106

Д-ра

преди 12 години

*** дето хвалеше Бойко умря и сега НЦИОМ "Ц" като ***, хвалят Бойко!

105

аааа

преди 12 години

А може ли най-одобрявания политик да излезе и да обясни на народа как ще живеем от тук нататък имайки предвид какъв грандиозен скок на цените се очаква! А, Борисов? Дянков, ти? Има ли желаещи?

104

Анонимен

преди 12 години

Тиквата пред чии портрет е? На Ботев ли?

103

говорилници

преди 12 години

Ако не ви харесва снимката как стоят Борисов и Роската пред портретите на Ботев и Левски просто си представете как на тяхно място могат да стоят стиснали ръце Станишев и Доган и ще схванете разликата веднага ,че можеше и да е по лошо.

102

fgt

преди 12 години

Несъгласен, на Ботев портрета е дискретно скрит от Тиквата на Тиквата. :) Но е вярно, че ликовете на истинските мъже в момента висят по стените на куците ни институции и са в ролята на ням свидетел на унищожителната сила на кретенизма и мутро-политическия произвол на управляващата клика. Неми свидетели на едно гротескно шоу на лицемерието и наглостта. И така от години.

101

мдааам

преди 12 години

Българската икономика е силно чувствителна към сътресенията на международните пазари в областта на енергетиката, заяви Божидар Данев, изпълнителен председател на Българската стопанска камара (БСК).Българската икономика е силно енергоемка и дори да се изменя цената на петрола, след това ще последва промяна на цената на природния газ. Цената на пропан бутана също ще се промени, а оттам цената на електроенергията и т.н. Всички енергийни ресурси са скачени съдове, коментира Данев.Според него е естествено след това да очакваме покачване на цената на зърното, тъй като също е енергоемка култура. Транспортът ще бъде засегнат, а транспортът влиза в почти всяко производство. Така че това, което трябва да очакваме е една сериозна инфлация.Божидар Данев посочи, че цените на дребно неминуемо ще се покачат, тъй като нормата на печалба в България през последните три години много е изтъняла и единственият шанс да върви икономиката е да се повишат цените.

100

до 102

преди 12 години

Оплюван от кого ?От разни лузърчета, които се чудят с кой да си оправдаят несгодите в живота.Случайно да ти прави впечатление как по определени теми изведнъж под тях се генерираха по 400-500 коментара.При обичайни около 100.И то само от фенове на опозицията и се почва плюенето......човек му трябва чадър да оцелее.

99

Анонимен

преди 12 години

Кухоглавите *** комуноиди от жалката бесепарската *** платена сбирщина на *** Кутев освен, че са недоклецани педерунгелелчета, са и долни предатели, само плюят като дръгливи камили по Борисов и ГЕРБ, а реално с изгонването на крадливата БСП от властта, ББ спаси България от кризата и от хиперинфлацията, която със сигурност щеше да бъде още по-страшна и от Жан Виденовото управление на БСП!

98

тъп и прост

преди 12 години

Доверието към ББ расте така както растат цените в БГ - горива,ток,парно,лекарства ...ИЗЛИЗА ЧЕ БГ НАРОДЪТ Е МАЗОХИСТ ...

97

Анонимен

преди 12 години

Едно бързичко проучване тук да си направим, гласувайте : Одобрявам Борисов + НЕ одобрявам Борисов -

96

Несъгласен

преди 12 години

Ама защо всички пишете "портретите на Левски и Ботев"? Това в дясно наистина е портрета на Васил Левски,но в ляво.....в ляво е портрета на Любен Каравелов,...не на Ботев....!Отворете някоя книжка,прочетете...няма да е излишно...!

95

Богомил

преди 12 години

Как да не Го харесваш, дори когато те гледа благо, в погледа му се чете предупреждение. Не знам само как Нона е "надбягала" Симо Краятнасвета само с една екология.

94

Бунтовник от четата

преди 12 години

Ама не виждате ли, че Левски се е обърнал на другата страна и леко е почервенял от гняв!

93

анонимен

преди 12 години

дапроведем проучване ние.харесваш-,не харесваш+

92

Анонимен

преди 12 години

ХАРЕСВАТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ ЛИ..?На парламентарните избори през 2009-та БКП победи БСП. ГЕРБ са децата, внуците и обслужващия персонал на БКП елита. Ето и фактите: Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград. Бойко Борисов - бил е охрана на Тодор Живков,секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, преподавател в Академията на МВР,баща му е бил полковник от МВР. Николай Младенов - последният комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия,син на дипломат по байтошово време. Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та. Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз. Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията. Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Симеон Игнатов - бил е секретар на ГК на ДКМС на Видин. Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков. Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.

91

До 100

преди 12 години

Това в ляво е Каравелов, а Тиквата е закрила с глава Ботев. Иначе съм на твоето мнение.

90

НЛО

преди 12 години

НЦИОМ изглежда живеят на друга планета със извънземни герберски *** и хишници . Във всички форуми кадето съм влизал не видях един политик който да е харесван, а най- мразениат от всички политически паразите е Борисов . За какво пък и да ги харесваме ,че за тези над 20 години ни испиха кравта като вампири а последните направо ни я изцедиха, за мизерните доходи ,за бонусите които си вземат за това ли да ги харесваме,за това че се изнесоха заради мизерията 1 500 000 души или за *** ленти

89

Анонимен

преди 12 години

Наближава моментът, когато пожарникарския маркуч ще се спука !

88

chicago

преди 12 години

Не човек ,комунист.ББ е най одобряваният ,художник , футболист ,тенесист,въобще каквито си искате одобрения .Като него нямо другии ,тъии велики на света .Перефраза.Ако българските социологически агенции направят допитване до народа:Кой министър председател в Европеиския съюз няма компютърна грамотност и не знае англииски.Отговърът ще е различен от "Бойко Борисов".Обичам българските круши- казваше Бай *** , ние пък обичаме българската социология .Тя е нашата родна сочна круша.

87

ico33

преди 12 години

ако процента на одобрение е верен много жалко за нас ..но просто си заслужаваме да сме в това положение...