18

Анонимен

преди 12 години

нямам му доверие на този.има интригантска физиономия.

17

човек

преди 12 години

"Време е да се обединим около национална цел, а не само около кризи", изтъкна президентът. САМО ЗАРАДИ ТЕЗИ ДУМИ ГО УВАЖАВАМ - ВЕЧЕ ....Дали не трябваше и аз да гласувам за него ????

16

Анонимен

преди 12 години

Хубави,красиви думи и планове.За да се сбъдне и 10 % от тях президента не трябва да е марионетка на премиера,не трябва да гони свои собствени икономически интереси(чрез фирми),трябва да бъде свободна личност обединяваща и подкрепяща народа.Дали ще се изпълнят тези неща зависи от личността.Засега това е под 50 % вероятност.Иска ми се да вярвам,не знам...

15

Анонимен

преди 12 години

Държава без производство няма икономика, такава е И БЪЛГАРИЯ няма производство няма износ каква икономика ги гони, иследователно няма как до 2020 да стане средно богата държава.Това са размисли и приказки на един самозванец който е пионка в ръцете на Борисов.Няма държава в света която да е станала средно богата единствено от приходите си от данаци и такси.Имаме едно от най хубавото жито в света но за сметка на това го изнасяме и внасяме ниско качествено, после разни *** реват че няма жито.

14

Анонимен

преди 12 години

Стоянов и Гоце са най-корумпираните.

13

Анонимен

преди 12 години

Този е най-нехаресваният президент встъпил в длъжност !

12

Анонимен

преди 12 години

Имаме си жена за президент...

11

Ю2

преди 12 години

Според мен Плевнелиев най-пълноценно ще изпълни институцията със съдържание. Особенно като си помисля за Желю и Стоянов за заигравването им с личните им амбицци, за удовлетворяване на тяхното его. За сравнение;- спомням си реплика на Костов: Стоянов е нашият президент и трябва да го слушаме! А пък Първанов въобще е излишно да го сравняваме.

10

Анонимен

преди 12 години

За 3 години видяхме какви светли бъднини ни чакат... Производителите в България фалират и най-голяма заслуга за това имат тези тиквиници от ГЕРБ ! Да претискат бизнеса без да си дават сметка, че други ден в България ще останат само *** и на тези *** няма да има кой да им плаща заплатите и да се хилят като репи !

9

BIG AL ::)))))

преди 12 години

На фона на тримата, Петър Стоянов си е просто класика ...:)))По-важното тук е друго ..22 години след 1989 дъртите червени мутри ви пласират 'новите" млади, "новите" надежди, "новите " , които заслужено да ви управляват::) Те стоят отзад и се усмихват, за пълния им успех , досега...Най-отгоре ви инсталираха една нефелна мутра..Под него един *** - естествено комсомолска мижитурка, кукла на конци ..Този ли е "олицетворение " на "бъдещите" строители на съвременна България !!???По- надолу- една рабфак- цецка, с вид и ум - на продавачка на банички- но техен висш кадър ..После доста ДС- фуражки, пенсионирани или не - МВР, МНО и т.н. ДС-мутанти.. .. И цяла кохорта , от анонимници след тях - напъващи се да обединяват България- на "нивото" на мухлясали БКП- кадри ..Отзад са кукловодите-от правец, от Варна, от Бояна , все видни крими червени водачи на прехода ...:)))И цялата тази сбирщина ви представя пред света , води ви към 2020 година , получи правото да ви будалка още дълго ..Какъв "просперитет" ,само, очаква България в близките години ...Каква 'добра" пасмина ви монтираха начело ::)))

8

Анонимен

преди 12 години

Разбира се има ли някой които му вярв на глупостите.Всичките ми приятели и познати които са гласували за ГЕРБ горко съжаляват и казват че никога няма да се повтори това.Не мога да ги коря - виждам мизерията беднотията безработицата.Виждам празните магазини виждам нарастващите цени и сметки.Гледам статистиките за главоломното обедняване и обезлюдяване и хич не съм във възторг че доходите са се повишили с 2-5лева месечно.Тоя си има милионите и може да ви каже че след 8 години ще е добре.Вие дали?.

7

доживе`еме

преди 12 години

и помаци да ни командорят.

6

Анонимен

преди 12 години

"Той посочи, че България не е в средата, а на дъното на много европейски класации. "Това е тя цялата истина, другото беше пълнеж в речта на Роската. Боцето не му стана хубаво, и затова взе да си зарежда нещо там на телефончето.... А снимката пред Народното събрание с двамата президенти и Боцето ухилен зад тях просто ще кърти мивки. :)))))

5

Анонимен

преди 12 години

Късно е Плевня да обещаваш каквото и да е... доказа категорично, че си марионетка и политическа ***... да не говорим, че те държат и чрез икономически интереси...

4

nevernik

преди 12 години

i tozi ni laje do 2020 godina 6eni opravi.te ot 1989 ni opravqt.

3

възмутен

преди 12 години

Това са празни приказки! Ние живеем сега, в това време, в тази държава! Плевнелиев започва баналните приказки с вещаене на светли бъднини! И из си мечтая за светлото бъдеще в личен план, ама сметките си ги правя за сега, в реално време и в реално действителност!

2

Калин

преди 12 години

МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЩЕЛИ ДА НИ СПИРАТ САМО ПРИ НАРУШЕНИЕ, КЪСНО.. БОКО.. МНОГО КЪСНО ТИКВО.. И ДОВЕЧЕ ДА НЕ ЗАБРАВИШ.. ЗА САНТАСЕТО ПРИ С ГОЦЕ ПРИ ЗЛАТЕВ В ПРАВЕЦ .. ФЪНДЪКОВА БИЛЯ НА СМЯНА .. ДА НОСИ .. ТАБЛАТА :)

1

Анонимен

преди 12 години

Как бе ? Ние сме 1 по финансова стабилност ! Този нещо не е слушал Вожда !