19

Автономия

преди 12 години

Пиринска Македония ке се одели от България в самостоятелна Македонска Държава с име Република Пиринска Македония със столица Благоевград, със свои Македонски граници, Македонска войска и полиция, Македонско Знаме, Химн и Герб. В Република Пиринска Македония ке се отворат Македонски училища и ке се изучава Македонската История и Култура. Ке се избере Македонец за Владика на Неврокопска Епархия.

18

Анонимен

преди 12 години

Трева или амфетки?Аз залагам на трева!А може и "мушрумки" да е гризкал!

17

Леле мале

преди 12 години

Хакерите на ГЕРБ се активизираха и тук - вижте анкетата за гласуването тук в дясно. Явно убийствената преднина на Волен Сидеров и Светльо Витков ги дразни ужасно. Ноооо...това е положението. Техния кандидат Плевенчо е обречен още на първия тур.

16

Анонимен

преди 12 години

Един читав човек.Ама..кой да разбере и оцени това,което казва?По-лесно е да почнат с оплюването,сега!

15

Анонимен

преди 12 години

Ето, и мистър Бийн се появи!

14

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Видяхме три школи на ДС-БКП ..Както се казва, за всеки мутант- има избор .:))Мазни , повърхностни , страх от критика на Гоце , партийни и граждански кандидати !!??..Папагалски и нищо не казващи, против ТЕЗИ , които са ги пратили там . Единият седи като глътнал точилка, другият загрижен за социалното-след като ТЕ обраха България , третата-гражданка, всенародна , единна ,мазна номеклатура , като другите двама ..Просто да ги попиташ и ТРИМАТА- къде бяхте до 1989 година , на КОГО служехте , КАКВА кариера правехте, строяхте ли комунизЪма ??? Учудващото тук е друго ..Около 30% от гласуващите си искат ЕДНА мутра в и на ВСИЧКИ власти ..!!?/ Удобрение на крими посредствеността, на бухалкаджийте ..Ентелекта на пожарната и затова , и Народно събрание и Изп.власт , и президент трябва да са ПОД негова власт ..!!?? ДАЛИ си дават сметка-на КЪДЕ отиваме ?? Цялата власт в ръцете на посредствена МУТРА, на *** , на златевци, на ДС- мутрите ,които ИЗКУПУВАТ България ..УТРЕ ще се окаже , че България НЕ е ваша , а собственост на МУТРИТЕ...А те знаят , как да си пазят собствеността ..Опитайте се да вземете ЕДИН лев от златевци , ***, цветита , дс- мултимилионерите , руските агенти.:)).ЕДИН лев :))И преди да получа бан, помислете как вече ви ограничават да наричате нещата с ИСТИНСКИТЕ им имена ..Мутра , дс- слуга или доносник , БКП- изтърсаци , руски слуги , червена *** и посредственост , извадени от блатото на ДС- кандидати :))))

13

.i.

преди 12 години

Хахахахааааа, Мими добре ме разсмя :D

12

ФФ

преди 12 години

НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС ГОСПОДА СИНИ ***.....ВИЕ СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО ЧЕРВЕНИТЕ....В ПОЛИТИКАТА СТЕ ЕДИНСТВЕНО САМО ДА КРАДЕТЕ НИЩО ДА ГРАДИТЕ.....НЕ СТЕ ВИНОВНИ ....ПРОСТО ТОВА САМО МОЖЕТЕ........ГЕРБ ЩЕ ВИ ОТНЕСЕ ОЩЕ НА ПЪРВИЯТ ТУР

11

аз

преди 12 години

тоя нещо е сънувал

10

KUR STATE

преди 12 години

Само в главата *** Мими се възраждат сини ветрове :)))))))))))))))))) На тоя пак му се министерства май ??????? Да,ама не !!!!както казваше Петко въшката .....

9

Анонимен

преди 12 години

Само АТАКА !

8

бариш манчо

преди 12 години

интереса към мистър Бийн не е затихвал...Съюза на Държавна Сигурност(С Д С) ,отдавана си изигра ролята и подлежи на забвение..и псувни разбира се на такива като мен които вярваха на синята идея ,и най долния предател в новата ни история ИВАН КОСТОВ мръсния ***!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Интересът към СДС и старите десни партии се възродил - да народа иска сметка от тях . Те ни разпродадоха гадовете .

6

възродена мумия

преди 12 години

Защо съпругата на Емануилчо е археоложка? Правилно! Защото се е омъжила за мумия!

5

Дедов...

преди 12 години

Мими вониш на нафталин,но нищо не е забравено!

4

Анонимен

преди 12 години

Всички са от "един дол дренки" измамници!В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брой гласовете!!!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат!Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!Събудете се хора!!! НИКОЯ СВОБОДА НЕ СЕ ДАВА ДАРОМ!!!Който вярва в това, да разпространява този пост по всички форуми!!!Защото е Факт, че неудобните им постове ги блокирват и трият!!!

3

Анонимен

преди 12 години

За БСП !

2

десен

преди 12 години

За кандидатите на Сините !!!

1

ВАЖНО!!!

преди 12 години

ЦИК ИНСТРУКТИРА СИК ДА ПРОВЕЖДАТ ГЛАСОПОДАВАНЕТО В ИЗБОРНИЯ ДЕН ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И В НАРУШЕНИЕ НА ЧЛ. 42 ОТ КБ.!!!Спр: Методични указания на ЦИК приети с реш. 1122/7.10.2011г.Глава Първа, раздел Шести, точка 90 уква Ж.цит: "член на СИК връща ДОКУМЕНТА ЗА САМОЛИЧНОСТ на избирателя, СЛЕД КАТО СЕ УВЕРИ, ЧЕ ТОЙ Е ПУСНАЛ В СЪОТВЕТНАТА УРНА ВСИЧКИ ДАДЕНИ МУ БЮЛЕТИНИ И СЕ Е ПОДПИСАЛ В ДВАТА ИЗБИРАТЕЛНИ СПИСЪКА"НЧАРУШЕНИЕТО: ако членовете на СИК изпълнят тази инструкция, самите те ще станат закононарушители по НК и нарушители на конституционни и човешки права, тъй като ще са активни инициатори за подмяната на повелята на върховния закон, че избирателното право на участие на гражданите в управлението на страната, чрез избрани от тях представители, не е вменено като безусловно задължение на гражданите.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА УПРАЖНЯВА ПРИНУДА НАД ГРАЖДАНИТЕ, НИТО ДА ГИ ИЗНУДВА ДА ГЛАСУВАТ ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО СИ, ДЪРЖЕЙКИ В ЗАЛОГ ДОКУМЕНТИТЕ ИМ ЗА САМОЛИЧНОСТ! НА ОСНОВАНИЕ ТАЗИ БУКВА, ЩЕ СЕ СПЕКУЛИРА СЪС СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ РОМСКИТЕ КВАРТАЛИ И С Т.Н. ЕТНИЧЕСКИ ВОТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ДПС!ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ!!!ЗАДАВА СЕ СКАНДАЛ И ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА НЕ НА ШЕГА В СТРАСБУРГ.