62

Анонимен

преди 12 години

като интелигентен човек, оценявам много от нещата, които направи ГЕРБ за 3 години. Но не мога да не отбе;ежа и факта, че СиБанк обслужваше системата на МВР години наред. 18 лв, струваше преводът към сметките на МВР в офисите на банката!!!! по 3 ;в за докмент паспорт, шоф.книжка и лична карта!!!! за 2.50 лв чрез пощенски запис или от друга банка получаваше същата услуга!!!! Така че ГЕРБ по добре да си мълчат за някои неща! както и ББ, защото всеки си спомня коя беше неговата половинка!

61

Анонимен

преди 12 години

Червените платени драскачи не почиват ли? Статия та е за техния идол Станишев как скатал 90000 евро и то според австрийските медии, а тия пак пишат за Бойко Борисов. Само си представям какво щеше да стане ако Борисов дори за малко беше забелязан с тоя корумпиран тип, не говоря за вечеря за 90000 евро изобщо. Червена ***!

60

optimist

преди 12 години

Дано някой ден от близкото бъдеще да видим престъпниците и националните предатели от тройната коалиция в затвора!

59

Анонимен

преди 12 години

Нито Станишев, нито жената, с която той живее на семейни начала Моника Йосифова, обаче си спомнят за подобна вечеряИ предишни и сегашни са си едно, не го ли разбрахте вече толкова години. Заслужаваме си положението, даже още по-зле трябва да стане

58

Серго С.

преди 12 години

Понеже ме кефите ще ви призаня каква беше работата:Както знаете ние се поуляхме с евро средствата - взеха да ги спират, а народа роптае. Та си викам, ние сме пристратени - краденето не мож го спрем, ама поне да бутнем някой кинт на доверен човек да вика, че сме хубава държава с хубави хора. Е какво лошо има в това?

57

ехо

преди 12 години

админа,като се наобядваш хвърли едно око на пост 60. нещо много често се настанява този хитрец по форумите на сайта ви. да не сте комбина?

56

Анонимен

преди 12 години

А 10 МИЛИОНА В КАТАР ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕЩА СЕ ПОЛУЧИХА-ХАХАХТАЯ БЪЛГАРИЯ Е НАЙ СМЕШНАТА СТРАНА В СВЕТА И НАЙ МИЗЕРНАТА

55

Анонимен

преди 12 години

Нещо намирисва как са стигнали до тоя по касовата бележка ли са си ги намерили тия 90 хил

54

ДО 64

преди 12 години

АМИ ТАКА ПИШЕ СБОГОМ(ЗБОГОМ)КАНДИДАТ ВИЦЕТО ДЯДО СТЕФЧО ДАНАИЛОВ.ОТ НЕГО ГО ВИДЯХ ТОВА.ЯВНО ЦЯЛАТА ВИ *** ПАРТИЯ Е ТОЛКОВА ГРАМОТНА.ЗБОГОМ СТАНИШЕВ.

53

~

преди 12 години

Баси вечерята... Ако вечерята беше с Анджелина Джоли за 90 000 евро, знаете ли каква програма щеше да изпълни.... А този червен плехар какво е сътворил за тези пари....

52

до №67

преди 12 години

На глупав ли се правиш или ? Аз написах с парите на данъкоплатците, в това число влизат и родителите ти! Ама както и да е ...

51

Анонимен

преди 12 години

Разбойниците нямат цвят!Интересът им към нас е само как да ни вземат всичко, за да паразитират за вечни времена.Тук се защитават и отхвърлят подхвърлени частични данни, слухове,действия и каузи, в които ние не участваме. Важното е да не забелязваме, че цените растат, доходите - не.Няма никакъв изход.

50

Станко

преди 12 години

Целта е постигната една две седмици няма да говорим за задушената ни икономика,за безбожната цена на горивата,лекарствата,за заплати,пенсии и безработица,за умрялото ни здравеопазване и т.н. и т.н и т.н. Браво на Боко супер гросмайстор се оказа ама хак ни е на всички.

49

*

преди 12 години

С червените ботушки, потропва Дадо Мраз....

48

до 63

преди 12 години

Майка ми и баща ми нямат и никога не са имали 100 000 евро, така че не е било с техни пари

47

възмутен

преди 12 години

Оплювайте Станишев, оплювайте Моника, че са плащали за имиджа на държавата! Питайте ги тези безделници те сега колко плащат! А Дянков виждате от по-долния ми цитат няма и намерение да върши нещо за подобряване на положението и връщането на младите хора у нас! Незабавна оставка на цялата шайка по върховете!

46

до-51

преди 12 години

хахаха....*** гербери като гледам как пишеш Збогом....Сбогом ще има за вас,след 15 месеца,

45

до №53

преди 12 години

2 Апартамента са равни на една вечеря на Сергей Станишев. Една моя вечеря прави не повече от левче. Замисли се с кои пари е вечерял той. На данъкоплатците, в това число на *** и баща ти.

44

възмутен

преди 12 години

Ето съграждани какво ни готви Дянков - Финансовият министър Симеон Дянков заложи на картата "миграция" в борбата с демографския проблем у нас. Той направи сравнение със САЩ и предрече, че привличането на чужда работна ръка ще изправи икономиката ни на крака."Демографският проблем в България може да бъде решен с увеличаване на работната сила чрез миграция. И в Европа, и в България все по-малко хора издържат пенсионната и здравната система заради застаряването на населението", заяви Дянков.Оставка

43

до48

преди 12 години

А ти знаеш ли колко им е наема, другарко?И знаеш ли, че не живеят в панелка в Люлин?