337

Анонимен

преди 12 години

До 386 мога да плувам добре дори срещу течението за разлика от теб , научил съм се с годините

336

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ромите най-належащият проблем с човешките права у насРомите са проблем при спазването на човешките права у нас. Снимка: Impact Press GroupМаргинализацията на ромското малцинство остава най-належащият проблем при спазването на човешките права в България. Това отчита Държавният департамент на САЩ в годишния си доклад за състоянието на човешките права по света през 2011 г.В доклада се обръща внимание на насилието от страна на крайнодесни екстремисти над роми, мюсюлмани и други религиозни общности.Корупцията продължава да е пречка пред административния капацитет на правителството и общественото доверие в съдебната система и други държавни институции, се отбелязва още в документа.Други нарушения на човешки права в България според Държавния департамент са тежките условия в затворите и други места за принудително задържане, включително пренаселеността.Има сигнали за лошо отношение към затворници и арестанти, особено към членове на малцинства. Отбелязват се бавенето на съдебната система при вземане на решения, сигнали за злоупотреба със СРС, насилие и дискриминация над жени, насилие над деца, дискриминация на членове на ромското и турското етническо малцинство, антисемитски вандализъм, трафик на хора и дискриминация на хора с увреждания, на лесбийки, гейове, бисексуални и травестити, както и срещу заразени с ХИВ/СПИН.

335

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Онзи ден в НДК-то посред нощите - такива конспирации са бистрели дрОгарите и на това му казват "закрито заседание" без журналисти... Истинската същност на *** лъсва, когато са гладни...

334

666! СУПЕР...

преди 12 години

... ДОЛЕ ГЕРБ ...!...ТОВА ДА ОБИКОЛИ БУЛГАРИЯ КАТО ...НЕМА ДА КАЗВАМ КАКВО...!

333

ЕГАТИ , ТАЙНАТА.....

преди 12 години

ТИЯ ТАЙНИ .....СА ПУБЛИЧНИ:...че БКП/бсп е ЧЕРВЕНА МАФИЯ.......ЧЕ ДОГАН Е КАДЪР НА ДС/бкп.......че сърГЕЙ...е раздавал РУШВЕТИ В АВСТРИЯ ...С ПАРИ ОТ ХАЗНАТА.......ЧЕ ГОЦЕ Е ДОНОСНИК........ЧЕ УРИНАТОРА Е РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ДРОГА ........ЧЕ ГАЛЕВИТЕ СА АГЕНТИ НА УРИНАТОРА........ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ "ОБЩЕСТВЕНИ "ТАЙНИ......???!!!

332

Анонимен

преди 12 години

Ба си ? Толкова ли са *** руснаците ? Как не се бяха сетили досега ?

331

666! СУПЕР...

преди 12 години

380...НЕ ВЛИЗАИ У ДЪЛБОКОТО...ТРАИ СИ ПАЗАРУВАИ СИ У ЛИДЛ ..ГЛЕИ СИ КИТАИСКИО ТЕЛЕВИЗОР И СИ НОСИ ГАШТИТЕ ОТ ИЛИЯНЦИ...!

330

Анонимен

преди 12 години

До 381 недоразумението беше Гоце , но той не ти пречеше , Плевленлиев за сега се справя добре , единствено би могъл по малко да се усмихва , не му отива на длъжността , но това което се опитва да прави ми харесва

329

Анонимен

преди 12 години

Ако някой твореше "гаф след гаф" в президентската институция-това бе Първанов от пернишко.Без да знае нито един западен език,отлично подготвен по история на БКП,треторазряден агент на ДС,непоканен никъде,освен в Москва-дори в Белград не го споменаваха,независимо от писмото,което изпрати,започващо с думите:скъпи др.Милошемич...

328

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ТЕЖЪК ПРОВАЛ ЗА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПОДОБИЕ НАРЕЧЕНО БАЦКО БАРИСОФ ...ИНАЧЕ ПОЗНАТ КАТО ТИКВАТА ОТ БАНКЯ...НА УОРЛИКЕ ЛЕВИО ПАНТОФ...ДЕСНИО ГО ФАРЛИА У АМЕРИКА...!

327

TPE3BEH

преди 12 години

Гафовете са само в червените тикви от позитано 20 и техните дружки от в.Сега, собственост на Овергаз...

326

Анонимен

преди 12 години

" С Обама залагаме на малкия бизнес" !?Сигурен съм , че ако сега попитат Обама " Кой е Росен Плевнелиев" , едва ли ще може да си спомни !Заради такива недоразумения ще си умрем , като овце без история !

325

Анонимен

преди 12 години

666 и като покажеш среден пръст на политиците какво правиш после , бъркаш си отзад с него и го облизваш или първо го облизваш за да си го вкараш по-дълбоо отзад.

324

Анонимен

преди 12 години

Е и какво следва от гафа? Ще бъде ли наказан?

323

читател

преди 12 години

Най-добре старите "хрътки"на БКП от в.Сега да престанат да броят буквите от изказванията на президента.Някога имаше "политици"в БГ,които много дълго и "хубаво"говориха-по конгреси,президиуми-у нас и в сацлагера,без да допуснат нито една грешка.като изключем цървула Тодор Живков.Бяха много "начетени"и идейно подковани,НО...съсипаха страната,нищо не свършиха и знаем как завършиха през1989.И досега трудно връщаме страната на правия път-не този към Москво,където ТЕ я запратиха.

322

Добри

преди 12 години

Гаф след Гаф...Време е вече да се стегне Президента,че голяма излагация!

321

Анонимен

преди 12 години

Браво на Плевнелиев, той е първият президент , който се опитва да отделечи България от смъртната хватка на КГБ и ДС. Но това няма как да му се прости от мутрокомунистите и фолк-*** с които е бъкано в държавата. Курса които е поел президента е тежък и труден, но е правилен. Ще бъде плют и обиждан от простаците и комунистите, но всички хора които мислят доброто на децата си трябва да го подкрепяме.

320

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ГЕРБ НА ***...НИКОГА ПОВЕЧЕ НАИВНИ...!

319

666! СУПЕР...

преди 12 години

...НА ИЗБОРИТЕ ...СРЕДЕН ПРЪС НА ПОЛИТИЦИТЕ ...!

318

666! СУПЕР...

преди 12 години

367...АР ПО ТИХО...ЧЕ МЕ БОЛИ ГЛАВА ОТ ИДЬОТИ КАТО ТЕБЕ....И ПРЕЗИДЕНТО *** ...!