96

Анонимен

преди 12 години

Вземете се осъзнайте малко. Всички бивши сателити на русия както и ние са в окаяно състояние,даже и Украйна иска да влиза в Евросаюза и не ще да чуе за Русия.Русия са бананова република която няма никаква технология и производство на нищо, имат само едни природни ресурси даже и оръжията им не струват ако струваха Китайците щяха да копират Руските самолети не Американските.

95

до 115

преди 12 години

Тук пак се напълни с русофилчета, които са *** комунистчета .. .

94

Анонимен

преди 12 години

Русия е голям *** пълен с алкохолици и ***, в който хамериканците *** яко.

93

ДО 115

преди 12 години

пИЧ КВА РУСИЯ ТЕ ГОНИ БЕ НИЕ СМЕ В НАТО ПРИ ВОЙНА НИЕ ЩЕ СЕ БИЕМ С РУСИЯ .

92

Ха,ха,ха,хаааа...

преди 12 години

Тука един тъпоглавец.. иска да умира за Русия....ха,ха,хаааааааааа....!АМИ ХОДИ В РУСИЯ ,БЕ ...ДА УМРЕШ ОТ СТУД И ГЛАД,....!!!ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ---НЕМА УМРЕЛИ ОТ ГЛАД И СТУД!!!ТРЕБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪРЗЕЛИВ *** .....ТА ДА УМРЕШ ОТ ГЛАД, ДОКАТО ЧАКАШ ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА ДА ТЕ НАХРАНЯТ...!ВЕЧЕ ДАЖЕ И *** ,НЕ РАЗЧИТАТ НА ТОВА----ПОУМНЯХА И ТЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААА...!

91

Анонимен

преди 12 години

Това чудо Искандер изглежда доста страшно! По-добре САЩ да не обгражда Русия с обстановки, които са колкото за защита, толкова и за атака.

90

Анонимен

преди 12 години

България е *** в момента заради САЩ, а не заради Русия, защото САЩ знаят, че винаги ще бъдем към Русия затова ни превърнаха страната в ***, за да не можем да помогнем с нищо на Русия в една бъдеща война. Те се опитаха и Русия да превърнат в ***, ала нещо удариха на камък там.

89

Анонимен

преди 12 години

Тия *** нз кво реват още във войните с чечения и грузия се видя колко е зле руската армия, НАТО ги гази точно за 5 дена.

88

Анонимен

преди 12 години

Русия е единствената територия богата на ресурси до която американците нямат достъп! Именно затова вече 30-40 години американската стратегия е да е да обградят руската територия от всички страни и в един момент да нападнат и да ги завладеят(иска им се:)) ). Потърсете в информация за американските бази по света и ще се убедите! търсете "List of United States military bases"

87

т

преди 12 години

Русия винаги е готова да заплашва и поробва.Те са тези, които ни държат в контролирана бедност след 1989г.

86

Анонимен

преди 12 години

До 104 отивай в Иран о славни ариецо при братята си , ама да не се връщаш от там

85

Анонимен

преди 12 години

Затуй на всяка втора снимка от ВСВ немския войник държи Шпагин вместо великите си шмайзери хаха

84

Анонимен

преди 12 години

ХА ХА ХА, ако Русия е мизерна държава, ние какви сме ? Някои хора нямат никакви познание от география и история.

83

зорге

преди 12 години

Към тези които корят руското оръжие Да се върнем в дните на ВСВ прочутата германска техника клекна и замръзна Германците като чуеха звука на КАТУШИТЕ пълнеха гащите Руските Т34 си играеха на война с пантерите и тигрите А самолетите ИЛ снаряд ги не ловеше По доброто оръжие спечели войната.

82

Анонимен

преди 12 години

до 77 и 75 наистина ме скъсвате от смях , вие на кой свят живеете.

81

до 97

преди 12 години

СССР рухна, понеже предателя Горбачов се продаде на САЩ.Сега си харчи милионите там, на спокойствие, а ако се върне в Русия сигурно ще го убият с камъни.На САЩ им пожелавам един управник като Горбачов.

80

Кур за САЩ също

преди 12 години

Русия е мизерна държава. Мъжете са пияници, а жените ***. Техните оръжия са толкоз остарели и небоеспособни, че хамериканците ще ги разрушат преди да са намерили прашното копченце "Старт". Извън Москва и Санкт-Петербург и пълна мизерия и беднотия. Не слущайно милиони руснаци емигрират всяка година и не искат и да чуят да се връщат. Щом и нашата бедна държавица предпочитат пред тази мизерия там. Нищо не става от тези разберете го.

79

Анонимен

преди 12 години

Добре, че беше Русия, че да не бяха набарали немците САЩ

78

до 87

преди 12 години

Ако не бяха Щатите втората световна война да снабдяват Русия с оръжия и припаси сега в Русия щяха да говорят Немски.

77

Ганя

преди 12 години

НАТО ще се разпадне не че Русия ще го смачка,а защото ние вече сме там.От нас оттърваване няма.Разказва ми участник в мисията: Наш миротворчески взвод в Босна и Косово под Холандско командване.Албанеца стои, миротворците му строят дом от основи до вилиците в кухята.Цял фургон с дрелки, хилтита, оксижени и какво ли не.Нашите го окрали за около месец, холандците се видели в чудо.