84

dgdfh

преди 12 години

глоба над 1000 лева за пуснати свободно кучета, без за малките и безобидни, но със за пинчери защото те налитат и хапят и са опасни за деца. глоба от над 300 лева за куче без намордник

83

ddgf

преди 12 години

бездомните ку4ета трябва да се махнат и всеки домашен любимец трябва да е кастриран. Който не си е кастрирал животното, най-малко 5000 лева глоба защото толкова струват първона4ално вредите към икономиката за домашно животно пуснато на свобода. Това са работници, организации, коли, приюти, ваксини, психологи4ески стрес за хората, нападения върху хора и ле4ение, разнасяне на болести

82

банкер

преди 12 години

Пичове, клутура нямаме да уважаваме другите хора около нас. Живея във Варна, понякога вечер паркирам на тротоара без да преча на никого - и веднъж няква изкуфяла лелка от 3тия етаж сериозно ми се развика, че като паркирам под прозореца не могла да хвърля храна за да храни бездомно куче навън...Ама не ще да си го прибере вкъщи. Тогава осъзнах защо аз съм богат и имам пари а другите са бедни мишки. Ами защото са мишки и по (само)съзнание - все някой им пречи и никога няма да свършат 1 кадърно нещо

81

Анонимен

преди 12 години

Не случайно на Запад нямат бездомни кучета. Хората имат самосъзнание и възпитание,че когато се взема животно, то не се изхвърля и не се развъжда и после поколението му навън. Но това тук никога няма да стане, защото живеем още в средновековието, където простия българин вижда решението на проблема в убийството и съвсем не се сеща, че същите тия хора, ще продължават да си изхвърлят кучетата на улицата и така до безкрай, Но *** народ, само знаещ да се оплаква по форумите, това сме ние.

80

Анонимен

преди 12 години

Хора, вие по селата пък какво чакате? Да пристигне някой да прибере бездомните кучета?Сигурно и лекар в селото нямате. Вземайте се в ръце и смело!

79

jasemi

преди 12 години

Престанете да правите съпоставки между деца и кучета,това е абсолютно безумие,не може да определяш грижата за едно дете като за куче.Хората които обичат кучета не са психопати,откачени и т.н просто има отговорни и безотговорни стопани! Но да сравняваш децата с кучетата просто е извратено!

78

dobre

преди 12 години

dobre che sa kuchetatat inache za kakvo li shtyahte da mrunkate. Nishto ne pishe za incidenta. Nishto konkretno i veche izvadihte nojovete. primitivno pleme. Vseki narod zaslujava sudbata si (ne sa moi dumi). Aj leko klane i drane.

77

Анонимен

преди 12 години

Не съм чела всички коментари, понеже са доста, но не видях някъде да се търси отговорност от хората, които са оставили кучетата на улицата - знаем как е по селата особено - "собствеността" на кучето обикновено се изразява в това да даваш храна, колкото да не умре от глад - няма ваксини, кастрации и каишки да не говорим - рядко и са заградени - ходят си спокойно навсякъде, а пък ако има разгонена женска се събират веднага на глутница. Докога? СОБСТВЕНИЦИТЕ да си поемат адекваткната отговорност!

76

Анонимен

преди 12 години

Вие всички сте едни кучета :-) Влачите си месото по цял ден напред назад и само се оплаквате от това и от онова... ! Вместо да седите и да поствате коментари от тип : БЕЗСМИСЛЕНИ. Може да направите нещо по въпроса физически а не виртуално! Например да давате повече деца на кучетата за да не са гладни. You mad bro ?

75

Анонимен

преди 12 години

НЯМА ПОЛЕМИКА ВЕЧЕ! СТИГА ДИКУСИИ! МАЙНАТА МУ НА ЗАКОНА! ЕДНО Е РЕШЕНИЕТО - ИЗБИВАНЕ НА ВСИЧКИ УЛИЧНИ ***, ЗАЩОТО ВСЯКО ОТ ТЯХ В ЕДИН МОМЕНТ СТАВА АГРЕСИВНО. ГОРКОТО ДЕТЕНЦЕ!

74

Анонимен

преди 12 години

Кучешка държава. Махам се от тука при първа възможност. Герб, не се правете на интересни, ако не се справите с проблема сте същите като кучелюбците, грижите се за глутниците, а не за хората

73

Мариян

преди 12 години

Горкото дете! Дано се оправи по-бързо! А такива злобни *** знаете ли как ги "лекувам"? С малко баничка полята с антифриз! Бързо им действа! Пробвайте...!

72

ДО 80

преди 12 години

И значи жената която си е изхвърлила кучето на улицата е нормална, а жената която го храни е изкуфяла??? Ти добре ли си?Точно с това повечение идва проблема. "За мен кучето е вещ, другите да му мислят"1 женско ражда 6 до 10 малки някой път и два пъти в годината. Те също. Такъв човек трябва да бъде глобяван жестоко.

71

Анонимен

преди 12 години

В нашият район не се срещат бездомни кучета група от загрижени граждани сами си ги отстраняваме без много шум, не чакаме "Екоравновесие" природозащитници и всякакви подобни недоразумения това е единственият сигурен начин хората да се предвижват спокойно денем и нощем

70

Анонимен

преди 12 години

Chikatilo е изчерпал темата с този пост, браво! :)))))))))

69

al

преди 12 години

мамкаВи и защитници на животните

68

Анонимен

преди 12 години

kolko sio jalak i malak kato teb s malko akal ima kolkoto iska6

67

Анонимен

преди 12 години

Що за пед*лско общество сме не доумявам? Кучетата масово нападат хора, а общините нищо не правят, напротив- някакви *** организации ги защитават?! Какво точно пречи на властите да премахнат кучетата чрез евтаназия ? Хубаво, нека да се съдим с тези организации, да видим кой ще спечели. Пари за пенсионери и социално слаби няма, отличници напускат училище от бедност, но пари да се транспортират кучетата от София до Пловдив и обратно явно има, сигурно и застраховка живот ще им направят.

66

Анонимен

преди 12 години

От правителството какво още се побарват? мислят, че с професора е било кофти случай... но ще отмине? всяка седмица ли трябва да четем такива ужасии? да променят закона и да измислят промяната така, че да могат да се справят и без некадърните си софтуерни изцепки. няма какво да ги чакаме още. Гадно е и е гнусно да четеш всяка седмица за влачени и разкъсани хора от ***. да решават ако ще решават, щото иначе ще им дойдем на гости пред народното събрание

65

мхм

преди 12 години

поря кучето и кмета