149

Анонимен

преди 12 години

Да са ви честити мутро-комунистическата псевдодемокрация и олигархичния пишманкапитализъм!

148

от соца

преди 12 години

атвор само Макаренковски мерки за необозданите и мислещи се защитени от голямата ръка на мафията за такива *** а за недостижимите родители в които е наи голяма вината затвор нека сега тези родители да пресрещнат тези разбоници и с по един чук в главата да си упражнят правосъдието,белким след удара да проумеет .,иначе ще получат съдиите големи парички и думата ,МЪМРЕНЕ

147

Анонимен

преди 12 години

Това е поколението, което ще представлява в България след 10-20 години. Хора бягайте надалече!

146

МЛАДИ ИЗРОДИИИИ

преди 12 години

НОРМАЛНО!!ИЗРОДИТРЕ СА ИМЕННО *** И ЛОГИЧНО ПРАВЯТ ИЗРОДЩИНИ!МАЛКО Е,ГАД ТАКАВА-ИЗБИЙТЕ СЕ!АМА НАЛИ ГО ПРАВИТЕ..ЩОТО АЗ ЛИ СЪМ ГО КАЗАЛ ГО ПРАВИТЕ-ИЛИ АЗ ВИЖДАМ И КАЗВАМ ВПОСЛЕДСТВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ-ИЗРОДЩИНИ!ВРАЖДА?? АМА НЯМАТ МОЗЪК ЗА СТАЧКА,ЗА ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ,ДА СЕ ОПЪЛЧАТ НА КОМУНОМУТРЕНСКИЯ МОДЕЛ В БГ,НАЛИ?НЕЕЕ-НАПРОТИВ-ТОЯ МОДЕЛ Е МОДЕЛЪТ ЗА ТЯХ-ТЕ ТАКА ИСКАТ И ТАКА ПРАВЯТ-ИМЕННО КАТО МУТРИ,ВРАЖДУВАЛИ,ДА СЕ ИЗБИВАТ..И СЕ ИЗБИВАТ!МАЛКО Е ,ГАД ТАКАВА...АМА НЯМА ЛАГЕР ЗА ВАС И ДЪЛЪГ РЕД!

145

do164

преди 12 години

Аз съм Магистър по икономика , с бъдеще ! А ти спирчо , си анаболен *** , аз съм ти бъдещия работодател мойто момче , аз човека на когото ще целуваш краката за 250 лева ;)) Защото такива като теб не заслужават човешко отношения , вас трябва да ви мачкат

144

Бойко Борисов

преди 12 години

На нас умни и хора които не са с робска психика не ни трябват.Прав ти път господинчо.На никoй не се моля и знай ,че много като теб вече плакаха.Гледайте да не ме разсърдите защото ще ви се обидя и ще ви оставя сами да се оправяте като се върне Бсп на власт.Тва ли искате хленчещи .....хора.Ядосах се много.Нервирахте ме и сега 3 дена няма да давам интервюта.

143

БАЙ ви ТОДОР

преди 12 години

да са ви ЧЕСТИТИ "демокрацията" и евроатлантическите "ценности"

142

Анонимен

преди 12 години

Не разбрах поискахте ли оставките на директорите на училищата,на шефа на регионалния инспекторат,както и на шефа на охраната в училището?Дерзайте!

141

Крети

преди 12 години

До Тишо 17 годНе се прави на Газар навремето една мутра която неофициално работеше за НСО му бях за малко шофйор искаше да работя за него тогава бях много здрав , но предпочетох да напусна България и да уча сега си живея спокойно и имам добра работа а мутрата от 2006 е безследно изчезнал. Всеки има избор как да сварши .

140

Анонимен

преди 12 години

От къде тази злоба , откъде бе майна ?! Какво по дяволите става , защо хората са толкова озверели , че дори когато се забавляват го правят с агресия ! После защо хората като мен емигрират , защо ни наричате предатели господа патриотри ? Защото хора като мен не могат да виреят в такава среда ? Защото хора като мен са аутсайдерите в обществото ?! Защото за популярните момчета и момичета е обидно да четеш книги и те нарочват за задръстен ?! Извинете аз а й бъдещете ми деца не желаем да живеем така

139

Honorik

преди 12 години

До 151:Прав си,ама там има правосъдие,докато в това жалко подобие на държава справедливост отдавна липсва!

138

Комунист

преди 12 години

Имахте държава-НРБ!!!Сега имате един *** в който избиват децата ви......

137

ebb

преди 12 години

ехх ако имаше държава 129 сега нямаше да пише във форум

136

Анонимен

преди 12 години

Понеже ни са много децата, дайте да им позволим да се изтребват взаимно. Накъде вървим?

135

епикриза на Тишо 17

преди 12 години

Тишо 17 години е бил малтретиран сексуално и от двамата си родители, техния дого-аржентино, и от дядо си и неговото магаре. В резултат на това страда от биполярно разстройство, манийно-депресивна психоза и анална фиксация.

134

до 123

преди 12 години

Мойте деца не харесват мутри, защото и аз не харесвам. Обаче това не ги защитава а знаем, че ПРОСТАКА Е НЕПОБЕДИМ

133

Скотове

преди 12 години

Много ще ми е гот ако се окаже, че пребития е син на някакъв бизнесмен, който дава жълти стотинки на работницте си и сигурно е така щом има кинти да ходи по фитнеси и да помпа анаболи и да бие по-големите от него ;)

132

Скотове

преди 12 години

Скотове какво се възмущавате бе и на Запад е така ако не вярвате отидете в САЩ и вижте ама сте прости и вярвате само на това, което ви показват по телевизията!

131

Анонимен

преди 12 години

Какви протоколи, какви предупреждения? Докаже ли се, че те са побойниците - в затвора! Там да дочакат пълнолетие и сериозна присъда. Как така ще посягат на човешки живот и ще останат ненаказани! А пострадалото момче? ТРЯБВА да има адекватно наказание. Тогава никой няма да посмее да пребива ей така, за удоволствие!

130

РОБИН ХУД

преди 12 години

...на развитие. Всичко това се обяснява с нерегулирания капитализъм който РБ прие като идея за държавно развитие.Този вид нерегулиран капитализъм се разпространява и подкрепя подобно на секта или религия. Има много богати хора/ЛОШИ БОГАТИ/,които чрез фондациите си плащат на хора като ББ, СД, РП и др.от миналото да въвеждат/провеждат тази идея. Неравенството в обществото е абсолютен в този вид идеен строй. Замислете се кой и какво руши нравствените български устой познати ни от соц.миналото