91

Недоразбрал

преди 12 години

А защо ромите не са изгонени след първи неплатен наем? А защо не са осъдени след първа кражба на ток, черчеве или арматура? А защо не са осъдени за тероризъм (или поне вандализъм)? А защо кмет, градски, общински съветници, полиция, Гражданска защита, армия и правителство не са осъдени за бездействие с власт? И защо електоралните единици продължават да гласуват за страхливата, инертна и *** власт?

90

Анонимен

преди 12 години

Единственото решение е да се възстановят трудовите лагери /по старому гинаричаха каторга/ и всичката *** хваната да руши да се затварят там и след това да строят пътища. Да си заработват всичко опустошено и да си плащат манджата с която ще ги хранят, тока и водата също. Ако случайно някой се очовече може и да има амнистия.

89

Шофьор

преди 12 години

И това ще мине и замине. Утре ще сте забравили

88

АРКАН

преди 12 години

Който желае подписка за референдум за корекция в конституцията - право на вот единствено с минимум средно образование , затвор за педофили - тоест за всички бащи и майки под 16 години и спиране на социалните помощи за неграмотни деца и родители - да кликне върху зелената отметка!

87

Пламен

преди 12 години

Не искам да съм груб, ама да ги оставят да им пада сградата на главите и да умират!

86

ПлевенНеЕЛошоМясто

преди 12 години

Да влезат всичките *** в блока и да го съборят!!!

85

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментара на 89 се сетих за нещо! Бях 2 години казарма в Звездец! Сега там няма нищо! Освен ***-роми! Предлагам съвсем сериозно всички роми в БГ да се разселят из тези изоставени тайони и да им се каже: живеете тук-стройте си какво искате! Работите тук - ако работите добре, няма да умрете от глад! И района да се загради с огради с ток!!!!! ПОнеже друго решение май няма!

84

Браво

преди 12 години

Браво на *** . Още малко и ще събудят заспалите овце - т.е. българите

83

до гого

преди 12 години

Спокойно няма да е пушка и брадва.Спи спокойно.Сега ти е лесно лежиш крадеш и чакаш кинти от ЕС.Нищо де скоро дъртите лелки и чичковци измъчвани от чувство за вина заради някакъв измислен расизъм и евроинтеграция в ЕС и САЩ ще са история.И тогава ще видиш че каквото сееш такова и жънеш.

82

.

преди 12 години

Тая история с *** разрушаващи всичко , крадейки , изтръгвайки , наглостта им , сметките , които ние плащаме , това са стари неща и трудно могат да ме изненадат, но сега когато виждам , че всъщност противно на твърденията НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО да бъде свален един 16 етажен блок си мисля , че няма да е лошо скапаните ни крадливи политици да помислят за преустройство на българските градове и да ни отърват лека полека от тези грозни символи на тъпата упоритост на *** !

81

Tyler Durden

преди 12 години

Най-добре ще е физиката да си каже думата и сградата да се срути докато са вътре обитателите и...най чисто ще :)

80

аз съм българче

преди 12 години

До "гого"Гога, Гогааааааа, моли се баков, да не стане това което пишеш, защото ще изпукате от глад за около година - максимум!Ни храна можете да си произвеждате, ни обуща ни дрехи!За ток и вода - да не говорим!Улетели сте отвсекъде!За това отглеждайте ни нас - българите, защото иначе от глад ще ***!Като продадеш "набраната" жица, нали с парите луканка си купуваш.. Ама като нема кой да гледа *** и *** - нема и луканка ;) Пък вие по малко живеете - 30-40 години и - гитмиш!Споко!

79

янко

преди 12 години

Във всеки град където живеят ***(роми) има такива сгради!В Хасково на улица Акация,в Стара Загора в кв.Зора и Три Чучура юг,в Пловдив в *** махали и т.н.Време е ромите да бъдат екстрадирани извън ЕС

78

Анонимен

преди 12 години

ABE GROZEN *** SHTE DOIDE VASHETO VREME ZNAESH LI KOGA ,KOGATO VI PO4NEM VSI4KITE KOI S PUSHKA ,KOI S BRADVA ,NIE BALGARITE TARPIM NO NASHETO TARPENIE NEE BEZGRANI4NO

77

Анонимен

преди 12 години

Защо това безобразие го има само в България? И в други държави живеят ***,но не може и да се помисли да се случи това,което тук е ежедневие.Европа вместо да дава пари да им строим жилища да си ги прибере и да се грижи за тях.

76

Blake

преди 12 години

Честно, не би трябвало да се разрешава на подобни животни да живеят принормалните хора... То бива, бива, ама...

75

Анонимен

преди 12 години

napaaaaaaaaaaaaaaaaaalm

74

Анонимен

преди 12 години

Абе много ми е интересно, когато ГЕРБ вкараха забрана на изкупвателните пунктове да не приемат желязо и мед без документ за произход.Интересно тогава *** как успяват да върнат желязото и медта без да имат каквито и да били проблеми.А когато отиде българин с някое друго кило го разпитват половин час от къде го има и почват да се пазарят да го купуват под пазарната цена за кило.Това може да означава само едно, че пунктовете са влезли в сивата икономика и държавата умишлено ги вкара там.

73

Възмутен

преди 12 години

По-възрастните от вас знаят за "триъгълникът на смъртта Грудово-Звездец-Елхово".За казармите говоря.Искате ли да ви кажа какво остана от казармите в Грудово (Средец)?Властта ги остави в ръцете на *** и сега нищо не е останало,повтарям-НИЩО!Портали,щабове,мед. звена,паркинги,хангари,огради,стени-ВСИЧКО Е ИЗЯДЕНО!Срам ме е,СРАМ МЕ Е!НИЕ ГО ДОПУСНАХМЕ ТОВА!СКОРО ЩЕ ДОПУСНЕМ И ОТ ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА НИ ДА НЕ ОСТАНЕ И СПОМЕН!Ние сме стадо заблудени овце!

72

Анонимен

преди 12 години

mi a dano padne