827

Копенхаген

преди 12 години

само да попитам,БГ народе-кога ще пуснеш водата в БГ нужника,която да отнесе БГ комуномутрите,които от 9.9.44г. не са пуснали и ви душат?? демек-ВСЕНАРОДЕН БОЙКОТ някога ще им спретнете ли,ще ги ометете ли,кога като един ще кажете-НЕ,СТИГА! а?? не ви ли омръзна,не се ли наболяхте и насрамихте с тая много ПОСЛЕДНА България?? Потенциал има да бъдем над Белгии и Дании,ама сме у клоаката..е,ДОКОГА?? Е няма ли нещо поне-наченки на народен,национален срам и оттам-желание за промяна..воля няма ли??

826

krasos

преди 12 години

*** ли са тези българи, които:- не искат да бъдат следени;- не искат да бъдат управлявани от разни бандюги, представляващи всички цветове на политическата дъга;- искат адекватна здравна реформа, отговаряща на съвременните потребности;- искат децата им да получат адекватно на съвременните потребности образование;- искат да се съхрани това, което техните родители и деди са съградили;- искат просто да не бъдат лъгани и продавани в името на чужди интереси;- искат управниците им да получават основните си заплати, служейки на България, а не на разни чужди разузнавателни служби;- искат ясно и прозрачно управление, а не задкулисни политически сделки, прерастващи в откровен грабеж;- искат България да бъде просто една нормална държава, обитавана от нормални граждани под нормално управление, наистина избрано от народа;-искат всички бивши и настоящи мутри да си понесат наказанията за стореното от тях.............. и т.н., и т.н.......Е, *** с *** герберски некадърници , ако всичкото това е комунизъм, ако хората, които искат да живеят честно и почтено са комунисти, ***, резани и т.н.ТО АЗ ТОГАВА СЪМ НАЙ-ВЪРЛ КОМУНИСТ!

825

До АНМЕТ 820

преди 12 години

Ти да не си някое незаконно и непризнато отроче на Доганя??? Та и с именцето го докарваш Ако се сърдиш на Тати не си го изкарвай във форума:))) Аиде бегай *** комплексиран

824

GOCE-KGB-TO

преди 12 години

СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

823

от Германия

преди 12 години

АХАХ,ЕДНО *** "СТАРО" *** СТАНИШЕВО ОТ КОМУНОКОТИЛОТО ПАК ДА ИЗБИРАМ ЗА ДА ЗАМЕНИЛО,ХАХАХ,"НОВОТО" *** -НЕ ПО-МАЛКО *** БОКОВО-ПАК ОТ СЪЩОТО КОМУНОКОТИЛО!! ИМА ЛИ ЛУДИ??ИМА ЯВНО,ИНАК ЗАЩО Е ТАКА *** БЪЛГАРИЯ-ВЕЧЕ ОТ 67Г.?? ЯВНО *** НАРОДНИ В БГ НЯМАТ КРАЙ!! ГНУС,СРАМ И ПОЗОР!! ЩО ДА НЕ НАПРАВИ ЧОВЕК-КАКТО АЗ НАПРАВИХ-ДА ВИ БИЕ ДУЗПАТА,ДА СЕ МАХНЕ ОТ ОСРАНТАТА ОТ НАРОДНИТЕ *** И ОТ КОМУНОИЗВЕРГИТЕ БГ ТЕРИТОРИЯ??И ДА СИ ОТИДЕ НА ЧИСТО,НА БЯЛО,УРЕДЕНО МЯСТО!!***!

822

До 826

преди 12 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

821

GOCE-KGB-TO

преди 12 години

Друга режисура е, да се плаща и да се подстрекават *** да вдигат шум чрез духови оркестри барабани и висока аудио музика , така че да дразнят и да предизвикат напрежение водещо до сблъсъци.Алексей помака е режисьора на цялата работа, който пък е марионетка на Гоцето.

820

krasos

преди 12 години

До всички промити мозъчета.....:)Наистина нямаше друга алтернатива и всички се надявахме ББ да помогне на Българите, но какво се случи; мСлаб екип; пак наши и ваши, контрабандата цъфти(само се смениха касите в който отиват парите), налагане на еднолично "Живково" управление, съсипване на дребният и среден бизнес, най-голямата безработица която сме виждали , гаф след гаф,увеличение главоломно на цените"сваляне" на поредната кожа на Българина, и много други " хубави "неща. Няма как да сме доволни !!! За това хората негодуват от това нещастно правителство , а не защото са комунисти и искат БСП или НДСВ да се върнат на власт !!!

819

ser gei

преди 12 години

------ какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

818

agent GOCE

преди 12 години

Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест.

