115

666

преди 12 години

Правя дълбок поклон на всеки добър и свестен човек, и мисля че всеки от Вас го прави!??Но не очаквайте да изпитвам съжаление към всеки който е решил да деградира, та дори и да е на 14-години.Напротив такива като тия *** трябва да се сочат с пръст за да видят другите, ЧЕ ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО!

114

до 49 lulu

преди 12 години

Като те чета предполагам каква си и колко пари струваш,но за съжаление много младежи ти се връзват на "разкрепостеното" мислене а това е вече проблем...Истината е,че тази фриволност и разюзданост на подобни момичета,ги прави да изглеждат в очите на по-големите като самостоятелни,независими,порочни и лесни за консумация лолитки и точно такива като тях стават най-често жертви на посегателства...Затова не насаждай на другите извратените си разбирания за "лудеене" и надупчени с расти детски лица!

113

Анонимен

преди 12 години

*** вие сте *** бе!!! От ден на ден чета все по-брутални и долни коментари! Извратеняци и ***!!!! Това са две обикновени български момичета в пубертета, каквито някога най-вероятно сте били и вие! Най-вероятно просто двете са избягали някъде временно и ще се върнат! Дано нищо им няма.

112

pfff

преди 12 години

Абе, ей калъфи прости!!! Едно младо момиче е изчезнало , а Вие обсъждате как изглежда??? На 14 и вие не сте били цветена за мирисане!!! И бас държа, че именно тази млада дама едва ли е "пияна" и "надрусана", а вашите мили ангелчета в момента не знаят на кой свят са. Аман от такива ограничени и прости хора!

111

до 114

преди 12 години

Леко да не ти се закачи веждата някъде докато се пениш от злоба, уродливо получовече такова.

110

..

преди 12 години

Ограничен народ сте.. !!!!Злобни същества, трудно ми е да ви нарека ХОРА дори..!!! Нека вашите деца да изчезнат и със сигурност ще си кажете " Чудо голямо ,че няква *** е изчезнала .""Абе една парцалка по-малко." ... НЯМАМ ДУМИ *** ТАКИВА!!!!

109

Разградчанин

преди 12 години

Бе казвах му на Бай Ставри да не прави опити с електромагнити в гаража си, че вече хората са подвижни железарии, ама не ме чува, бе хола...

108

turkinya

преди 12 години

na 14 god osmukana prilicha na zombi tova e balgarka :)))

107

tetovo

преди 12 години

molq se da ne sa i zamyknali v nekoi bar v TETOVO shtoto tam si e e... i m......- ALBANCITE NE PROSHTAVAT i na staro i na mlado

106

Ф.С.В

преди 12 години

ДО 104 Ами то в тази страна само извратеняци живеят .кой нормален може да оцелее тука --те нормалните хора отдавна си стегнаха багажа в нормални страни -а не в извратения ад наречен БГ ,,ако има класация кой народ няма съчувствие и солидарност с болката на другите --БГ ще е на първо място --винаги първи -в негативните класации

105

krasos

преди 12 години

Цветанов какво става??? Заемайте се за работа !!! Не правете само пиари с дилъри с по грам , два трева... Хора изчезват всеки ден има , а уж бяха спрели отвличанията... Ако не можете да се справите се махЙте... 70 000 хрантутници храним ,за да ни изчезват децата и да ни палят колите , мамичк..та ви нещастници корумпирани !!!

104

Алов

преди 12 години

Чудо голямо ,че няква *** е изчезнала .

103

666

преди 12 години

Ама Вие за тая на снимката ли се ядосвате!?? Абе една парцалка по-малко.

102

коко

преди 12 години

Като гледам как изглежда тази млада дама,почти сигурно че тя и нейната прятелка могат да бъдат намерени мъртво пияни и/или дрогирани в обятията на някой селянин от покрайнините на София.А нищо чудно и да са отишли да поработят малко в чужбина.

101

Беаър Грилс до 103

преди 12 години

Бате, винаги едното ми око е по - затворено от другото, еле пък на снимки, а толкова пари за жужи аз нямам

100

Анонимен

преди 12 години

До 96 Напълно съм съгласен с теб. Мисълта ми е, че колкото и да се хвали Боко, само май *** го чуват...и Европа. А българите започнаха да прескачат отдавна Европа.

99

do 103

преди 12 години

Ти си ненормален бе? Завчера почина един истински човек -Велко Кънев... Как Господ не го остави ,па да вземе някой такъв *** като *** по-долу! Егати ...вие не сте хора ...вие сте ***!

98

Анонимен

преди 12 години

kogato ednoto oko e po-zatvoreno ot drugoto - siguren znak 4e 4ovek e udaril edna juja

97

?

преди 12 години

какаво са смучки?

96

Атака

преди 12 години

Това на врата и е егати голямата смучка и е на 14г !!!