96

96

преди 12 години

изобщо не съм се объркал. преди да нападне саддам се допита и до сащ и русия. те му казаха оправяй се не ни интересува. и т.н. а колко беше стигнало барелчето защо не кажеш?тогава путин дигна заплатите и на чистачките и на краварките. ама ти си бил малък и не помниш тези работи.

95

Американофил

преди 12 години

Мисля, че трябва да се създаде нов съюз между САЩ и България.В него да не влизат други страни, и българия с помоща на САЩ да стане доминираща военна сила в Европа.Да се разположат Американски бази тук, противоракетни щитове, а защо не и да се направи атомна бомба.Това ще спомогне за по-бърз процес на демократизиране и запазване на световния мир.

94

Анонимен

преди 12 години

туморът за света изрел трябва да бъде отстранен кардинално ,доскоро симпатизирах на евреите и бях съпричастна с тях заради страданията по време на нацизмз сега вече съм сигурна ,че Хитлер трябваше наистина да ги ликвидира та да си почине светът от воини и икономически кризи и банкерски обири на обикновените хора

93

Обективен

преди 12 години

До 102 Израел - ИранАко войните се печелиха с Площ.Австралия щеше да завладее Европа не обратното.Ако войните се печелиха с население Индия щеше да завладее Европа не обратното.

92

до 4oko

преди 12 години

как завършва бе?????когато САЩ заплашват че започнат война с куба ако СССР не си махне ракети те от там...воени кораби на САЩ се отправят към острова...от своя страна Хрушчов заявява че който почне война с Куба все едно почва война със СССР...Кенеди заявява пред очите на целия свят че САЩ за готови за война...и в крайна сметка Хрушчов кляка и маха ракетите от там в замяна САЩ одтеглят флота си...ти явно знаеш по друг начин историята я разкажи Руско подлого...кажи бе ***...

91

До-94

преди 12 години

Тамън тъщата ме ядоса,но се намери твоя коментар да ми оправи вечерта.Поклон братле.Мерси.:)))))))

90

100

преди 12 години

То и мюсюлманите не сте много големи душички! Да си християнин е истината!

89

Израел - Иран

преди 12 години

Израел:Население - 7 697 600Площ - 20 770 km²Иран:Население - 75 472 846Площ - 1 648 000 km²Та, нужно ли е да споменавам, че Израел ще изчезне от картата на света, ако нападне Иран (без помоща на Еврейските Американски Щати)?

88

94

преди 12 години

Ти си за затвора в Белене. Само затвор и бой за тебе!

87

Muslumanin

преди 12 години

Тези евреи защо лъжат, че са богопомазан народ, то ако бе вярно едвали ДЯДО ГОСПОД щеше да позволи на Хитлер да ги трепе като кучета , за съжаление по край тях милиони християни умряха. Мисля че този път ДЯДО ГОСПОД ще ги истрие от тефтера си.

86

до американофила

преди 12 години

а защо не и по две, да има една резерва. като я ударят еднятя другата остава и ние оставаме водеща незнам каква сила.

85

90

преди 12 години

Личи си че си американофил. Ще пожертваш България за едното нищо! Тъпкано да ти се връща! Разполагай бази у дома си!

84

немо

преди 12 години

беднага! Ама ти сериозно ли ?

83

...

преди 12 години

когато Ирак нападна Кувейт 1990 год...цената на петрола не беше 150$ за барел нещо си се объркал мойто момче...Ирак нападна Кувейт...щото оная откачалка Саддм искаше ресурсите на тая страна...с помоща на тези ресурси искаше на направи от Ирак супер сила в региона...до преди тая война беше мн близак със САЩ...но след края на студената война и намаленото влияние на Русия в региона той видя шанс да контролира целия регион и заради това се обърна срещу САЩ заради което и го яде де...

82

Анонимен

преди 12 години

цялата змийска чифутска *** е изпълзяла по форумите в подкрепа на поредната кървава война запалена от юдейсклото сатанинско гадно племенце, а,ре бе *** като искате война вместо да пишете тука се омитайте в изсраел и се пишете доброволци ,ама не ви стиска ,защото сте страхливи мишки ,чакате пак бедните американски,английски френски и български момчета да ви свършат мръсната работа ,нали страхливци и подлеци нещастни

81

Американофил

преди 12 години

Господи, дай сили на добрите и смели войници на САЩ, в техните опити да направят света по-добър и да посеят семето на мира, което да даде богати плодове, там където все още се живее в тирания.

80

Ракетоносец

преди 12 години

ДО 67 Ти май нещо си в грешка .Какво направи НАТО за Грузия ? По медиите почти озаглавиха навлизането на руски военни части в Грузия , като освобождението на Тбилиси !*** , при маневра на атомен крайцер "Петър Велики" ,всички бойни кораби на НАТО в Черно море се изнесоха отвъд Босфора ! Така че не говори , кой пита Руснаците и кой не ... и седни прочети малко за въоръжените сили на Руската федерация един любопитен факт .

79

Анонимен

преди 12 години

до 86--- същия номер извъртяха и на наакашвили и си взеха двете републики. усещаш ли как кстоят нещага-

78

Аню Ангелов

преди 12 години

Аз съм Аню Ангелов, и много разбирам от военна политика.Защо обсъждате такива важни теми без мен?

77

Американофил

преди 12 години

За благото на България е, като част от НАТО, да разположи поне по една Американска база във всеки областен център.Така, с новите военни технологии на САЩ, България ще се превърне във водеща военна защитно-нападателна сила!