86

Анонимен

преди 12 години

продължение от 100 , защо ви го казвам това защото Иван Костов беше финансов министър в кабинета на Попов след краха на Луканов 1991 година , той е човека който за първи път въведе конвертируемост на лева освободи го сиреч, после и в правителството на Филип Димитров първото на СДС беше пак финансов , валутния резерв го пое почти на нула ,а го остави значително набъбнал , а след 1997 какво да говриме на практика неговото правитеклство осъществи реформата която трябваше да започне преди 7 години .

85

лимонад

преди 12 години

бат бойко сам си копа гроба. Като махне още няколко от известните си министри и няма да има за какво да се гласува повече за герб на следващи избори

84

Анонимен

преди 12 години

много хора (25 % от имащите право на глас) не правят връзка между начина им на гласуване и качеството на живот. Очаквам след време да имаме откровено *** управляващи. В медицинския смисъл.

83

Анонимен

преди 12 години

Сега, ако Трайчо, вземе, че не си трае... Мани, трайте, ще стане страшно!

82

Анонимен

преди 12 години

Ще допълня , защото ако чакаме до догодина ще бъде безкрайно късно

81

Анонимен

преди 12 години

Решението е едно падане на това правителство , колкото се може по бързо , завъртване на рулетката за избор на нов кабинет и понеже няма да се случи , назначаване от президента на служебен кабинет и по мое мнение е най-добре да го оглави Иван Костов , той знае кого да включи в кабинета , после след месеци до година нови избори и дано този път народа му дойде акъла в главата.

80

хаха

преди 12 години

Работата е ясна , само *** и наивен човек може да повярва на това което се тиражира по медиите! За всеки е ясно какви *** ни управляват. И естествено когато някой, "стъпи на криво" ..... изгонват го и толкова! Трайков се печал на плажа хахаха и това е причина...незнам дали и 3-класник ще се хване

79

четящ

преди 12 години

То един по-свестен имаше, и те го махнаха:(

78

Анонимен

преди 12 години

Не е далеч денят, когато ще ревете да ви обърне внимание Русия и точно Путин!Ще поживеем и ще видим.Колкото до референдума-точна информация за общектвото. Аз ще имам мнение тогава, когато чуя аргументите на двете тези. Имам ясен спомен, че Масларова искаше да влага Сребърния фонд в строителството на Белене и тогава се запитах-дали не се прави помен с чужда пита?Чия ще бъде, ако се построи?Това да чуя.

77

Анонимен

преди 12 години

Трайков си позволи да има собствено мнение, обаче Винету се разсърди и го изгони от племето.

76

Анонимен

преди 12 години

ами естествено, че всички са ходили на плажа, как иначе ББ ще знае, че Трайчо е бил там. Нещо повече, те за тва са отишли в Катар

75

Анонимен

преди 12 години

Миро министърчето нема ли да подаде оставка след хилядите му издънки? а Цеци Папката? а онова чучало Цачева дето от както влезе в парламента се взе много на сериозно, а преди това беше неква проста стругарка?

74

цигания

преди 12 години

Както при СОЦА....?Трайков:''Всички ходиха на плажа ".......,значи всички са виновни ,както при социализма....?

73

Анонимен

преди 12 години

по добре даже ДОГАН отколкото тия!

72

Анонимен

преди 12 години

Десните избиратели, които мразят Путин, са в основата на Герб ! Ние десните избиратели ВНИМАТЕЛНО ще следим за всякакви залитания посока кръволока Путин !

71

Иван Иванов

преди 12 години

Господа имам въпрос към всички които пишат тук. Дали глупавият ни мЕнистАр председател и подлизурковците около него четат тук какво пишем и какво ни е мнението за него и за цялото му мафиотско и просташко управление ?

70

антиумнЯк

преди 12 години

ooo,73умнЯк даже гледа и слуша един от извергите и крадците,ПРЕСТЪПНИЦИТЕ в Мутростан..Мутрата Банев! какво бил казал! хахаха..пълна порнография! подъзувайте им още на Мутрите,слушайте ги,ПЛАЩАЙТЕ им..и месата ви глозгат ,ама умрял народ,мъртъв...НЕ УСЕЩА!!!??

69

ДО 80

преди 12 години

Ами да сложим тебе ,щото си могу убаФ!Нека да ви дойде 3-ната коалиция ,за да замирише още по-добре....!

68

hes

преди 12 години

Покойния Георги Стоев в едно интервю с две думи охарактеризира Бойко Борисов : СТРАХЛИВ САМОХВАЛКО

67

Бг

преди 12 години

В политиката ПРАВИЛАТА СА ,ЧЕ ----НЯМА ПРАВИЛА И МОРАЛ!