44

Анонимен

преди 12 години

една от нормалните страни в Европа, в която най-лесно се взима гражданство(няма да и назовавам името) изисква 5 години законно и непрекъснато пребиваване и чисто съдебно минало, и това само за граждани на ЕУ. За всички други изискванията са доста завишени.А ние каква държава сме щом даваме гражданство просто така? и то на промити мозъци, целящи единствено финансова изгода, хора които при това ни мразят?!?!?!

43

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

Така си е.Македония е географско понятие.

42

demo

преди 12 години

абе какво гражданство една стена като онази между САЩ и Мексико,

41

NAT

преди 12 години

Как защо им е БГ гражданство?! Защото са БЪЛГАРИ!!!!! Това, че са им промити мозъците от прокажените сърби е друг въпрос.... МАКЕДОНИЯ ЗАВИНАГИ БЪЛГАРСКА! Където е теклко - пак ще тече!

40

до 29

преди 12 години

епа арно *** не моем се доредим до шлангат от таквия ко тебе

39

Българско Братство

преди 12 години

Взимат българско гражданство, защото се чувстват българи, а като българи заслужават всички привилегии, които имат българите родени в страната. Утрински вестник има навика да пише анти-български пропагандни текстове, на които никой не вярва.

38

BG

преди 12 години

"Македония" - понятие за област от балканите .Като Тракия,Мизия,Добруджа и другите ....

37

Анонимен

преди 12 години

По едно далечно време имаше един сладък виц-"Какво ще стане,ако успееш да измиеш мръсен македонец?Ами ще останат един чист българин и кофи сръбска кал.Не ви ли се струва,съфорумници,че е актуален и в наши дни?---------------- А не ти ли се струва, че имаш чувство за хумор на средностатистически буков пън? :))

36

Кофти, ама факт!

преди 12 години

Минималната и средната работна заплата в Македония са по-високи от тези в България!Македонецът има по-висока покупателна способност от българина!В личен план всеки македонец може да бъде сигурен в трайната тенденция за повишаване на доходите си - с малко, но сигурно!Единственото, което няма македонецът, е облекченото пътуване в страните от ЕС, което пък има българинът!

35

Boss

преди 12 години

Македонците мразян българитестават бг граждани само и само да работят в Европа!Голяма работа като си бг гражданиндаже е минус не казвай никъде че си от Бг гледат те като извънземен :)))))))

34

Яко

преди 12 години

От пръдня /"македонец"/ блажна боя /БЪЛГАРИН/ не става...За съжаление, поради исторически обстоятелства се е случило така, че от блажни бои /БЪЛГАРИ/ са се получили пръдни /"македонци"/...

33

наблюдател

преди 12 години

Естествена развръзка,когато българско гражданство се раздава от прости хора както другарите Божидар Димитров и Марин.Дори и на децата в България е ясно защо т.н."Българи" от чужбина се "сетиха" ,че имат "български" произход заявен по декларация и абсолютно непроверяем.Но за тези другари е патриотично действие за "увеличаване"на българската нация. В цялата ни минала история изобилства от подобни простотии по различни "патриотични " и други нелепи поводи.

32

направо

преди 12 години

да ги присъединим

31

Цветан Караилиев

преди 12 години

По едно далечно време имаше един сладък виц-"Какво ще стане,ако успееш да измиеш мръсен македонец?Ами ще останат един чист българин и кофи сръбска кал.Не ви ли се струва,съфорумници,че е актуален и в наши дни?

30

Maртин

преди 12 години

Това е статията - абе я се гръмни!

29

До 21

преди 12 години

Извинявам се на пост 22!Ти си недоклецан жалък Кутевец, а не си никакво маке, веднага те разконспирирах щом намеси ББ, толкова сте кухи кратуни, че ми се повръща от вашата простотия! Освен да лапате шланга на ББ по цял ден, за друго не ставате кухоглави комуноиди!

28

ДО 26

преди 12 години

То и ваще са много страстни :)

27

До Струмица

преди 12 години

И като отвори очи се оказа, че краката ти са развити.

26

До 22

преди 12 години

Ти си недоклецан жалък Кутевец, а не си никакво маке, веднага те разконспирирах щом намеси ББ, толкова сте кухи кратуни, че ми се повръща от вашата пхростоттия!

25

До 25

преди 12 години

Ох, не думай! Още малко и ще се спука от надуване!