111

Петко

преди 12 години

И на кой му пука за тоя бездарен цървуляк???Какво е по дяволите това Х-фактор че не разбрах???

110

Анонимен

преди 12 години

Който иска да разбере характера на арменците да гледа съветския филм "Мимино". Там нещата са описани пределно ясно и откровено.

109

Елвис

преди 12 години

Жалко, жалко това момче не може да пее за Бога! Богомил беше далеч по симпатичен, перфектна визия и поведение! Рафи - има нещо лицемерно и фалшиво, а пееше просто трагично!

108

за 118

преди 12 години

Питам само бе, защо ме обиждаш. Нищо лошо не съм ти казал, само попитах. Защо си толкова смотан и елементарен?

107

shrek

преди 12 години

Не съм арменец бе ***. И избора на тоя клоун Рафи ме дразни. Това че той е арменец с нищо не променя моето мнение.

106

за 115

преди 12 години

абе ти да не си арменец?

105

Анонимен

преди 12 години

Е, хайде сега, и аз много харесвам Александра, изключителна е, но все пак гласуват основно хлапета, така че стигна дори по-напред, отколкото можеше да се очаква. А Рафи е много мил, много симпатичен, усеща музиката, въздейства на публиката и пее твърде добре, въпреки че никога не е учил пеене. Има си потенциал, несъмнено. Много повече от Боги, който през целия си съзнателен живот се е занимавал с музика. Много се радвам за Рафи.

104

shrek

преди 12 години

Аааа, не такива да ги нямаме! Арменците са хора, които дълбоко уважавам и имам много приятели арменци. Да не съм чул и дума против тях!

103

баби на ти трънки на

преди 12 години

И ся кво. Диск ще има ли. Или след 3 дена никой няма да помни. Използваха децата да запълнят часове скъпо тв време. Рекламите вървяха до скъсване. Що не взеха да направят на всички финалисти по един диск? Сега щеше да има много повече радостни хора. Я Гафа да си вземе поука от моите думи и да почва да продуцира всички участници!

102

Анонимен

преди 12 години

Глупав конкурс за глупави хора. Победителят - бездарник.

101

shrek

преди 12 години

Избраха тоя клоун от цирка, а явлението Александра я натириха. Ами то и предаването такова и съдиите и те такива - един нема у свет.

100

До 98

преди 12 години

Арменските ви национални танци са с "гьобека"! Много си сбъркана! Като си в България ще показваш уважение! Като не желаеш - и ние не уважаваме ***!

99

Анонимен

преди 12 години

Александра е по-добрата певица, но Рафи е абсолютен сладур - много положителен заряд, много ентусиазъм, много Х-Factor. Артистичен, забавен, вълнуващ. Заслужи си победата.

98

Анонимен

преди 12 години

хм.. малко ми е съмнително това с "многото малката преднина", като победителя беше с класа над всеки от останалите участници.

97

До 101

преди 12 години

Всички се радваме за тебе! Не ни натъжавай и не се връщай! Много поздрави на Брейвик!

96

ддд

преди 12 години

БА ТИ МАНГЛА Е ТОЗИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

95

от чужбина

преди 12 години

От много години живея в чужбина и се радвам, че не ми се налага да гледам подобни кичозни предавания и връзкарите, които печелят разни измислени конкурси.

94

за 101

преди 12 години

Уау хахахахаха какво прочувствено свободно съчинения във възхвала на един млад посредствен певец хахахаа, по-широкия свят вече очакват Рафи с отворени обятия заради неговия безмерен талант хахахахахахаааа точно така.

93

Мара

преди 12 години

Абе нещастници, не можете ли веднъж поне да се зарадвате на човешкия успех без да ровите националности и градове, без да натрисате Бойко и без да леете кофи с помия? Един път поне кажете браво на таланта без да си чешете езиците, без да оспамвате темата и без да се ядете един друг! Гадно скотско племе сме и не заслужаваме нито хубавата си страна, нито талантите си. И никога няма да се оправим заради злобата и завистта.Браво, Рафи! Работи и бягай в някоя бяла страна!

92

От Белият Свят

преди 12 години

От много години живея зад граница. Винаги сам се интересувал от това което става в България. Мой приятел продължава да казва че съм направил правилното решение и сам се спасил от ужаса. Никога не съм му вярвал.Сега след като прочетох тези ненормални коментари за Рафи,разбрах че той е повече от прав.Добре че всички добронамерини и разумни хора напуснаха вече.Останаха нещастни издънки за които никoй не хае. Те могат да продължават да лижат подметките на борисовата диктатура и да се радват на 5 лева повишение.