44

Ха ха хааааа

преди 12 години

Карло харчиш парите на цяла България. Няма да ти свършат никога не се напъваи толкова или дс и бсп измислиха нова схема с вампир като теб

43

Анонимен

преди 12 години

Ясене,ти сигурен ли си,че лисицата А.Луканов умря?Аз НЕ СЪМ сигурен,живурка си в Москва и командва парада.Колкото умря и Кадафи!Имат по 10 двойника ,най-малко!

42

Анонимен

преди 12 години

Карло е много умен - личи си. МРЪСНИ КОМУНИСТИ, МРЪСНИ ГЕРБЕРИ. НА ВЛАСТ СКОРО ИДВА АТАКА - И ЩЕ ГНИЕТЕ В ЗАТВОРИТЕ !!

41

Анонимен

преди 12 години

Моля, моля! Не наричайте всяко конформистко мeкepe комунист.БКП днес е партия начело с К. Чакъров - бивш съветник на бай Тошо.Не комунистите са проблем,а тяхната липса в политиката.Гръцката компартия - ККЕ е винаги в Парламента, има ТВ - 902 и гърците си я уважават.Само ние от безбожници сега станахме по католици от папата.

40

Astarot

преди 12 години

@19Ти нямаше на къде повече да се изцепиш... Луканов като го убиха, отдавна не беше премиер и от него не зависеше нищо, освен мафията, която сам си създаде. Точно по неговото време всичко се дирижираше от евреите. Или не знаеш, кой е Максуел?

39

МНОГО

преди 12 години

партии бре.....то всеки ден никнат! Накрая май само *** и партии ще останат....да си правят компания!

38

Рошко

преди 12 години

Карло,свършиха ли на тате паричките???????

37

Анонимен

преди 12 години

С ТЕЗ ТОРБИ ПОД ОЧИТЕ...

36

Анонимен

преди 12 години

Нормално! Този и подобни ако не стават, царя не става, Станишев не става, Костов - крадец, Бойко - ***, Първанов - агент.. Ами вземете станете вие.Озлобели, опростели същества.Ако не смеете вие, изберете Митко Кавалджиев, Софито и Азис.Те тримцата 1 млн. чалга гласове без туй си ги лапкат.

35

sevtus

преди 12 години

Факт е, че в България се пречи на създаването на адекватна левица и целият потенциал на лявото се пренасочва към деформираното псевдосоциалдемократическо, което отдавна е предало на работещите хора.

34

sevtus

преди 12 години

42, какво значение има дали някой е българин или не? Като оставим настрана, че и аз се съмнявам в морала на това лице от снимката, аз не мисля, че националната принадлежност е определяща за дефинирането на даден политик. Напротив интересите на полетариата прекрачват каквито и да било културни, национални, държавни, регионални, етнически и всякакви други граници!

33

Анонимен

преди 12 години

***

32

sevtus

преди 12 години

България има нужда от истинска лява партия - не БСП, не някакви социалдемократически израстъци, а лява партия, основана на марксизма като философски синтез и икономически анализ. Другото е компромис на гърба на наемния труд!

31

wew

преди 12 години

КАРЛО ЛИ ? ТА ТОЯ БЪЛГАРИН ЛИ Е И ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЕДИН *** ????

30

Анонимен

преди 12 години

o6te edin karle6

29

гурбетчия

преди 12 години

"Никога не съм имал намерение да живея от политика"! Ами че и другите нямат намерение да живеят от политика ,всеки иска да забогатее от политика !!! Ако въпросът беше само за живеене и една заплата ,никой нямаше да стане политик !!!

28

Анонимен

преди 12 години

Хайде и на гоце глезльоовците зорето е в политиката ВЕЧЕхихихи Странна държава!? Изглежда българите си мислят,че политиката е теляшка професия.За това сме на този хал!БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!АМИН!

27

ЕС

преди 12 години

А БЕ НИЕ ИСКАМЕ ОТ ТЯХ ДА СЕ СПАСИМ ТЕ ТРЪГНАЛИ НАС ДА СПАСЯВАТ

26

Анонимен

преди 12 години

След Лукановата зима, пази ни Господи от Луканова пролет.

25

Мата Хари

преди 12 години

"Нова социалдемокрация" начело със съветника на Бойко -Кольо Парамов ще направи коалиция с ГЕРБ.Карло Луканов е дъвката ,зад която ,както пише Григор Лилов ,клана Живков с представител-Бойко Борисов и клана Луканов с представител-Първанов се обединяват за да продължат да са на власт."Блиьж си сладоледа", народе!!!!!