60

Василев

преди 12 години

На Гоце-Боковата престъпна компания и на техните кукловоди ще кажем, че не е Приключено по давност!!!Докато има българи на тази земя няма да се забрави престъпно-криминалният преход на партийните фунционери,членове и кандидат-членове на БКП, агенти,лакеи и доносници!!!Кръв ще има , въпрос навреме е кога ще има критична маса в българското общество!!!Гарантирано от престъпният приход!!!

59

ТВ

преди 12 години

Българинът се ражда пенсионер. С това трябва да започнем. Пенсия от първата годинка. А те искат да дигат възрастта. Срам!

58

Анонимен

преди 12 години

БРАВО ПЪРВАНОВ ВЕДНЪЖ ДА НАЛОЖИШ ВЕТО ЗА 5 ГОДИНИ!!!

57

Обективен

преди 12 години

След не особено сложни сметки се оказва:1/ че ако всеки получава пенсия, пропорционална на осигуровките които е внасял, то тези дето са укривали доходи ще получават сега пенсии под 100 лева, а на останалите пенсиите ще се вдигнат поне двойно.

56

gerbajia

преди 12 години

i vse pak gerb sa nomer 1 puknete se ot qd. pak she gi izberem na drugite izbori da vi e gadno

55

Анонимен

преди 12 години

Нашто момче Плевнята ще постави край на порочния кръг с ветата!Плевнята - моя пътеводна светлина!

54

Анонимен

преди 12 години

БРАВО на Президента

53

мечо Кух

преди 12 години

Мразиш Борисов защото е мутра. Мразиш ГЕРБ, които са събрани от кол и въже. Какво обаче да кажеш за тия тримата на картинката?! Тренчев е откровено луд, Първанов е компрометиран до девето коляно, Пламен Димитров е просто господин никой. И какво излиза? Да избираме между по-малко отвратителните, така ли? Имам гадното чувство, че всички крадци и мерзавци, които крадоха и отлагаха всичко във времето не разбраха, че това време дойде! Ами сега?

52

Ламби до номер 30

преди 12 години

Другарю ...- Първо ... нямаме демографска криза, а тотална демографска катастрофа- Второ ... смърта на българската нация започна не през 1944 г., а през 1953 г. когато започна колективизацията. Над 3,5 милиона български селяни с по 4 до 6 деца в семейство, бяха преселени в градовете, след като им бяха конфискувани земята, добитъка и инвентара. Раждаемоста веднага падна на 1,5 дете в семейство- Трето... след 10 Ноември започна третия етап в планираното унищожение на българите. Бяха затворени над 2 000 завода и над 2 милиона млади българи, бяха принудени да емигриратВ същото време на *** бяха създадени идеални условия за свръх-раждаемост. Тоест чисто комунистически социални помощи и детски, безплатен ток и вода, освободени бяха от всякакви данъци - Сега *** партия ГРОБ ни доунищожава. Спрени са детските на последните 500 000 българчета, чрез подоходния праг в БРУТО, непрекъснато ни увеличават пенсионнната възраст и трудовия стаж, осигурителнте прагове и т.н.Да та .... в антикомунистаВсички фанатици комунисти и антикомунисти като теб, само помагат на ***-юдейския враг да ни доунищожи

51

ръкостискане

преди 12 години

Ти от коя майка си ?

50

Ромити

преди 12 години

При Гоце и Буда сми многу дубре - неска прудам 3-4 стека цигар без бандерол, следобед съм рахат ! Да бачкат белите маймуни за пенсия, ний ромити почивами. Дадът ли социалните Айшето през магазина и носи ракия,бира и кебапчета и дайй радио Вероника по цял ден.. Ся малкия Асенчо съм го пратил на почивка, дадох 20 лева на личния лекар и по писа 'двустранна бронхопневмония' 20 дена на държавна пара и на топло в болницата. А пък ся едно бебе го изкарахме че има астма , дават по 100 лева отгоре помощ

49

Обективен

преди 12 години

Пари има, но ГЕРБ са некадърни и отиват към най-простото, което обаче не е добро за хората. Пари ще има, ако ГЕРБ поработят поне малко за съживяване на икономиката, а не както досега против съживяваенто й. Пари ще има, ако ГЕРБ свият сивия сектор до поносими размери, а не както досега да го насърчават. пари ще има, ако военните и полицаите работят както всички останали до еднаква за всеички възраст за пенсиониране, например 60 години. Пари за пенсии и,а, но ако се отделят социалните плащания.

48

Анонимен

преди 12 години

скоро няма да има кой да наложи никакво вето върху никакво решение на правителството.Вие си избрахте президент от ГЕРБ,което значи че върнехте БГ в 1944 година...Дерзай скапан народе,дерзай!

47

от 30

преди 12 години

Ха-Ха.*** се преброиха във форума-12 броя.

46

Неам думи

преди 12 години

Значи като говорят за увеличаване на пенсионната възраствсички негодуват и плюят.Като говорят за вето на закона за увеличаване на пенсионната възраствсички пак плюят и негодуват.Ето това е гражданската позиция. И да не забравяме култовия лозунг на найголемите неудачници комунистите са виновни.ПП НИкога не съм взимал на сериозно приказките за платените коментари по форумите, но напоследзк се убеждавам, че и такова чудо май съществува.

45

Василев

преди 12 години

На хората им омръзна вече хляб,зрелище,футбол и чалга!!!Хората искат да видят реални реформи и решавани на проблемите им!!!Покажи на какво си способен Бойко и ще те номерираме за политик и икономист на годината!!!Бойко ти вълча порода ли си или сикаджийско каракачанско ????

44

ТВ

преди 12 години

Ха така, Тренчев! Прегърнете се и се целунете с бойния другар Първанов!

43

възмутен

преди 12 години

До 26 - И после идва подлизуркото Плевнелиев! Това е бъдещият президент, според когото в едни демократични избори винаги има нарушения и пропуски, което му се струва нормално! Дотам е стигнал с Попова, че се молят наред с ГЕРБ на КС да не касират изборите! Срам за страната ни с такива управляващи.

42

Анонимен

преди 12 години

Да търсят отговорност защо съда взимат 13 заплата по време на криза?????

41

Баща ви

преди 12 години

Вой ***, вой, правителство имате да сваляте!