите имат много тежка вода. Така че и един самолетоносач им стига, те не нападат никого.Но *** има.

21

Моряк

преди 12 години

Ех хората хокей ще играят а нашата единствена белгийска фрегата втора употреба едва я възстановиха с пари от бюджета за да патрулира в интерес на НАТО . А фрегатата я купихме по препоръка на САЩ вместо нова стара. Нищо че за цената на ремонта можехме още една да купим същата и да останат пари и за един стражеви кораб или катер.Какво стана с българския морски флот направо сме за оплакване МЪка мъка

20

До 14

преди 12 години

Виж, какво си написал.;-))

19

До Северен флот

преди 12 години

В "Черноморски флот"(само там) са имали 835 кораба. Повтарям 'Осемстотин тридесет и пет' кораба от всякакъв клас, направи си сметка за "Северният флот". Тогава нямаше Югославии, Либии, Сирии, Иракища Иранища....т.н други суверенни държави.

18

Do 16

преди 12 години

Sladur, ama ti znaesh li che ot vsichki pari , koito celiat sviat otdelia za oragia , USA dava 50% , a vsichki ostanali strani vkluchitelno i Rusia davat ostanalata polovina. E pomisli i kagi koi e po napred vav voennite tehnologii, i sas kakvo lpak moge Rusia da uplashi USA

17

:)

преди 12 години

Интересна идея! Сигурно билетите ще са адски скъпи, но пък хубавите изживявания си струват парите... Има адски много неща да мислят - наклона на кораба при вълнение, пристигане и настаняване на гостите, сигурно ще избегнат визовия режим поне... Дано да пуснат снимки оттам

16

до 11

преди 12 години

Първенството ще е в Атлантика ;-)), ще участват много резерви: "Киров", "Антей" с много "Гранит" и "Базалт"

15

FrodoVelikana

преди 12 години

Кузнецов , Кузнецов ... още си малък да правиш разсъждения..... знаеш ли колко руски АТМОНИ ПОДВОДНИЦИ ИМА РУСИЯ? Само чуваш един глух *** удар , след това СВЕТЛИНА .... после нищо :)

14

Анонимен

преди 12 години

0.5 мт е мили тона. Кило , гига, мега и т.н. се пишат с главна буква.:)

13

Гранит

преди 12 години

0.5 мт. Мегатон си е мегатон, няма инфлация при тази "парична" единица.;-))

12

Анонимен

преди 12 години

А китайските кой ги е правил ? Сети ли са ?

11

Кузнецов

преди 12 години

Не могат да направят първенството в Тихия океан щото самолетоносачът им е само един - китайците имат повече от тях.