330

Анонимен

преди 12 години

Някога да сте чули *** сами да искат да имат собствена държава ? Аз - не . Паразита да иска да се отдели от приемника си ? Те могат да живеят само с чужда кръв. Така е било, така и ще бъде. За жалост. Иначе ми е приятно да си представя да няма ***... или поне да са много по-малко

329

BG

преди 12 години

*** нямат самосъзнание, език, писменост и религия. Това са характеристиките на човешкото същество. Нека добавим, че *** не обичат хигиената, не искат да се учат и мразят да работят. Затова пък много крадат, вземат пари от помощи и се оплакват. Имали са 700 години (дошли са с турците) да се интегрират, но те просто не искат да вървят напред. Такива същества са мъртъв товар върху обществото, държавата и индустрията. Те трябва да бъдат влачени от останалите, за което са нужни кански усилия и огромен финансов ресурс.

328

деси

преди 12 години

и според мен ще бъде по хубаво така даите им място примерно някъде като Гърция и сами да се оправят

327

Пак Е

преди 12 години

Като цяло, *** най ги мразим тука на Балканите, че са най-много. Ама я кажете кво правим с арабите и *** в Щатите и Франция, турците в Германия и т.н..Като цяло, всички бели нации са обречени на бавна, незабележима смърт по много причини. Фактори безброи.Араби,***,ислям,индийци,абе квото мръсно се сетите, ни завзема.Не сме само ние.Отидете в центъра на Стокхолм и ще видите за какво говоря. Българите сме бели хора. Но сме на изчезване, заедно със всеки бял народ.

326

ЪПСУРТ

преди 12 години

Идеята е добра, ама как се изселват толкоз ***, бе еейй, Нали ако ги качиш на самолети, ще източат за нула време горивото и ще го продадат на някоя космическа станция; ако ги натовариш на влак - ще го разчастят за секунди и ще тичат с релсите под мишница... А де ??!!

325

E

преди 12 години

У Родопите дават по 3000 лв. да станеш мюсюлманин и да носиш фередже. Не вервате ли? Отидете по селата там към Кърджали и ще видите, че българи там не останаха. Ама е това сме ние като народ! За 3000лв. се гъзим на всеки и сега и тъпите комунисти от ЕС пак ни се изпикаха на главите. Жалка гледка сме, щото като нация умираме. Качествените се изотидоха по Щатите, а ние тука останахме некакви сурови комунисти, мутри, псевдо юристи и турко-***.Ама стоим със скръстени ръце!

324

мм

преди 12 години

Не всички Славяни са руси, синеоки и бели, но е факт че в държавите с преобладаващо славянско население хората са такива. В България които сме "първи" сред салвяните масата от мъжете не са по-високи от 180см и 80% са с тъмни очи и с няколко тона по-тъмна кожа от тази на повечето руснаци или поляци примерно. Да не говорим, че чисто генетично слванската халогрупа се среща в около 20% от Българите, това показава че имаме славянска кръв, но да кажем че сме чистокръвни славяни е меко казано смешно.

323

Анонимен

преди 12 години

АЗ ПО УЛИЦАТА МНОГО РЯДКО МОГА ДА ВИДЯ ЧОВЕК С СИНИ ОЧИ И С НАТУРАЛНО РУСА КОСА(НЕ БОЯДИСАНА) А ИНАЧЕ ПОЗНАВАМ ЕДИН УКРАИНЕЦ ТОЙ Е С ТАКИВА ЧЕРТИ!

322

......!

преди 12 години

Супер идея-дано стане реалност.....!

321

Националист

преди 12 години

Всички *** са пиявици,бълхи и ***,които лежат на гърба на хората.!!! Всички *** ***!

320

mm

преди 12 години

Абе *** вие в безсмиления си спор правите ли изобщо разлика между култура, националснот и етнос ? Българите имат славянска култура имат и славянски език. Българите като етнос НЕ СА славяни в болшинството си и това е доказан факт. Българите са типичен представител на средиземноморските народи, колко пъти са ви бъркали за италианци, гърци или испанци ? Мен лично, често. Колко от вас са със светла кожа като руснаците примерно и руси като поляците. Колко от вас са синеоки ?

