130

Анонимен

преди 12 години

Граждани, още ли вярвате в европейското развитие на България, дето в го обеща партията Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ)?!

129

666

преди 12 години

От такива "бизнесмени" цената на рибата стана космическа

128

Стиви

преди 12 години

Българина верно е прос човек, този форум го доказва, един не се замисли, че само късмета е спасил нечие дете или близък случаен минувач...целия форум този мутра, оня нека мре Борисов това онова....ориенталци, ***, турци...всеки кой квото му е на душа, с такова общество - такава държава !

127

До 167

преди 12 години

Вземи гледай цайтгаист и почети малко информация; САЩ били демократична държава... поредния преял с бургери гений... ще повърна...Утре като нападнат Иран сигурно ще вярваш, че е заради демокрацията нали...

126

Анонимен

преди 12 години

А защо още няма изявление на Цветанка Цветанова, ощипаната госпожица от МВР!

125

Крис

преди 12 години

Абе каква газова бутилка или метан на това ауди , вие виждали ли сте модел от такъв клас с газова? :) Газ и метан си слагаме ние , бедните хорица...

124

Митко Бомбата

преди 12 години

Оле колко много разбирачи по БОМБИ има тук . Аз направо се Образовах . А сега . Най-важното е че няма косвени жертви . А тоя дето са го гръмнали , май не е бил послушен , затова че Лека му пръст . Другото по-важно е , че трябва наистина да започнем да се преориантираме кам ЕВРОПА . че тук само *** и *** да останат .

123

ЗОРО

преди 12 години

Не знам как имате мнения с тази оскъдна информация,може да е нещастен случай или нещо друго....

122

чичо

преди 12 години

157, ако ти си работил с *** по строителството, аз съм работил с интелигентни хора.Баш турци, не нашите от селата.Недей така да настръхваш, агитации не правя, не съм видял лошо, не съм направил лошо.Дори 15 год с турски съседи съм живял в хубави отношения.

121

До 157 хахаа

преди 12 години

Тези екстри важат за бай ***:)Погледни в каква скапана държава живеешвсеки ден убийстваизмамиотвличаниябезработицамизерия.Нека ви Господ дава на всеки това каквото заслужава:)))

120

gg

преди 12 години

Golqmo neshtastie. leka mu prast. v kakva darjava jiveem!

119

da ne e staval mutra

преди 12 години

***-ti-ri-rim

118

Анонимен

преди 12 години

тва рапаните не прощават...

117

Анонимен

преди 12 години

POJELAVAM NA VSI4KI RABOTODATELI KOITO EKSPLOTIRAT NARODNIYA (4oveshkiya) TRUD

116

До 134

преди 12 години

Ако мислите, че Турция е *** държава, значи акъла ви е колкото американците дето ги учат, че извън америка живеят аборигени.Турция в момента е на челни позиции след Китай по производство на доста стоки, имат военен бюджет по-голям от целия ни вътрешен продукт; а да не ти говоря и че БНП на човек е с 50% по-висок от нашия... А сериалите на които ТИ се радваш всеки ден и примираш по Али Резак и пр. са всъщност държавна поръчка, за популяризиране на Турция в Европа.... капиш?

115

.....

преди 12 години

Върнахме се преди 96та година....

114

Кирилов

преди 12 години

Значи първо предполагат, че бомбата е била поставена под седалката, а после, че става дума за умишлен взрив.Ми то щеше да е доста странно някой да постави бомба, пък тя да гръмне без да иска. Макар, че то у нас в съда така се оправдават: Аз не го убих, той пистолетът е виновен. Той сам гръмна и го уби. - И съдът отсъжда 3 години условно на пистолета и парично обезщетение на притежателя му за причинения му стрес и т.н.

113

а.с

преди 12 години

Тотално се отчаях вече,гърмат коли,едни си раздават бонуси като за последно,един продава лекарствата си за милиони на бедните българи,трети без диплома управлава незнам си ква комисия,Съд корумпиран до ушите,правителството и то корумпирано.И виновни НИКОГА НЯМА!Все едни и същи ни управляват,а ни лъжат че са други!А и ние си търпим до последно!

112

аз предполагам

преди 12 години

че господина е бил също така крупен играч на пазара с пръдни и миризми наоколо и просто е пръднал в момента на запалване на цигара и .............................. няма вече крупен играч има труп и КРАЙ ! ^^^^^^^............................

111

to

преди 12 години

Да бяха почнали статията с това, че е бивш борец ... един от малкото останали мутри от онова време. Сегашните са доста по-силни и си чистят терена.