100

До великия ЦВ

преди 12 години

Е мили и безгрешни Цецко, като имаше анкетна комисия за 6-те апартаменти какво установи?Някъкъв тъст, някаква тъща - и гробно мълчание, някакви пари извадени от скрина.Комисията със сигурност си взе бонусчетата.

99

xj

преди 12 години

Абе, тия си правят *** с нас!Вие осъзнавате ли колко са 382 000 Евро ??? А 1,5млн.лв. и то хвърлени на вятъра!!!80% от българите никога няма да съберат ОБЩО през живота си такава сума, а тая на едно раздаване я получава!А колко си делят и източват, което не излиза!!!! х1000 пъти го умножете

98

hh

преди 12 години

А Цецо не се ли беше скрил зад тъст си?!

97

Кутев

преди 12 години

едва едва се обажда след преяждане и препиване:Другари, по целенасочено, не се поддавайте на провокациите на врага а следвайте неотклонно червената нишка.

96

Цецка

преди 12 години

Е, Цвъцко,Не всеки има тъст и тъща като тебе (горките хорица, дали знаят за какво ги ползваш с благословията на собствената им дъщеря???), които да поемат милионните ти разходи и харчове с пенсиите, които великодушно отпускаш на пенсионерите в България!Не злобей, лошите мисли и злобата докарват рак!

95

Анонимен

преди 12 години

Цецко папконосеца , страда от влошена лична хигиена ! Вижте колко са му жълти зъбките !

94

Анонимен

преди 12 години

Цуци подгони го тоя Гей-съсел с милиционерската палка намажи я обилно с вазелин и ръгай на дълбоко докато каже,къде е скрил парите,а моника я пусни на ***...

93

Анонимен

преди 12 години

При положение , че бащата на Цвъчко е бил шофьор на ГригорШопов -заместник министър на МВР , по време на тоталитарния режим, представете си колко *** и *** , трябва да си бил , за да не е приемат да учиш нещо друго освен ВИФ , и то задочно ! Значи , че си бил не сама *** , ами изключително *** !

92

Анонимен

преди 12 години

Цуцич, я не смотолевяй нещата, ами разкажи за онази върла росна гербаджийка, дето и тя е с двата крака в тоя батак. Кажи си, Цецо, кажи си.......

91

Анонимен

преди 12 години

Ако човек наистина има принципи, никога не може да опрощава краденето от някаква си негова елементарна принадлежност.

90

Анонимен

преди 12 години

Този престъпник на снимката защо не е в затвора? Очевидно наистина правосъдната ни система е страшно зле, щом този е извън килията и вместо да търка наровете, дрънка глупости по медиите и се разхожда до Катар.

89

Първанов

преди 12 години

*** майката на Сергей ,със сигурност ,това седалище на ДС-ари във Виена ,за които се говори, че по списък може да очернят всеки,са задействани от ченгето от ДС Гоце.Интриганта е недостижим, олигарсите подсигуряват бол пари, ще има цирк на конгреса.ГЕРБ само се възползваха от събитието, и вероятно това е била целта на шестаците. Като не искаш мира Серго и ми заемаш мястото, ще те смажа като гн---да.

88

евала за снимката

преди 12 години

Цецко изглежда досущ като напоследък небезизвестния юнак Кънчо от здравно-просветните диплянки на столичната ни община.

87

Яки гръбчета

преди 12 години

Станишев се крие зад Моника.Цецко се крие зад тъщата.Кой крив , кой прав вече се чудя.Определено Цв Цв няма с какво да се гордее.

86

на 73

преди 12 години

Не *** на аба, заради този "ущърб" сега всеки селянин, като теб, смятащ се за "европеец", ходи безпрепятствено по чужбената и е причина да правят сайтове против нас. "Болгар, болгар!..."

85

Анонимен

преди 12 години

Цвъки, как ти е тена от Катар? Добре ли се прави разходка из арабска страна с държавни средства?

84

анонимен

преди 12 години

ми ти бе ***,като се скри зад баба си и дядо си,не си ли страхливец,нищо още не се знае за 6 те апартамента или вече ги забрави.

83

Анонимен

преди 12 години

"е направил нещо, което е възложил, което е излишно"абе няма ли някой около него да му ибясни как се съставят изречения в българския език ? и на какво би могъл такъв човек да си научи децата се чудя...

82

Анонимен

преди 12 години

До тук с милиционерщината....искаме факти......а не:"една баба каза"....

81

Сергей

преди 12 години

Сега пикая газ, но пак, ще съм на власт, но тогава майка ви жална !!!