42

Niki

преди 12 години

Дано да се пребори жената! :(

41

AZ

преди 12 години

Каквото такова, всеки ден умират много хора, честно казано, може да звучи неприятно, но ми е през оная работа дали ще се оправи, както би било на нея за мен примерно или за който и да е от вас, които четете това.Не е приятна диагноза, но това е живота, едни умират, други се раждат.

40

хай

преди 12 години

Човек, когато е пълен с негативизъм - така се получава - съсипва си организма.

39

Анонимен

преди 12 години

Nana! Ne te harsvah kato vode6ta,no ti si 4ovek,i nai ve4e BG jena,podkrepiam te s cialata si sa6nost....

38

Анонимен

преди 12 години

Ми като не е пила достатъчно витамини.Интересно дали по времето на аварията в Чернобил е била на открито?

37

Анонимен

преди 12 години

То така или иначе пенсии май за нашите набори около Нана няма да има,та по-добре да не чакаме мизерни клошарски старини.

36

до 31

преди 12 години

Аз просто погледнах от по-различния ъгъл - гледната точка на простосмъртните и неизвестни никому хора,внасящи редовно своите здравни осигуровки за да може чиновниците да взимат 'полагащите' им се бонуси, а в същото време внасящите осигуровки и очакващи лечение биват игнорирани или изнудвани за още пари за да започне лечението им...Парадоксално е,но е така. Може би защото сме българи и живеем все едно сме безсмъртни...А то какво ли ни остава?!

35

Добриянов

преди 12 години

Но.32: "Всичко зависи колко рано е направена диагнозата."Така е, но от горчив личен опит знам че поради немарливостта (или невежеството) на доста от лекарите, диагнозата не се поставя навреме. Не се преглеждайте в "Уроелит" на поликлиниката на Военна болница !

34

Спонги

преди 12 години

Нана, успех и кураж. Винаги има изход. Дано да се справиш. Бог да е с теб!

33

Анонимен

преди 12 години

Абе рак не се лекува.Забавя се,но по-късно винаги пак се развива.Дано има късмет,но всеки си има съдба и по някое време си отива.Смъртта е част от живота,колкото и неспаведливо да ни изглежда.

32

Радостина

преди 12 години

Здравейте Нана!Изход има!Влезте в нета и четете.ЛЕЧЕНИЕ ИМА!Не се предавайте!Първо човек не трябва да изпада в паника!А след това започва с всички сили да чете,да се образова за тази болест и да ДЕЙСТВА."Болестите са един анахронизъм,нещо преходно,което зависи от самия човек,защото той има толкова възможности да бъде здрав,колкото и болен.Болестите не са нищо друго,освен упътване за изправление.."П.Дънов.Не се плаши от болеста!"По-добре запали светлина отколкото да проклинаш мрака!"ЩЕ СЕ СПРАВИШ

31

Handel

преди 12 години

По принцип в Европа лечимостта е около 80%, а в Щатите - 90%. Всичко зависи колко рано е направена диагнозата.

30

до 23

преди 12 години

И в крайна сметка и ти би се възползвал от известността си, ако беше на нейно място! Тя заяви, че няма да разчита на пари от хората за лечението ѝ. Освен това тя е човек, който винаги е изразявал своето мнение, така че евала, че каза много истини за здравната система и за манталитета на българите днес: "Българите живеем все едно сме безсмъртни, караме все едно сме безсмъртни, правим зло, все едно сме безсмъртни" Нима е казала нещо, което да не е вярно?

29

Анонимен

преди 12 години

Всички ще умрем!Едни по-рано,други по-късно,но никой не си е отишъл жив от тук и няма да си отиде!Това е Ада и който си свърши работата онзи горе му дърпа шалтера и го качва при себе си.Ако, като го препита не издържи изпита, го връща и така докато го вземе..П.П.Затова си живейте както намерите за добре.Политиците са дяволите на казана ни...

28

No more

преди 12 години

Първата тема, в която няма нито един глупав коментар, нито един минус... има светлина в тунела!Нана, гледам предаванията ти от малък - "Сблъсък", "Станция нова" и т.н. Господ здраве и сила да ти дава да пребориш тая гадост!

27

Анонимен

преди 12 години

milata, dano uspee, dano se prebori ...

26

Тони

преди 12 години

Вярвам в силния дух на Нана,че ще се справи с тази болест.Сега медицината е доста напреднала така,че горе главата момиче ние сме духом с теб!

25

до 23

преди 12 години

Ей това дето си го написал е ОТВРАТИТЕЛНО!!! И знаеш ли защо е отвратително- защото е ВЯРНО!!!

24

кокк

преди 12 години

Успех Нана! БКП скриха от хората за Чернобил... Всички ,които са знаели са за затвора. И да дадат пари за онкоболните.

23

Doctor Chaos

преди 12 години

Хайде да погледнем от по-различен ъгъл:ако някой простосмъртен и неводещ излезе в праймтайма и каже че е болен и разкаже някаква история, то на другия ден нищо няма да се случи и най-често хората си умират забравени от системата,но...но ако някой водещ излезе и 'сподели' тайната си със зрителите си още на следващия ден 3 министерства ще се впрегнат да намерят пари за лечение в чужбина...Ако следите случая ще откриете съвпаденията с твърдението ми.Другото е PR и популизъм...