195

Анонимен

преди 12 години

говедарю, нема тебе да те глобяват, че глобяват хоремага

194

Говедарин

преди 12 години

Абе, а кой ше глобява?Ше плъзнат контрольори като у градския транспорт ли?:D :D :D... и ше ме питат - Ти говедарю що "тютюнопушиш" у хоремага?язе па ше им река, че пушим говежди ***, и винаги ше си носим у джеба една. Да прават ескпертиза ако искат:D :D :D

193

Демон

преди 12 години

Аз питам друго, защо не изловят дилърите и търговците на дрога преди да забранят тютюнопушенето. Ако ликвидират наркотиците, осигурят нормално здравеопазване, качествени хранителни продукти на пазара, високи доходи на обикновените хора, аз пръв ще се откажа от цигарите и ще стана върл техен противник!!!

192

Анонимен

преди 12 години

до 237, то има и открити заведения в които ще се пуши, посещавай ги тях :)

191

Решението

преди 12 години

Майките с деца и бременни жени да си стоят в къщи само досаждат хората в заведенията като Просяци

190

Анонимен

преди 12 години

напротив ние като сереме и то *** си отива по каналния ред, не сме като вас да си слагаме *** в устата :)

189

до 232

преди 12 години

Има кафенета и сладкарници в които не се пуши посещавай ги тях :))) а ти може да искаш и на стриптииз бар да отидеш с децата си и после да се жалваш, че видиш ли някой имал неморално поведение и вредял на децата ти

188

Анонимен

преди 12 години

до 237, миличка явно си доста тъпичка, така както ти не искаш да си седиш и да не си пушиш сама у вас, така и пушачите няма да искат да седят и да си пушат сами у тях. така че пак с твоите приятели ще си ходите по кафета с една малка разлика, като излезете от кафето няма да смърдите на ***

187

Анонимен

преди 12 години

pusha,obache se i pitam kato iskat da sme zdravi, zashto cenite na sdravoslovnite neshta (plodove, zelenchuci) i pr. sa tolkova visoki i obrabotvani s himikali za pari, che da ni otraviat decata, koeto e nai-goliamoto bogatstvo na sveta. zasht ne se govori i za alkohola i nemotiata, koito zatrivat mnogo poveche hora?????

186

Анонимен

преди 12 години

Подобна забрана е *** и силната музика в дискотеките е вредна, но на който му пречи не ходи на дискотеки ........................

185

До IND

преди 12 години

Ами казват също, че и хляба е вреден, месото също, щото в него има холестерол, зеленчуците също, щото в тях има нитрати. Даваи да ги забраняваме тогава и да си стоим гладни. За вредата от колите, хазарта и пр. да не говорим. Телевизия, интернет, радио, всичко вреди на здравето, забрана и толкоз. Ами жените, оле-ле те колко са вредни за мъжете. Ами и тях да забраним тогава. Пълна забрана и толкоз. От тук нататък само ще работим и ще се прекланяме пред нашия мъдър бог Бойко Борисов!!!

184

sostin

преди 12 години

Хубаво, мислели за нас за здравето ни , ми добре , да забранят направо продажбата на цигари , както и тяхното производство. Иначе кво излиза , маи само се чудим кви щуротии да мислим за да глобяваме хората. Е във Формула 1 преди време решиха и забраниха рекламитена цигари, нищо че това бяха най-глемите спонсори, но хората решават и го правят. Тук кво , забраняваме пък цигари се продават навсякаде дори и на деца без никви ядове , е това вече си е - А , ЕТО КАК ОЩЕ МОЖЕМ ДА ГИ ДЕРЕМ......

183

Анонимен

преди 12 години

сега по заведенията че ми пушите ... :DDDDD

182

Един

преди 12 години

Човек се ражда свободен - в това число и от тютюнев дим.Не ограничавайте и не опушвайте свободата му!

181

Анонимен

преди 12 години

181 - А ти пък като толкова искаш да не ти се пуши, стой си в къщи! Само за справка - аз също не пуша, но повечето мои приятели - да...когато излизаме, седим заедно - въпрос на избор - предпочитам така, отколкото да седна в залата за непушачи сама!

180

Анонимен

преди 12 години

Абе Чикатило, ти може ли да не си на всеки втори коментар, работа нямаш ли си? Аз съм непушач и нито съм бременна жена, нито дете. Адски гадно ми е навсякъде където отида да се дими, все едно пазим здравето само на децата и бременните. А най-отвратителното нещо е да се пуши в заведение за хранене, това трябва да спре най-накрая! ЗА пълната забрана на пушене, даже като в Исландия да стане, най-добре - с рецепта.

179

Говедарин

преди 12 години

и след 1-ви ше си пушим, и ше си пиеми даже бабата ше бием...

178

ДО 210

преди 12 години

Имам предвид барчета, които се посещават през деня от майки с деца и бременни жени. Твоето поведение ограничава жените и децата.

177

ФАШИСТ

преди 12 години

до 204- госпожо, нямам против да се забрани пушенето в магазини , автобусите, самолетите , столовите за хранене но за КРЪЧМИ И КАФЕНЕТА , няма какво да правят там деца и бременни майки !

176

Анонимен

преди 12 години

до 217, ами разбира се че водя здравословен начин на живот, зимата си пия коняче и не боледувам, даже ми е арно на душата. ти си купувай антибиотици и стой със сополивия си нос у вас.