85

az

преди 12 години

bog da pazi decata ni ................ to dyrjavata i vlastite osven da iskat za drugo hi4 gi nqma ..............

84

майка

преди 12 години

Смърт чрез разстрел !!!На публично място !За назидание и да не им връзват очите !А първо - камъни !Както някога !!!До смърт, та сами да пожелаят да ги довършат с куршум !

83

Ужас

преди 12 години

И друго да питам - защо милиционерите, позволили на вече уж доказания убиец да пикае сам и да се самоубие, та те защо още не са наказани или уволнени? Че то от това къде по-голяма некадърност! Уж убиец, а го пускат без надзор сам в стая у тях си, като знаят какъв е и, че може да има оръжие! Че той можеше да излезе и да гътне 2-3 милиционера! Или просто тази пародия е лъжа и както си мисля са го самоубили за да не изпее замесените милиционери, а сега обработват другия!

82

Луда работа

преди 12 години

ИЗВЕРГИ!Смъртта е малко наказание за такива, такива трябва да гният в затвора с доживотна присъда при особенно тежки условия....

81

Анонимен

преди 12 години

Вина за всичко имат:1.Политици - че са пълна *** и такъв пример дават на останалите; 2.Медии - че издигат в култ наркомани и половин човеци и превърнаха обществото в банда плоски меркантили; 3.Родители - родителите от това и предишното поколение си възпитаха децата в алчност и заради това сега едно добро дете си отиде. 4. Всички ние - останалите, защото гледаме от първите 3 и ги копираме.Двама *** решили да искат откуп. И за какво? Наркотици и ***.Скапана работа.

80

До 94 Пич

преди 12 години

Твоите доводи срещу мен си ги заври в з...ка!Ако можеш да четеш,прочети "гениалната"мисъл на Тиквата за кучето!А лично по БНТ шефа на МВР обясняваше,че след като го подложили на детектора на лъжата,този който се е самоубил, издал къде е заровен трупа на момичето!И защо след като си е "признал"след това 2 месеца не е бил задържан,а трупа го откриват едва днес?!И много други несъответствия има в приказките на МВР! А за последно,"отличната" работа на МВР води до нови убийства и отвличания!

79

Пернишки обиск

преди 12 години

Не мога да разбера полицаите, които са правили уж щателен обиск в дома на Стойчо Стоев, за който вече е било ясно, че е един от отвлеклите момичето и един от убийците, как са го правили там, та не са намерили скрит в тоалетната пистолет?!! Все пак това би трябвало да са опитни криминалисти и да не правят за първи път претърсване, та да се стигне до самоубийство на един от убийците! Или за пернишките криминалисти такова изискване за професионализъм не важи! Съдейки от написаното в Блиц.бг, тези полицаи са направо за дисциплинарно уволнение заради некадърност, започвайки от шефа на градското управление на МВР, преминавайки през шефа на ОДВМР и завършвайки с началниците на криминалната служба на градското управление и областната дирекция на МВР!И това не е първият случай на такова небрежно претърсване: Нали чак след 2 седмици намериха скрито оръжие в един от палатите на *** цар Киро! Нали така постъпиха и при претърсване на мястото, в което намериха сестрите Белнейски! Мин.Цветанов, стегнете си службите, много са се разгащили!

78

Анонимен

преди 12 години

Така ако говори премиер на държава с народ, а не население, ще му бият шут в *** още на другия ден.

77

до 104

преди 12 години

бай *** да го духаш

76

Анонимен

преди 12 години

20 години чалга, простащина, безразличие, безнаказаност и пълна липса на възпитание до това водят...За това обаче не е виновен Бойко, а самите ние!

75

Пернишка полиция

преди 12 години

В-к Blitz: Дайте 2 дъски да закова тази полиция, нищо не върши. Обвиняваха ме, че аз съм я отвлякла. Това заяви пред БЛИЦ Емилия Николова, майка на 17-годишната Мирослава, чийто труп бе открит днес под моста в град Батановци. Съсипаната жена каза, че през цялото време пернишките ченгета намеквали, че едва ли не те я крият. Майката обясни, че от сутринта е на успокоителни и че едва се държи. "Ако трябва ще ги изпия всичките, каза още Е. Николова. Тя разказа, че през цялото време Стойчо Стоев, който днес призна, че е автор на отвличането й и който се самоуби, се правил на загрижен и притеснен. Сестрата на Мирослава Елеонора, също хвърли тежки обвинения към полицията. Тя заяви, че през последните 2 месеца от МВР й казвали да не се притеснява за нея, тъй като тя може би започнала нов живот в Германия. Убеждаваха ме, че сестра ми е в Германия и пие коктейли. Днес ми се обадиха по телефона, за да ми кажат най-страшното, през сълзи сподели Елеонора.

74

Анонимен

преди 12 години

Бе как може да говориш за пържоли и награди гаврейки се с паметта на детето и мъката на близките му, що за инфантилизъм?

73

Ани

преди 12 години

Трябва да има смъртно наказание ,тогава наистина някой преди да извърши подобно зверствоще се замисли хубаво.Само човек загубил близък по този начин знае какво е.Да не са господ,че да решават кой да живее и кой да умира.Подобно нещо съсипва цялото семейство и променя живота на всички завинаги.Тежко е да отгледаш дете и след това да го погребеш заради такива "***".Нищо и никой неможе да върне това ,но когато поне видиш виновните ,че са получили същото възмездие знаеш ,че има справедливост !!!

72

Ужас

преди 12 години

Само на мен ли ми се струва абсолютно нелогично, невероятно, ами и даже много нагло от полицията да казват - ами той единия си призна това и това, намеирхме трупа, ама после отидохме на забележете повторен оглед в дома му, той беше с белезници отпред на ръцете, ама ние взехме, че го пуснахме да пикае сам у тях си и той се гръмна?!?! Това е като някаква ненормална шега!!! Моята версия е, че в отвличането има замесени полицаи, нещо се е объркало, и сега си прикриват следите!

71

lpp

преди 12 години

Четеш,четеш и освен да прозреш кооооооолко жалък народ сме друго кво да кажеш.За всичко на този свят трябва да е виновен ББ.Ха и за тва убийство да е виновен и тази лента му дайте да среже.Ако не беше той щяхме да обвиниме Серж Стан или Меди или Сидеров а може да обвиним и Дядо коледа или Снежанка.Колко от нациите в които, станаха масови убиййства обвиниха политиците си а?Нека всеки да погледне първо себеси и да помисли колко днес е поискал да убие някого.Всички сме потенциални убийци всички!!!

70

nekoi

преди 12 години

samo injekciqta ste gi opravi tiq dvamata

69

rm

преди 12 години

Значи на ББ явно логиката му е, че щом са "близки" и са познавали момичето, то само си е виновно и семейството и, и то си е виновно. Че и извинения дължали, на мвр, нищо, че нищо не е правело, ами защото хората, жертвите, сами са си виновни?

68

смърт

преди 12 години

за ***!!!!!!!!!!!!!!

67

господ

преди 12 години

в Ада да горят всички виновни ,но не са виновни само убйиците , дано по скоро кръст сенка да им пази ,отдоле тревичка да наглеждат всичко да им се върне ...живи трябва да ги одератъ , на ви чалга на ви мерцедеси , на ви долари и марки, безхаберно поколение ***-единаци , сега гледате листопад утре ще гледате главопад , пари немате за хляб а имате Гсми за по хиляда лева , *** слепи чалгари , сега в съседния дом утре и във вашия ...така ще е ...Мир на душицата моите съболезнования

66

hmmm

преди 12 години

ne tyabvashe li da go zadarjat ,pitam az