319

Анонимен

преди 12 години

ДО 313:ВИЖ СЕГА АЗ НА НИКОЙ НЕ КАЗВАМ *** ЩОТО ГО СМЯТАМ ЗА ОБИДНИ И НЕ РЕДНО..... ПРОСТО ТОВА ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ДАДЕНИЯ ЧОВЕК БЪЛГАРИН ИЗПОВЯДВАЩ ИСЛЯМ Е КРАЙНО ГРЕШНО И ВРЕДНО!! И ЗА МЕНЕ НЯМА НИЩО СТРАННО ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ ИЗПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМА СЛЕД КАТО ИМА БЪЛГАРИ-КАТОЛИЦИ, БЪЛГАРИ-ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ,БЪЛГАРИ БУДИСТИ И НАЙ ВЕЧЕ БЪЛГАРИ АТЕИСТИ ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО

318

Анонимен

преди 12 години

Боян Къркич е тракиец, преселил се от Персия, през кубратова българия, сега е убъркал и се е заселил в Сърбия и оттам поради българския си корен е отишъл в Барселона защото е тюркски гениален тип. Да живее БАЯН КРКИЧ! Кажи за 6 страница на Стематографията. Добре че беше грък археолог почтен да изкопае гроба на Самуил. Някой като вас нашите националисти ако намери гроб на виз. император, ще го скрие и запали.

317

яко

преди 12 години

Добра идея. По Земята има много необитаема площ , изселете всички *** на дадено място и да се оправят............

316

Анонимен

преди 12 години

1. Темата е за ***, така че дайте да решим тоя въпрос.2. Българите нямат тотално нищо общо със славяните - то е фенотипно очевидно и действително е руска пропаганда.3. Сърбите са тарикати момчета, но лошо са ги заблудили с тоя мастодонт Югославия и година след година им късат живо месо разни сепаратисти.4. Макетата са симпатяги, дисциплинирани са и верни другари, но вършат смехории.5. Гърците са турци, които се мислят за италианци!

315

Анонимен

преди 12 години

КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЗА ЕЗИКА ПЪК НА ТЕБЕ БЕ? ЕЗИКА СИ Е СЛАВЯНСКИ НО В КРЪВТА ИМА МАЛКО СЛАВЯНСКА КРЪВ ТИ КАЗАХ!! А КОЛКОТО ДО ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ПОМАЦИ(БЪЛГАРИ-МЮСЮЛМАНИ) СА НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!

314

СлавЯно

преди 12 години

до 309Само че "история славЯно българска" въобще не е озаглавена така :)*** и русофили добавят една магическа буквичка "Я", защото иначе без магия, как така славно ще се превърне в славЯно? хм?хехе...

313

Анонимен

преди 12 години

*** ТОВА Е ТВОЕ МНЕНИЕ БЕ ЧОВЕК!!! КАЗАХ ТИ КАКВА Е РЕАЛНОСТТА ХОРАТА ТОЛКОВА ИЗСЛЕДВАНИЯ СА ПРАВИЛИ НА РАЗНИ ХОРА ЧЕ НАТИРЕНАТА РУСКА ПРОПАГАНДИРАНА ТЕОРИЯ ЗА СЛАВЯНИТЕ(КОЯТО ВСЕ ОЩЕ ФИГУРИРА В УЧЕБНИЦИТЕ) ПРОСТО Е НЕЛЕПА.... УЧЕБНИЦИТЕ ТРЯБВА НАНОВО ДА СЕ ПРЕНАПИШАТ С ИСТИНАТА НЕ С РУСКИТЕ ЛЪЖИ ПРОПОВЯДВАНИ 50 ГОДИНИ И УСПЕЛИ ДА ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ НА НЕ МАЛКО ХОРА

312

ЯНИ МИХАЛИДИС

преди 12 години

ПАИСИИ Е ДОКАЗАНО БИЛ АГЕНТ НА РОССИЯ И НА КГБ..ТОИ Е ИСКАЛ ДА СЛАВЯНИЗИРА И ДА РУСИФИЦИРА ВЪЛГАРИТЕ-0-ГОРДИТЕ ЕЛЛИНСКИ ЧЕДА НА ЕЛЛИНИЗМА..ВИЕ СТЕ ЕЛЛИНИ,ПОРУСНАЧЕНИ..ПОТУРЧЕНИ И ПОРУСНАЧЕНИ ЕЛЛИНИ-ВИЗАНТИНИ

311

до 310 от Звезделин

преди 12 години

Като ***, щом е абсурдно имам основание да считам, че не съм никакъв българин а ***, основавайки се на твоето мнение. Прабаба ми явно е научила майчиния ми български език от някой българин, и е взела да го ползва като по-готин. *** българи ей затова ни направихте турци. За какво да съм българин, щом и славянския език не бил значел нищо