113

Раз-два

преди 12 години

Тази година няма да има парад. Никога повече няма да има сексуални паради.

112

niki

преди 12 години

Няма ли някой неизлечимо болен да се хвърли бомба в тези ***?

111

Огнян Велков

преди 12 години

Когато от една любов не се ражда, няма плод то това е "Содомия"! Содомия е ръкоблудството, сношението в ***, сношение с животни и други перверзии! Това са психични отклонения!

110

Томас

преди 12 години

155Това са простотии, че нямало да има паради ако хората не противодействат на това - ти да не си скрит ***, че искаш това?Каква е разликата дали ще ги наречеш гей или ***?Библията ги нарича мъжеложници - това е добър повод да почна и аз да ги наричам така.

109

Петко

преди 12 години

СМЪРТ!!!

108

smb

преди 12 години

Томас, пак ти казвам - ти си ***!!!

107

Томас

преди 12 години

155Никога не съм наричал тези хора болни - не си измисляй. И извратеностите имат много общо.

106

Раз-два

преди 12 години

Българите са толкова изтрещели, че и този парад ще мине и замине и така, полека-лека до пълното затриване на България. Вместо да обръщате всичко на политика, правете като чехите и като сърбите. В техните страни миналата година парадите бяха прекратени защото НОРМАЛНИТЕ хора, вместо да плюнчат по форумите отидоха на парада. Но не отидоха с празни ръце, всеки си носеше камъни, бутилки, бухалки, палки а някои носеха и по- сериозни неща и готвеха голям кютек за "различните".

105

Томас

преди 12 години

147Педалите също пречат на останалите хора и то не малко. Как ще реагираш ако някой ден имаш син и разбереш, че е станал *** - или баща ти - или *** стане обратна или жена ти? Ако такива близки хора се заемат с това извращение и те зарежат? И това, че секс ориентацията не била избор са тотални глупости. Масово *** са такива поради модата и поради тъпканите с хормони храни - Бог може да помогне дори и на такъв човек да се промени не случайно много от наркоманите се лекуват като повярват в Господ Исус Христос.

104

Анонимен

преди 12 години

УЖАС.Нацията ни деградира,искам си Тодор Живков,какво ли щяха да кажат днес Левски и Ботев Вазов,Вапцаров ако можеха да видят как се продава България на частни фирми инвеститори монополи,как съсипаха болници и заводи,как *** нападат и убиват българи,как псуват и посягат на лекари,как цял ден пият пушат и се развъждат и чакат социалните,как разни гейпаради са на почит,как не се раждаш обратен по природа,но ставаш такъв с течение на времето от свободия,как някви политици решават как ти да живееш,и кога да умреш както стана с поредния случай с младата жена на 27 г.с двата инсулта и тя бременна,и дори в тежък момент щели да ми забраняват да изпуша една цигара-кви сте вие бе политически индивиди???Абе мили хора-това ли сме ние днес Българския народ с Великата си история,така ли искате да продължите да живеете и да възпитавате децата на България???

103

До Томас

преди 12 години

"Много от *** са педофили". Ами и много от "нормалните са педофили". Едното няма нищо общо с другото. Всяко действие си има противодействие - наричаш хомосексуалните болни, извратени, използваш цветущи думи и т.н. - има гей паради. Ако са ти безразлични, оставяш ги да си живеят живота и не ги смяташ за нешо по-малко от хетеросексуалните - няма гей паради (при липсата на действие в тоя случай, няма нужда от противодействие). Капиш?

102

smb

преди 12 години

Томас, къде прочете "блажени са молоумните"???

101

Анонимен

преди 12 години

Пробвай да станеш нормален малчо.

100

Томас

преди 12 години

145Благодаря ти, караш ме да се чувствам блажен 146Ти защо ползваш думи, чието значение не знаеш - като секта примерно? Не съм от никоя секта

99

Томас

преди 12 години

140Правилно си ги видял нещата - срещу кой са атаките.

98

imenno protiv

преди 12 години

Novata nazional demokrati4na partiq e imenno protiv geiovete i *** v politikata,zatova podobna partiq v Gurziq izkara 10 prozenta,a se suzdade predi dva meseza. I u nas ste ima iznenadi dogodina

97

До Томас

преди 12 години

Aми не, извращаваш ми логиката, не трябва да се приемат крадците, убийците, изнасилвачите и т.н. защото те пречат на другите обективно, т.е. нарушават свободата им. Абсурдно е да сравняваш хомосексуалните хора с тия които нарушават закона и правата на останалите, абсолютно абсурдно...... Освен това, за това че човек има свободна воля, не съм много съгласен, човек има избор само до определена степен, много от нещата са му заложени. Да не говорим за секс. ориентация която НЕ Е ВЪПРОС НА ИЗБОР.

96

Чорбаджия

преди 12 години

до ТомасТи от коя секта си?

95

smb

преди 12 години

Томас ти си молоумник!!!

94

Боко Тиквоча

преди 12 години

Аз ще водя парада заедмо със съпруга ми-Шабан ***!!!Не се срамувам,защото мъжката любов е най висшата и най святата!!