817

До AHMET

преди 12 години

Стига си се представял с това прозвище. Ти не си никакъв Ахмет защото турците не са прости и никога няма да гласуват за герб. Ти си един обикновен дебелогъз неграмотен полицай-прислугата на герберската хунта.

816

Жик-Так

преди 12 години

Как да гласувам за ГЕРБ след като Цар Киро ще гласува за тях, заедно с Миролюба Бенатова!!!!!!Подушвам, че не сме от една порода

815

agent GOCE

преди 12 години

Хората явно имат къса памет, заради това ще изброя следното, което е чудо невиждано в Европа поне:Смяна на режима и режисиран терор от МВР, чрез мутри с бухалки, силово застраховане, а който не иска му се пали магазина, а колата се краде.Мораториум върху външните плащания наложен от Луканов.Две купонни системи за продукти от първа необходимост, без да има световна криза от баба ми знам, че купонна система е имало само по време на война.Хиперинфлация - в чужда валута заплатата ми, като счетоводител бе 7 долара, източване на банките, кредитни милионери ненаказани, финансови пирамиди, невиждана контрабанда по време на югоембаргото, незаконни фабрики с алкохол менте, който изтрови населението, никакво медицинско обслужване хората си носеха консумативи от вкъщи, както и чаршафи при настаняване в болница.Небивало производство на наркотици лаборатория в Опицвет е разбита, а комунистическия водач оправдан - 2 тона наркотик бил за лично ползване ?! Симбиоза между престъпност и МВР Румен Петков си имаше ядро, с което изпълняваше частни поръчки по подслушване, проследяване, дори и за убийства.Срещаше се с братя Галеви и Алексей помака. Безброй заменки на принципа кон за кокошка, неспирни поръчкови убийства и отвличания.Спряха ни парите от ЕС. По времето на Царя става гаф Милен Велчев е засечен с углавни наркоразпространители и контрабандисти в Монако Бойко Борисов подава оставка в знак на протест. Галивите си командват Дупница, като свое владение. Заместник шефа на ГДБОП Иван Иванов е хванат и отстранен от работа заради чадър над алкохолния бизнес в БГ. Ахмед Доган взема над 1 милион лева хонорар (подкуп), като хидролог без диплома КОШМАР, -------------- какво става в момента ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ се опитаха да разбият туризма в България и да предизвикат этническа война . Разберете и запомнете че ЕС не иска да контактува с КОМУНИСТИ ..Ако искате всичко гореизброено, както и да гледате мутрите на СърГей, Румен Петков, братя Галеви, Алексей помака, Валентин Петров , Златко Баретата, Наглите, и тем подобни ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА КОМУНИСТИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!Киро *** платил на 5-6 роми да сгазят момчето в Катуница. Днес в София посред бял ден тумба *** напада и бие - това никога не е било.Въпросът е кой плати на тези *** за да направят зулумите ТОЧНО ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ДИЛМА РУСЕФ ОТ БРАЗИЛИЯ.Друга режисура е, да се плаща и да се подстрекават *** да вдигат шум чрез духови оркестри барабани и висока аудио музика , така че да дразнят и да предизвикат напрежение водещо до сблъсъци.Алексей помака е режисьора на цялата работа, който пък е марионетка на Гоцето.

814

AHMET

преди 12 години

до 820...ти явно си свикнал винаги на коленете...но така те е научил доган...е философ човека учи.

813

Халтурко

преди 12 години

Ако кандидатът за президент на ГЕРБ е просто на Бойко играчката, то препоръчвам на Премиера да си купи кукла от някой секс шоп и да се забавлява.

812

AHMET

преди 12 години

СТАНИшЕВ СМЕшЕН СИ....даже кандидат за президен нямате...калфин е на доган...срам срам..

811

AHMET

преди 12 години

Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2.Едва след като Сокола казал да на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври.

