7

do 7

преди 12 години

Какъв референдум we ... какво ти разбира бай-село-чалгата от Долно *** от енергетика ?Само бои и пак бои по този *** народ, САМО БОЙКО !!!

6

ел. дефицит

преди 12 години

Борисов, колко ти платиха американските ти господари? Или по-точно, с какво те държат, че си им толкова послушен? Ел. инфраструктурата на страната замира със сигурни темпове, инвестиции почти няма. Без Белене не само няма да изнасяме ток, ами ще внасяме от Турция и Румъния на цени, каквито им скимне на тях. Да кажем "сбогом" на последният що-годе търпим отрасъл в нашата икономика, енергетиката.

5

do 4

преди 12 години

Ми комунистите, кой друг ?

4

Анонимен

преди 12 години

Толкова време ли ви трябваше за да стигнете до този извод бе, скапаняци? Затова руснаците ви се подиграват, защото сте коне с капаци и не знаете къде се намирате, *** скапани.

3

Анонимен

преди 12 години

Вярно , че лихвата , която биха ни отпуснали руснаците е огромна , но кой и къде профука спестените от предишните правителста 8 милиарда ? Кой посегна и потурчи , незнайно къде резервния фонд на Здравната каса , защо се пипат парите от Сребърният фонд !

2

Koko

преди 12 години

20 години се ослушваха и накрая се отказаха от Белене. Това може да стане само в Бг. Англия и Франция построиха тунел под Ламанша - представете си !!!! Под морето!!! Не една централа за 20 години не можем да вдигнем. Сега пак планове, блока юял да бъде 7-ми в Козлодих, че парови газоцентрали, демек 2030 година ако е построено нещо, ще трябва да ни впишат в рекордите на Гинес.

1

Анонимен

преди 12 години

ДПС се отказаха да гласуват , защото те по принцип не са българска партия и тези проблеми не ги вълнуват.