177

Томас

преди 12 години

214Отговорността към теб и децата ти какво включва - би ли я дефинирала? Освен това, като говориш за мен - аз никъде не съм поставял каквито и да било изисквания към жените - просто съм преценил, че е най-добре да са далече от мен такива алчнотии.

176

Мъж

преди 12 години

Притежавам 25 от изброените качества, но в момента не си търся жена, а като ми потрябва секс, ходя на ***. Хубва ден

175

Идеалният

преди 12 години

АЗ, съм точно такъв, дори, малко по тунингован, и поради това, не мога да намеря Идеалната.. тъжно, но факт!

174

Анонимен

преди 12 години

Безумие...

173

Анонимен

преди 12 години

otgovarjam na 30 kriteriii ,bravo na men

172

Анонимен

преди 12 години

Томасе, ние няма да се затрием като материал защото жените "изкурвявали". Ние ще се затрием като материал защото качествените хора емигрират и остават тези, за които ти говориш простакеси и п*тьовци. При такива хора - как да има раждаемост? Аз съм жена (не съм някоя фешънка) но никога няма да създам семейство с безотговорен и хленчещ пикльо, който не може да поеме отговорността като мъж за мен и децата си. И още нещо - не си мисли, че си по-различен от тези, които плюеш...

171

man

преди 12 години

Да кара "Ауди"....това напоследък е наистина засилващ се феномен...все повече комплексирани момченца се намират в тази марка...а явно и момите го диктуват. Общо взето повърхностната мярка за идеал на средната класа на запад....а пък за островът да не говорим...пълен смех....:)

170

Томас

преди 12 години

210явно не оъзнаваш, че не е задължително човек да "минава на някой пол"

169

a

преди 12 години

секс не трябва ли да прави? :)

168

Ани

преди 12 години

Томас, ами мини на мъже тогава след като са ти толкова криви жените!

167

?!?

преди 12 години

Добре де, от цялата работа 18, 25 и 30 нещо не ми се връзват да са изисквания на жените. По-скоро мъжете искат жените им да не правят проблем за това, че постоянно гледат футбол...Също са пропуснали важно качество: 31. Да не е гей. Щото всички качества заедно само гей може да ги има :D

166

Томас

преди 12 години

тия ли жени от предния пост - и това не са мои думи - а на други мъже - та тия ли жени поставят изисквания какви да са мъжете?

165

Томас

преди 12 години

За да се раждат деца първо трябва да има жени дето да искат да ги родят, а не *** дето си мислят, че трябва да правят първо кариера ,а като им остареят яйчниите и матките и не стават за нищо та тогава уж може и да родят едно дете, ама тогава тръгват по инвитро! Интервсното е, че този *** западен феминистки модел в България е комбиниран със ориенталско *** модел на женско поведение! Преди 50 години българките освен хубави са били са били работливи, скромни и плодовити, а само *** са ходели без *** и са се чукали на поразия, само грозните и крадливи *** са пушели цигари и лули и затова са имали жълти и грозни зъби и са ходили пияни по улиците! Сега гордост за всяка съвременна българка еда се издигне до нивото на една средна грозна , скъсана , парцалива *** *** и фърга яки кючеци пияна като *** и с цигара в устата! От тая комбинаия се разжда най идиотският женски модел и този модел трябва да бъде изтрит насилствено защото иначе сме умрели до 20 години! Но за това трябват мъже, а такива липсват! Има само либералбни пикльовци които хленчат като баби!

164

До 172 /Томас/

преди 12 години

Льольоооо!Толкова "знаеш" за бита в миналото!Жена е излизала на полрето само по жътва и при разсаждане на зеленчукова градина, ако случайно тази градина не е можела да се вмести в двора.Да работела заедно с него! Кажи го на някой 90-годишен старец,ще те напсува!Жената е имала свои задължения, а мъжът -свои.Ама така не ти отърва, нали? Маминка те е научила, че жената душа няма - и на гръб да те носи, пак ще ти е малко.Има да гледаш отстрани стойностните жени и да се утешаваш, че уж били к/ви!

163

Анонимен

преди 12 години

Търся жена за робиня. Жената трябва да има собствен тристаен апартамент в центъра на София и да не е еманципирана.

162

Анонимен

преди 12 години

Един младеж отива при една девойка да я иска за жена.Тя го пита:-Имаш ли два "Мерцедес"а?-Нямам!-отговаря той-Имаш ли къща на два етажа?-пита пак девойката-Ми,нямам!-отговаря тъжно младежът-А тогава какво търсиш тука?-попитала тя.Младежът си тръгнал разочарован и се обърнал за съвет към баща си.-Е,сине, щом толкова държиш на момичето може да продадеш "Бентли"то и "Ламборджини"то и да купиш два "Мерцедес"а. Но заради нея да бутам два етажа от вилата...

161

Мъж

преди 12 години

Като четох критериите /то вярно че не отговарям на много от тях/излиза че този човек трябва да е ГЕЙ /поне по няколко критерия/ - защото няма изискване да прави секс с жена.

160

Легендата

преди 12 години

Аз пък искам жената да е слаба, но с хубаво тяло, хубава кожа и големи светли очи. Да не е джудже, но и да не е великан. Да говори правилен език и да не ме излага. Да не ми живее на гърба като ***. Да е чиста и подредена. Да знам, че мога да и поверя децата си. Да прави дълбоко гърло и да дава отзад. Доста по-малко от 30 поисках, нали?

159

Томас

преди 12 години

178Срещал съм жена - благодаря за пожеланието, но не, не смятам, че ми е нужно. Светът като цяло отива на провал - не смятам, че в това общо погиване е време за създаване на семейство - ще мине и без мен тая алчна пасмина, която сее войни и насилие по земята. 7 милиарда - с мен без мен все тая.

158

писна ми

преди 12 години

половината от изброените са пълни глупости като например - 7,14,15,16,18,19, и 30 най- вече. Тези изследователи явно са проучвали някакви "megamind" представителки на женския пол.