241

Красимр

преди 12 години

О ООО Велики БОЙКО - оди залепи лентичката на столичната улица "Костенски водопад", че уж я рязахте *** малко поприбързано. *** върни лентичката, че не могат да започнат ремонтните дейности на НОВИЯ АСФАЛТ без частта от лентичката дето остана у теб. Или викаш - не може да я намериш а? Те толко много ленти - че баш тая ли да търсиш? Да еа и шмекерите ви! Малко май скъп ремонта на улицата а?

240

Анонимен

преди 12 години

Дъртите ще работят до смърт!

239

До електората му

преди 12 години

Даваааааай, лижете му ***. А другото?Иво Инджев, в "Здравей България" / 12.12.2011 г. /, зададе въпроса: Какво стана със свидетеля посочил Бойко Борисов като ръководител на един от каналите за синтетична дрога? / ПРЕДИ /.Попита също: Защо темата потъна в " блатото "?Друг зрител заяви: Държавата се МАФИОТИЗИРА!Така, че: Нека Министър Председателя ЯСНО и КАТЕГОРИЧНО да ЗАЯВИ: Бил ли е или това е клевета. Може и по БТВ.Мълчанието е знак за съгласие.Който е гледал НТ, ще потвърди горе казаното.

238

Анонимен

преди 12 години

За какво да ви хвали ,бе тиквар?С увеличаването на възрастта,спестявате 30 милиона на година.Че само ако спрете издръжката на партиите ще спестите 50 милиона,бе,тикво некадърна.Да не говорим ако намалите хрантутниците в парламента на половина.Ама от партийните пари гушкаш по 25 милиона на година нали,велики реформаторе?Всички сте за затвора,мамка ви и политици,начело с теб и Гоце..А пък Дянков направо трябва да бъде пребит с камъни...

237

Анонимен

преди 12 години

Б Б аз спасих евротоЦ Ц аз залових бандитите и корупцията

236

Анонимен

преди 12 години

А бе няма ли нормални (нег***золизци) журналисти да му извадят записа от преди изборите, когато казваше, че нищо не налага да се вдига възрастта за пенсия на най-болния и най-беден народ и другия запис, че ние сме си вдигнали възрастта за пенсия, нека сега другите да вдигат.Няма ли, бе журналисти, вие също ще остареете и ще сърбате попарата на тая и още следващи реформи, вдигащи стаж и възраст за пенсия докато не остане пенсионер жив!

235

Анонимен

преди 12 години

В Турция ако си работил 5 000 дни с платени осигуровки,можеш да се пенсионираш на 47 годиниОбяснението на турците :" Така рано се освобождават работните места за младежите,те не емигрират и нацията расте по численост"Тук ГРОБ и ББ правят точно обратното

234

ор

преди 12 години

Явно е завишена стойността на проект и при необходимост Лиляна Павлова ще понесе отговорноста, поради неопитност. Май за това я назначиха за министър.

233

чичо

преди 12 години

Пожелавам на БОЙКО да изкара и втори мандат,а после да бъде президент на БЪЛГАРИЯ.

232

до 221

преди 12 години

Да де ,нормално !Нали търпяхме не един ,а много *** ---20 години ?Защо да не издържим ?Само какви кадри на Прехода :Крал Киро ,И.Костов ,Р.Овчъ.,Ал.Петров,Киро японеца ,Сумисти ,Релета,каракатуристи ,Доган ,и т. н .,.....та питам :Тези какви са ?"КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА"

231

JOJO

преди 12 години

Нашето момче оправи еврото и се прибра при нас !Батко си дойде ,къде е Батко?

230

истината

преди 12 години

ГОЦЕ-АГЕНТА ДОКАТО Е ЖИВ НЯМА ДА СПРЕ С МРЪСОТИИТЕ.

229

Анонимен

преди 12 години

Смотания *** пари за реформи нямал, но иначе ще даде 2 милиарда евро на гърците, да щракат с пръсти по таверните.

