335

Анонимен

преди 12 години

Eдно е ясно ! Витков ще има по-добър резултат от Сидеров !

334

Антон

преди 12 години

Венци Мицов е капацитет,умен човек с добро сърце.Който е чел негови статии знае ,че този българин мисли.Желая им успех

333

Анонимен

преди 12 години

Витков е пънкар и анархист, ненормалник и *** как нормален би гласувал за него.

332

wiktor

преди 12 години

За мен фактът е следния, щом от ЕС са доволни от нас и подкрепят правителството (което не може да се каже за предишните, особено това на Станишев), значи сме на прав път. ЕС мисля, че е досатъчно добра и правдоподобна метрика. Така, че няма какво друго да кажа освен Росен Плевнелиев президент и на добър час на България и всички българи!

331

Анонимен

преди 12 години

Този клоун Витков и онзи *** Мицов ми изглеждат абсолютни шизофреници.

330

въпросче

преди 12 години

Светлйо,кефиш ни,ама светни ни от кой отбор играеш,все пак,да сме наясно в коя "глуха" ще отидат гласовете?

329

A BE

преди 12 години

A BE TOQ TAP I NEVAZPITAN CVETLU LI 6TE E PREZIDENT.XAIDE DE.BG E DARJAVA,a TOI E POCME6I6TE,NO E V TV,V 6OYBIZNECA,ZA^TOTO E KYKLA NA KONZI,NO PERE PARI.AZIC NQMA I 8 klac,NO I TOI E v TV I PENKELER KATO CVETLU.AMAN OT PROCTOTII i VAZmojnoct da QDAT PARITE NA DANAKOPLATZITE.LO6O ZA TIQ,KOITO DOPYCKAT TOVA DA CE CLY4VA.

328

анонимен

преди 12 години

332 аз съм на 40г. и също ще гласувам за Витков,но не за това ,че има чувство за хумор,защото ако помислиш, тоя негов хумор,хич не е удобен за господата с 22 години стаж в провалите....чувството му за хумор е "Аз ще ти го кажа на майтап",пък ти смятай майтап ли е...

327

Анонимен

преди 12 години

326, нормалните сме много - дето ще гласуваме за Светльо. Останалите са зомби.

326

Анонимен

преди 12 години

Затова ли другарката потомствена комунистка и грозилище ЦЪцка ЧачЪва разпусна парламента ,та всички дуПЕТАтати от герб да драскат по форумите ,че уж недоразумението -Плевнелиев го (харесват)избирателите ,май ще излезе ,че освен някой и друг *** милиционер и плужеците в парламента от герб няма ни един нормален човек който да не му идва да каже ДА ВИ Е.А МАЙКАТА КРАДЛИВИ МУТРИ ГЕРБАВИ

325

Анонимен

преди 12 години

Всеки интелигентен човек трябва да гласува за Светльо

324

НОВО 20

преди 12 години

Платаните *** от всички партии поставят РЕКОРД по чупене на глупомера.Светльо - ПРЕЗИДЕНТ !!! още на първи тур.

323

До 330

преди 12 години

А, бе - това да не е преброяването след треинировка на мутри и полицейски състав как да пускат бюлетините на 23-ти, а?Ама почерпете опита на партията майка - над стогодишен е - дават на *** конец или клечка - и докъдето стигне на бюлетината - там пишат... (Тел не им дават, че я връщат за ракия)Айде, тренирайте и не се преуморявайте!El presidente - Светльо Витков!

322

Анонимен

преди 12 години

всички са едни 'аристократи' - мани, мани..сельовци от банкя, гоцето, учиндолско, сирищник. гледайте 'господин за един ден' с т. колев и ще установите, че филмът се върти от 100 години. 'гражданинът - аристоркрат' слага костюм, но рано или късно се връща в родното си село да яде кебапчета и обяснява на хората, колко е загрижен за тях...докато го изберат..

321

Давай,Светльо

преди 12 години

Не знам за младите,но аз с всичките си 53 години ще гласува, за теб.Харесва ми чувството ти за хумор и тъй като държавата ни вече е пълен т.шак,ще гласувам за теб.

320

До 321

преди 12 години

Братле, ти си пълен герберски ***!Гледай сега - отврои речник - ако не знаеш какво е това, питай мама да ти обясни. Намери думите "благородство" и "аристокрация" какво означават. После намери на картата... примерно Банкя!След това прекарай няколко години да се пообразоваш....Ииииииииииииии......... Светльо Витков - президент!

319

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ води категорично с 40,1%, втори са БСП с 18,8 на сто подкрепа. Интересното тук е, че всички останали са под прага от 4% за влизане в парламента ( ДПС 1,4%, Атака 1,7%, СДС + ДСБ 2.9% , НДСВ 1,2 на сто).

318

Анонимен

преди 12 години

ТВЪРДЕНИЕТО МИ ГЕРБАДЖИИТЕ СА ШИЗОФРЕНИЦИ СЕ ДОКАЗВА В ПЪЛНА СТЕПЕН ОТ КОМЕНТАРА НА ПСИХОПАТА ПИСАЛ ПОД НОМЕР-321 ПРОЧЕТЕТЕ МУ БИСЕРА

317

до 321

преди 12 години

хахахахахахахахаха...само чета без да пиша по принцип,но чак сега не издържах...."БЛАГОРОТСТВО..."АРИСТОКРАЦИЯ"........ахахаааахахахахахахахаха.....ох,сълзи ми потекоха....

316

pan Bokolski

преди 12 години

Ako Svetlio stigne do NIM<Boqnski Livadi>,to shte si umrem ot smeh.Po-dobre ot smeh,otkolkoto ot nasilie i glad.Blagodarq za interviuto!Vkara me v denq s sm,qh i dobro nastrowenie.Uspeh Svetlio!