16

мда

преди 12 години

бях по работа преди две седмици във варна. прекрасен град с безобразно управление. варненци, помислете си!

15

George

преди 12 години

Този кмет на Варна е трагедия!

14

ефрейтор от запаса

преди 12 години

Да не сте се объркали, ние военни вече нямаме, армията отдавна я затриха, остана само некъв министър да "управлява" имуществото

13

да да

преди 12 години

Варна, Варна, пристанище на Шумен ...

12

Варненец

преди 12 години

Искаме данъчни облекчения за лодки ! Както и кейове за инвалиди! Освен това, за закупените лични платноходки (ековозила), държавата да опрощава данъците за 5 години напред !България на три планети, Варна на три морета !

11

Fullrange

преди 12 години

За пореден път се доказа безхаберието на управлението на града. Никой не е сервизирал шахтите от години, никой не е оформял короните на дърветата. Очакваше се тази ситуация. Лошото време не е оправдание, че нечия некадърност сега създава проблеми. Още нямало договор да снегопочистваща фирма - какво чакат??? Може би да минат изборите!? И пак ние сме потърпевши, като всеки път.

10

Анонимен

преди 12 години

8-ми, така е в цала България. Канализациите вече нямат ОПРАВЯНЕ !Те са прецакани безвъзвратно, защото така са запушени, че просто няма отпушване вече.Това е реалноста на възхода на капитализма и демокрацията. Както икономически възход, така и духовен.

9

да да

преди 12 години

споко, Варна, фрегатата Дръзки е тръгнала към ж.к Дружба

8

A

преди 12 години

Аз съм от Варна , причината е болезнено елементарна , просто никой през последните 12 години не е отворил нито една шахта в града за почистване или профилактика. Кмета и умниците разчитат на естествения наклон на града и че всичко се стича към морето. Но разбира се сега ще се чуят доста тории ...като например предизборна провокация , извънземни ...

7

Ч.МОРЕ

преди 12 години

КМЕТ, ОБЩИНАРИ -ВСИЧКИ СА ГОЛА ВОДА !!!!! ВАРНА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА . УТРЕ ПАК ЗА ТОЗ *** ГЛАСУВАЙТЕ . ТОЙ ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ!!!!

6

valeri

преди 12 години

Варна, и вие като нас не случихте на кмет. Махайте го докато не е съсипал напълно хубавият ви град.

5

Боби

преди 12 години

Помощ за закъсалите в града няма,но иначе *** дето тръгнали да крадат дърва в свиленградско са спасени!Машала....

4

Анонимен

преди 12 години

Ще стане, след като 22 години демократично заебахте шахтите и изградената канализация ...Тя тази вода все трябва да се оттича отнякъде...Т.Живков овчар, кравар, слеяк ама е направил нещо, дето демократите дори немогат да подържат, не да градят..Толерасти, ***...всякаква зган се изреди да го хули, но по-старите непомнят такива неща като дървени ваканции, ваканция зарди наводнения, ваканция зарди бедствие, ваканция заради...Насрахте си прекрасната държава.

3

13

преди 12 години

Дано по-бързо им се притекат на помощ!Стискаме палци да не пострадат хора!

2

електорат

преди 12 години

Кирчо да поиска бургаската фрегата за изтегляне на закъсалите коли!!!!

1

ОГИ

преди 12 години

ХЕ хе хе военните са гола вода