72

ФАШИСТ

преди 12 години

до 91-нямам злонамереност да Ви противореча , :) кой не е ползвал " ПОЛУ човеците " за своят политически "възход" - КОЙТО ПОЛЗВА *** , СТАВА *** - моите уважения , АЗ СЪМ ФАШИСТ - за цианите остава ако оцелеят !

71

Анонимен

преди 12 години

Ренета Инджова е бойковистка като Борисов.

70

Анонимен

преди 12 години

ДО Фашист- помниш ли последният път беше издигната от омразната *** партия ДПС!!!

69

милиционер 73

преди 12 години

Та на кво дередже викаш са горките гърци? Светни ни де, да знаем и ние у централата на ГРОБ кви лакардии разтяга Тиквето, колко са го засършили ония и колко е гот тук у *** :).Щото като им знам закъсването с по 2 хил. евро заплати, кажи речи толкова пенсии и по 500-600 евро за безработен тия направо живи да ги ожалиш :). А и великденски добавки ще им дават, както им дадоха и Коледни :). Пък и ДДС-то на стоките от първа необходимост я го няма, я е 7%. Ама кво ги сравнявам, те умрели от глад горките - друго си е 150-200 евро средна заплата и двойни цени на стоките от първа необходимост и ДДС 20% върху хляба :))) Тук направо сме си в рая, даже и малко отгоре :)))

68

Анонимен

преди 12 години

гледайте канал 3

67

ФАШИСТ

преди 12 години

до 85 - радвам се за ВАС ! НЕКА ИМА ОЩЕ РАЗУМНИ И УМНИ ХОРА КАТО ВАС !

66

ФАШИСТ

преди 12 години

до ВСИЧКИ КОИТО НЕНАВИЖДАТ ДО СЕГА ПОЛИТИЦИ - ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ - МРАЗЯ И НЕНАВИЖДАМ ДО СЕГА ПОЛИТИЦИ !!!

65

Анонимен

преди 12 години

се едно съм се насрал в гащите - това е усещането кат ги гледам ръководителите ни.

64

ANTI KOMUNIST

преди 12 години

do vsi4ki komunari:Da givee Uorlik USA I Shiistovia Gas

63

ФАШИСТ

преди 12 години

казах ! РЕНЕТА ИНДЖОВА Е БЪДЕЩЕТО !!!

62

73

преди 12 години

*** и само пък аз да те допълня - барабар с намаленията на заплатите на гърчолята те пак си остават десет пъти над тия у БГ-то, а въпреки кризата и банкрута им ако си пропуснал вчера БТВ-то аз ще те светна - по една великденска заплата бонус за бачкащите, по една великденска пенсия бонус за пенсионерите и по 500 евро на калпак за безработните :))). Твойта бюбима Тиква тук кво дава? Не броим бонусите, които ГРОБ както разбрахме си саморазпределят :)))

61

Анонимен

преди 12 години

Бойко обеща завод за *** и си удържа на мъжката дума. Смел и не лъже. Истински комунист.

60

Анонимен

преди 12 години

теа двамата са горди последователи на Партията. (която продължава да ни граби по най-азиатски начин).Стопански ръководители от номенклатурата. Хотврат.Но пък обичани от заложниците, каквито сме им.

59

Анонимен

преди 12 години

Нещо в утробата на народа клокочи и вие със закана,робът се изправя и тежко томову,който не го вижда и усеща,май ще се разнасят глави на тояги по села и паланки!!!

58

не разбрал

преди 12 години

Коае от всичките освобождения ?

57

народа

преди 12 години

как *** на герб не виждат повече от очите си .През тези 3,5 гадини от управлението на мафията герб хората станаха от бедни по бедни от работни -безработни .живеят като *** от ден за ден .Всичко е упрегнато само Борисов да гепи 30% .Не напразно вече в пространството се говори за бойко ката "30%"Гушенето е толкова голямо ,че всичко извън това е демагогия .Мирисът на пари е много голямо ,че няма граница Важното е че идва видов ден и всеки ще си плаща за далаверите .Още малко само

56

БАЙ МАНГАЛ

преди 12 години

ТАЯ МАЙ ЩЕ *** НА БОКО ТОПКИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ТОВА,ЩЕ СИ БЪРКАТ ПОД МИШНИЦИТЕ.И ТАКА ВЕЧЕ 23 ГОДИНКИ НИЩО ЗА ЖАЛОСТ.ЩЕ СЪНУВАМЕ САМО ЯЙЦА,КОЗУНАЦИ И АГНЕШКО.

55

хахахахаа

преди 12 години

Много парички хвърля ГЕРБ....за да се задържи на върха-пълна манипулация и деградация но тези институций...!!!

54

46

преди 12 години

Дедо, дедо ти не го ли разбра това като Боце за пръв път в живота си каза май нещо умно на тия от Кърджали :))"Аз съм *** и вие сте прости та за туй се разбираме" :)))). А това доказва, че в БГ-то има бая простотия, та Боце се разбира с толкова народ :))))

53

Анонимен

преди 12 години

ква е тая Кунева, бе? за кво се бори, някой знае ли?