228

лош шбан мтрьял

преди 12 години

Единият въпрос : Защо в Българя простаците са на власт си има на пръв поглед съвсем естествен отговор : Защото ги избират простаци.А простаците, както и глупаците, невежите, слабограмотните, лековерните, неосведомените, плиткоумните, некадърните и нахалните, както се знае, в България са мнозинство.Те всъщност са мнозинство не само в България. Но в България са управляващо мнозинство..... А не векове турска, съветска, комунистическа, царска или българска робия.. Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи.Един от подсъдимите каза под клетва, че Борисов е бил един от тарторите на канала за наркотици през Турция към Ирак.Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото.Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Все припомня, че дядо му е бил убит от комунистите. И никой от онези, които приемат убийството на Борисовия дядо като убедително доказателство за десничарството на внука му, не се сети да го пита примерно следното : - Абе, байно, като дядо ти е убит от комунистите ти защо стана член на партията им ? И защо остана член чак до 1995-та година ? - Абе байно, като дядо ти е бил убит от комунистите, ти защо искаше да те приемат в най-гадното комунистическо учреждение Държавна Сигурност ? - Абе байно / може и бате/, като дядо ти е бил убит от комунистите ти защо се нае да обслужващ най-тъпия и най-простия комунистически вожд Тодор Живков ? Такива въпроси, обаче немА. Никой не се осмели да ги зададе. От страх.От българските магистралите ще се облажат най-вече турските търговци и работници, които ще имат по-бърз достъп до европейските трудови и стокови пазари. Защото турците произвеждат.еграмотният *** става доктор на науките. Невежият тройкаджия става министър на културата. Посредствената *** с прозвище мадам става журналистка и получава почетна награда. Престъпникът става уважаван кмет. Далавераджии, ченгета и доносници биват удостоявани с най-високи държавни отличия. Биячът наркодилър и търговец на амфетамини става премиер. Обръщенията ***, ***, Ичката ви майчина стават образец на изящна словесност. Така е при властта на простаците.

227

турците са богати!

преди 12 години

Турция е на второ място в света с икономическия си растеж от 8,2 процента през третото тримесечие на 2011 г., съобщава турската частна телевизия НТВ.През второто тримесечие на годината растежът на страната е бил от 8,8 на сто, а през първото беше ревизиран на 12 на сто, посочва телевизионният канал.През първите девет месеца на 2011 г. икономическият растеж на Турция е бил 9,6 процента, а икономиката е била на стойност 957,3 милиарда турски лири (389,1 милиарда евро).В същото време дефицитът по текущите сметки се е увеличил, като през първите 10 месеца на годината е скочил с 31,5 милиарда долара, до 60 милиарда долара, което е ръст от 94% спрямо същия период на 2010 година.Най-голям в периода юлисептември е бил икономическият растеж на Китай 9,1 процента. Той е следван от Турция (8,2 процента), Естония (7,9 процента), Индия (6,9 процента), Литва (6,6 процента), Индонезия (6,5 процента) и Сингапур (6,1 процента).

226

цъъъсс

преди 12 години

бочо дай тази оставка / докажи им че си МЪЖ БЕ/

225

Анонимен

преди 12 години

Борисов, ***, вместо да се занимаваш с кухи като главата ти "реформи", вземи потърси сметка на онези, които ограбиха пенсионния фонд! Но май няма да стане, защото вие от ГЕРБ също участвате в грабежите!!!

224

Луд а?

преди 12 години

"Областният управител на Варна Данчо Симеонов помоли депутатите Волен Сидеров и Димитър Карбов и протестиращите срещу добива на шистов газ граждани да напуснат сградата на Областната управа.Депутатите от "Атака" не бяха допуснати до работна среща в областната администрация, на която по предварителна информация присъстват представители на "Шеврон",предаде Булфото.Областният управител не потвърди,но и не отрече в заседанието да взимат участие представители на американската компания."Вие сте луди

223

Анонимен

преди 12 години

218 на човек, който само се навежда, друг мозък освен гръбначния не му е нужен.

222

Селянин

преди 12 години

За какво да те хвалят бе тиквааааааа,че си *** като гъба ли?