89

На балотажа

преди 12 години

На балотажа народът срещу герб!

88

полира си имиджа

преди 12 години

За да си полира имиджа, пожарникарят скоро ще извади снимки и с убития Кадафи!

87

ЗА 87

преди 12 години

Кажи бе червен плъх, какво цвъртиш от дупката?

86

Анонимен

преди 12 години

83ти, сега са намода такива бивши кондуктори като теб и Евгени Минчев...

85

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ НА ТОЯ СВЯТ. СЕГА ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ПРЕДИ 89-ТА ДЪРЖАВАТА ЕДВА ЛИ НЕ Е ТОЛЕРИРАЛА ЗАПАДНА МУЗИКА И ФИЛМИ ХАХАХАХАХААХААНАПРОТИВ ИМАШЕ ЦЕНЗУРА И СЕ ПУСКАХА САМО ФИЛМИ, КОИТО ДА ПОКАЖАТ УПАДЪКА НА ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ. ОБАЧЕ ПАДНА КОМУНИЗМА.

84

Анонимен

преди 12 години

Дупчи, дупчи Бойче...:)

83

rambo

преди 12 години

бойко на 29.10.2011г. ходи на педикюр и маникюр а може и да си направиш кола маска.а рамбо-непобедим1 щте ти даде една пола да облечеш за изборите-циялата истина.

82

за 76

преди 12 години

Казах ти, като харесваш Живков - при него!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 12 години

Абе отрочета на ***, като е било забранено я ми обяснете Междузвездни войни 1, Индиана Джоунс и храма на обречените и още мнооого други филми как ги гледах в коното бе :)....Ама вие мислите че като сте ги гледали по Бтв или в замунда и са нови а ние сме блеели в комунизма...*** олигофренясалите парчета. Дори несте на нивото на тройкаджиите едно време с които учех.

80

MENTOR

преди 12 години

Каква чалга би гони.. Лепа Брена пее страхотни песни, в тях на грам простотия! Вземете вижте преводите! Как може да принизявате Лепа Брена до ***? Въобще сърбите имат такава поп музика и такива прекрасни песни каквито тук никога не е имало. Това, че не харесвате сръбска музика е друг въпрос. И въобще сръбската музика е Музика, дори превъзхожда американските виещи к*учки които слушате по радио Витоша. Общо взето това е истината.

79

за 76

преди 12 години

Ами как да ти кажа. "Коса" го въртяха по кината, просто защото според соц другарите този мюзикъл символизираше простеста на "прогреснивно мислещите млади хора по света" срещу гнилия капитализъм и американския империализъм и милитаризъм. Същото важи и за Флойд. А хората го гледаха от съвсем друга гледа точка. Ако ми твърдиш че властта тогава толерираше западната музика значи си просто един комунистически лъжец.

78

Анонимен

преди 12 години

До къде я докарахме, една чалгаджийка да пее в министерския съвет на министър-председателя. И това ако не е върхът на простотията здраве му кажи. Всичко оправи г-н министър та седна доволно песни да послушаш и то на най-високия стол в държавата. Е такова нещо е за предаването "Пълна лудница". Здравеопазване, образование, пенсии, икономика - всичко е оправено и сега да си почине Борисов и да му пеят песнички на ушенце. Сигурно министрите са участвали в хореографията на песента. Не сме народ.

77

до 74

преди 12 години

Виж има и елементи като тебе.Такива хора ги наричд ,,рядки,, разбра ме нали.Та щото си рядък и не се сработваш с никого за тва те отсвиркват всички то и сега е така.Ето например на ББ космоса му е виновен.Та за тва чиба от форума рядък.

76

Йордан_13

преди 12 години

Навремето, при комунизма, тая е слушаха само селянчетата, шофьорите, трактористите, някои от таксиджиите и зидаро-кофражистите, в днешно време - и мутрите. Тая снимка показва типичния мутренски бардак и какво всъщност е нивото на вашия любим премиер - откровен ***!

75

до 29

преди 12 години

Боже-е , колко си заблуден !!!През 79-та - 80-та , през соца , по уредбата на казармата /чувал ли си к`во е т`ва/ , за пръв път чух "Стената" на Пинк Флойд. Бичеше всеки ден. Ама съмнявам се дали въобще знаеш какво е Пинк Флойд. Филмът "Коса" , той пък се въртеше по-рано по кината.Какво си губя времето бе ?Недорасъл чалгаджия! Ти ще ми разправяш какво е било забранено и какво не !

74

за 73

преди 12 години

Не ти ще ходиш при Тодор Живков. Там при него отиде соца, и там ще може да му се радваш.

73

за 72

преди 12 години

Прав си, много хора обиколиха запада при това на държавни разноски. Все партийни хора, отбрани. Просто тогава БКП имаше много членове. Сега няма БКП за радост на българския народ.

72

Анонимен

преди 12 години

71wi, уродлива е майката дето е родила *** като теб който е изпит с омраза. Ходи ти при Тодор Живков ***..

71

до 69

преди 12 години

Говориш глупости.Много хора по време на соца обиколиха Европа.А член на БКП ставаше всеки който пожелаеше.Майка ми всячески успя да се опази да не стане след десетките атаки и предложения да бъде такава.

70

Анонимен

преди 12 години

Само мога да се радвам, че днес младите хора знаят колко гнусен, отвратителен и уродлив беше соца. И го мразят. А който го харесва да си ходи при Тодор Живков.