141

Анонимен

преди 12 години

134Малее! така го отстраняват, че дори за председател на ПЕС го избраха! А ти *** за валидолчето! Профукахте парите на държата:) О! Извинявай! Окрадохте държавата само за две години! Евала! рекорд поставихте!

140

Луцифер

преди 12 години

Благодарение на всички управляващи до сега,старите няма да видят увеличение на пенсиите,а младите няма и да ги имат.

139

Анонимен

преди 12 години

1. С данъци такси и глоби хазна не се пълни!2. На бедния можеш да му вземаш само голя х*й.3. За да се оправят нещата "требе и акъл" не само тичане по топката.

138

Анонимен

преди 12 години

до 135дянков е по-голям мъж от тебе бе *** ако те хване ще те .....

137

Анонимен

преди 12 години

До като пенсиите не започнат да зависят от пенсионните вноски на децата на пенсионера ще е така: Демографски срив, младите в чужбина а тук само *** и няколко които ще си крият доходите за да не им е голяма вноската

136

Анонимен

преди 12 години

Ама те се загрижили и за българските граждани?! Добре е да не се лицемерничи така откровено, но явно като си приказват си вярват

135

Анонимен

преди 12 години

ред бул секси бул...

134

Анонимен

преди 12 години

а Дянков ? Той дори в казарма не е ходил. .. то затова му е и такъв писклив/женски гласа . той не знае какво е това да си мъж и да държиш на думата си !

133

До № 105

преди 12 години

Намалил държавният дълг Станишев? Не, М.Велчев тъпанара го увеличи, а Станишев не го намали! Дори чрез ДМС-тата на бюджетните, да с по четири и повече заплати годишно, на бюджетните, бари за батко и братко, Станишев изпразни хазната, държавната каса, а и остави за разплащане увеличени пенсии! Това е истината. Станишев е национален предател! Дори и здравото ядро на БСП иска да го отстрани, от председателското място!

132

Анонимен

преди 12 години

Много Комунистическа *** има във сайта. Защо не бяхте толкова активни вчера бе смешници.На 2000-3000 мазни чиновници ли викате че са Народа на България

131

Предсрочни избори!

преди 12 години

Веднага!Всичко друго е агония без край!

130

Stas

преди 12 години

Най-интересното е, тия комунистически синдикати какво предлагат. Истината е една-докато трудът на един шапкар е първа категория, а на лекаря и учителя трета глуха-това ще е винаги дереджето в бг. Остатъци от живковизма.

129

Iwan

преди 12 години

Въобще не съм съгласен реформи за каквото и да е, да се правят от хора, които не държат на подписа си.

128

Анонимен

преди 12 години

Само една дума - ПОЖАРНИКАР ."През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасностТова мисля е достатъчно да се направи аналогия колко разбира от ПОЛИТИКА !!!

127

Анонимен

преди 12 години

OT КАКВО СЕ ОПЛАШИХТЕ -СИГУРНО РАЗБРАХТЕ ,ЧЕ ЩЕ ИМА ЯК КЮТЕК НА ТЕЗИ,КОИТО СКАНДАЛИЗИРАТ ОБЩЕСТВОТО.БОИКО НАРЕДИ ДА НАБИЯТ СЕР-ГЕЯ,КАКТО КОМ УНОИДИТЕ БИХА ФИЛИП ДИМИТРОВ. САМО БОИ ЩЕ ГИ ПОПРАВИ СЕЛЧОВЦИТЕ.

126

Анонимен

преди 12 години

Щото бай ви Бойко не е докарал и стотинка за три години няма кой да го напсува тоя *** заспал !!! Един инвеститор не е влезнал в България за три години даже си тръгват *** ГЕРБЕРИ

125

Анонимен

преди 12 години

ха-ха-ха абе тия герП големи мишки бе малко като им скочи д-р тренчев и подвиха опашки кат бити *** !

124

Анонимен

преди 12 години

119Значи ако настъпят времената за шапкарите мен няма да ме вземат запас:))) Шапкарите ще са зад мен дори:)) така, както бяха по време на ученията:)))

123

Притежателя на коне

преди 12 години

Кви са тия *** аматьорски заглавия все едно чета гимназиален вестник!

122

Rudi

преди 12 години

Пълно невежество. Явно куца им аритметиката на някои. И какво значение има това дали ще се вдигне прага за пенсиониране, с колко и кога за да се пълни хазната. Необходима е промяна на КСО и премахване на различията, а също и уравниловката за отделните категории на труд . Не може да бъдат всички милиционери първа категория труд, да се пенсионират по желание на 45-50 или 60 години с 20 брутни заплати на калпак, безплатен транспорт, манджа и опинци, осигуровки... Къде го има това чудо.