810

КОШМАР

преди 12 години

Чух как премиерът на една европейска държава сравни себе си с храбър кучкар, а народът, който го бе издигнал от калта, където му беше мястото, с кучета, които трябва да бъдат държани здраво". Сигурно тази екзотична аналогия би ме разсмяла искрено, ако държавата не се казваше България, премиерът, Бойко Борисов, а тварите, от които се очакваше да слушкат, да не хапят, да не лаят и да *** ботушите на добрия господар, не бяхме ние, българите. Тогава, сънувах страшен сън. Насън видях как един нискочел, гръмогласен и простоват субект попадна на върха на еволюционната стълбица, назоваван почтително кучкар", звероукротител", дресьор". Направо тръпки да те побият! Какво може да бъде казано за общност, в която един жалък примитив като Борисов може да бъде виждан на върха на пирамидата? Какви следва да бъдат тия под него?! Дори първичният органичен бульон, от който, според материалистите, е произлязъл животът, би следвало да се възприема за нещо по-висше от ония, за които връх, венец и господар е Пожарникарят! Та в моя кошмар видях Борисов с ловджийски рог в ръка, начело на свирепа кучешка глутница. Те преследваха всичко, което можеше да лази, хвърчи, пълзи или тича пред тях, разкъсваха го и се избиваха един-друг за кокала. Там беше яростният, хищен и доста побъркан доберман, Цветан Цветанов. За доберманите се говорят злокобни неща. Създателите им са сътворили развитие, при което черепът се оказва тесен за без друго не обилния мозък и, накрая, някои костни пластинки притискат мозъчната тъкан, животното полудява и разкъсва господаря си. Също рамо до рамо с великия ловец, препускаше кучето-убиец, Ротвайлерът Дянков, който, потресен от собствените си физически и психически деформации, често освирепяваше дотам, че, с пяна на уста, се нахвърляше дори върху престарелите мравчици-пенсионери. Фокстериерът Плевнелиев ровеше с лапи земята за да надуши следи и тържествено откриваше нови ловни пътеки и ловни полета. Имаше и една доста поостаряла и малко грозновата хрътка, която скимтеше, лаеше, тичаше в кръг и отчаяно се опитваше да зарови ***, произведени духовно и словесно от висшия й господар. Хрътката Цецка Цачева. Описвам само малка част от глутницата на първия кучкар в нашата държава. Пропуснах затлъстялата, добродушна и пасивна сантбернарка, Искра Федосиева, безличните, вечно лаещи срещу дивеча и послушни гончета, депутатите от ГЕРБ. Но, при такава обилна кучешка популация, не може да се сетиш за всички. А какво да кажем за фона, за масовката или миманса, т.е., за кученцата, които само стоят и наблюдават парада на фаворитите?! Тук бяха болонките журналисти от политическия слугинаж, които са най-многобройната пасмина от кучешката популация. Рамо до рамо с тях се кипреха декоративните пудели-манекенки, поп фолк певачки или миски", чиято заветна мечта бе да оближат...на някой от великата глутница или даже на самия кучкар (само да им дадат някоя предизборна халтура). А къде бяхме ние, скъпи мои приятели? Намериха ли местенце в моя сън и обикновените, неопощените, ненахранени и необезпаразитени ***, наричани в България електорат? Е, тъй като нито глутницата, нито свитата й е хукнала нанякъде да бяга, на въженцата остава да увиснем ние. Защото ние сме ***! За какво ни ползва Великият кучешки господар? Той не разчита да му помагаме в лова, защото тайно съчувстваме на дивеча и у нас дивото зове. Не ни подхвърля кокали, тъй като се досеща, че бихме ги изгризали, но, след това, едва ли бихме облизали ръката му. Не ни свири със сладкогласия си ловджийски рог, тъй като не си мисли, че ще завием от солидарност или приветствено ще заскимтим. Не, ние ще заръмжим дълбоко и яростно и ще видим дали е защитено гърлото на кучкаря. Ето защо, ние ядем помия, слагат ни електорални номера на ушите, затварят ни в кучкарници, говорят ни, че месото съществува само в легендите, зародили се в дебрите на леса. Ние сме пълни със СРС - бръмбари, вместо бълхи, опашките ни са подвити и пълни с тръни и репеи, а, когато намерят удобен повод, с радост ни натикват в кучкарници и дерат кожите ни за палта. После ни убиват с тухли или камъни по главите и твърдят, че са ни евтанизирали. Когато дойде денят на изборите, слагат в рядката ни помия по някой кокал, твърдят, че ни помагали да се европеизираме, да се бойковизираме и отчитат луди пари за програмите, с които ни просвещавали. *** съдба! Но, ако бях на мястото на нискочелия нагъл и примитивен кучкар, бих треперил не от глутницата, не от нейната опозиция, не от декоративните зрители, а само от ***. Защото ние няма какво да губим и добре помним красотата на това да бъдем свободни вълци. Защото у нас свободата, достойнството и поривът на дивото все още зоват! И нека кучкарят си припомни за един много мъдър древноелински мит, за Актеон, ловецът, когото разкъсали собствените му хрътки!

809

AHMET

преди 12 години

СТАНИшЕВ СМЕшЕН СИ....даже кандидат за президен нямате...калфин е на доган...срам срам...

808

ANONIMEN

преди 12 години

na serGEI NE MOJE DA MU SE NAVRE AKAL V GLAVATA DAITE MU GREZDII V USTATA