148

Анонимен

преди 12 години

177Аз съм сигурен за втората част - Русия = лошо. Доказателството е, че няма нито един съюзник на Русия/СССР който да не е бил нападната и/или превзет от Русия/СССР.

147

Анонимен

преди 12 години

174Абе ***, за 300 години, Русия и Турция воюват 13 пъти - прочети историята, че явно си ниско образован ***! Прочети Сан стефанския договор - с него се гарантира безкрайното 'присъствие' на руски войски на територията на България. Това обикновено му викат ОКУПАЦИЯ !

146

Анонимен

преди 12 години

172-ри, ти не можеш да ме обидиш,колкото и да се пънеш. От изказването ти обаче личи собствената ти умствена ограниченост и неспособност да прозреш истината. Именно на това разчитат политици,посредством медиите си. Добре би било за теб, ако успееш да погледнеш на света извън рамката "САЩ-добро, Русия-лошо" . Току виж ти просветнало.

145

Анонимен

преди 12 години

175Явно си твърде *** и разчиташ само на инструктажите на Позитано.До 2020 г Германия ще се откаже напълно от АЕЦ !!!! Набий си го в кухата тиква - това е официалната позиция на Германия !

144

Анонимен

преди 12 години

172-ри, не си изпускай нервите и смени термините защото трябва да си много *** за да си мислиш че ти вярват и че неси на щат....Германия има над 50 АЕЦ-а, но явно ти си мега-специалист и занеш точния график как до 2020г. ще ги затворят всичките.....***.

143

jan

преди 12 години

до 167 майтап е твоето съществуване Не се подигравай с българската история.

142

xxx

преди 12 години

Много е долно да се спекулира с болеста на Стилиан Петров, поредна герберастка и мавърска манипулация с цел създаване на настроения срещу АЕЦ Белене.Аварията в Чернобил е несъгласуван рисков експеримент, а във Фокушима проектна грешка - неотчитане на възможност от цунами. Всъщност поколението на което принадлежи и д-р Илиев, е облъчвано многократно повече, защото тогава имаше хиляди неконтролируеми ядрени опити наземни и в атмосферата. Никой не отрича, че радиоактивното замърсяване води до увеличение на раковите заболявания. Но искам да споделя, че още в началото на налагане на безоловния бензин, един германски професор в своя статия сподели страховете си, че ще се увеличат раковите заболявания. И това се дължи на факта, че за производството му се използват ароматни въглеводороди. Например един от тях бензолът беше забранен за използване дори в лабораториите поради научно доказана канцерогенност. Бързо и целенасочено се забравиха тези предупреждения, защото такава беше официалната политика, но определено има над какво да се замислим, след като куп наложени и не дотам прецизно изследвани неща се налагат, без да се обмислят добре последствията.

141

Анонимен

преди 12 години

169Абе ***, дали знаеш от колко години САЩ не са строили нова АЕЦ ? Дали знаеш, че Германия е приела план до 2020 г да не ползва ел.енергия от АЕЦ ? *** русофилистичен !

140

Тъпня

преди 12 години

Подобно тъпотия може да измисли само едно Джони. Такава тъпотия отдавна не бях чел. Нерде Ямбол, нерде Стамбул. нерде Англия, нерде България. Причините са в самата Англия.

139

Анонимен

преди 12 години

168С вода. Викат му поливане. И със сигурност, футболистите не ядат трева, както вероятно русофилистичните го правят.

138

Анонимен

преди 12 години

Важно хората да проумеят, че стратегическото и политическо значение на АЕЦ, навсякъде по света е съизмеримо, ако не и по-голямо от енергийното. Затова и САЩ толкова натискат да не строим АЕЦ "Белене" , затова и Иран толкова се напъват да си направят своя АЕЦ. Или някой тук си мисли , че Иран би могъл да има енергийни проблеми някога?! Именно поради политически причини аварията в АЕЦ "Чернобил" се демонизира в такава степен. Именно затова и толкова малко се говори за "прясната" Фукушима

137

.

преди 12 години

А с какви химикали обработват тревата на футболните терени?

136

Анонимен

преди 12 години

166От 13 руско турски войни, последната е наречена 'освободителна' за единия майтап.От фашистко робство няма как да са ни освободили, защото сме били съюзници с Германия.Набий си го в кухата тиква !

135

Анонимен

преди 12 години

Как използват всяка възможност за манипулация и омаскаряване на системата преди 1989г.Облучването на Сън, Ройтерс и другите пасквили е много по опасно от Чернобил и Фукушима...

134

Анонимен

преди 12 години

162Нормално е да мразиш поробителя си. Ненормално е да му ближеш *** като русофилистичните.

133

Анонимен

преди 12 години

159Сеир ще е да гледаме русофилистичен *** как строи. Със сигурност ще построи най много колиба за куче, ако е по умен от средното русофилистично ниво.

132

Анонимен

преди 12 години

Докато англичаните пишат глупости, руснаците строят мръсни бомби с благозвучното име АЕЦ.

131

Анонимен

преди 12 години

156:))) Айде бягай да строиш, ние ще ти гледаме сеира.

130

Анонимен

преди 12 години

Фукушима - 9 по рихтер и 15 метрово цунамиЧернобил - руски инженерен генийследователно руски инженерен гений = 9 по рихтер и 15 метрово цунамиИзвод :Никога руски реактори в България !

129

за 147

преди 12 години

1999 Ишикава 2 Япония Control прът неизправност==========================================Проста пръчко, в Козлодуй на едия реактор от 18 пръта ,само 12 слизат до края и това е след основен ремонт, но го няма в списъка ти..............добави го !