113

За Витков!

преди 13 години

Ехе влизам и гледам моя човек на началната страница! Това е нашия човек хора това е протестния вот. Стискам палци да се класира по-напред и да им се покаже въднъж за винаги на глупаците в парламента ,че не ги искаме в какъвто и да е формат.

112

перник

преди 13 години

Скакауец,готви се за бауотаж с Кауофин. YOU CAN DO IT-казано по граовски.

111

ddd

преди 13 години

Imat glas i ot mene !

110

Анонимен

преди 13 години

м , да ... дайте му власт на тоя скъсания да видиш как се краде душманската... таке ли не можахте да проумеете , че човек който собствения си живот не може да оправи ... НЕ МОЖЕ ДА оправи държава ?!

109

DA BE

преди 13 години

CVETLU CE PREDCTAVI KATO 6YT i NE LAJE,NO ZA PREZIDENT NE CTAVA.TOI E PARODIQ NA PREXODA .I TOI TRYPA PARI KATO ICTINCKAPROCTITYTKA.ZA6TO E REGICTRIRAM? TVADO NE ZA TAKAV CME6NIK.

108

g1barko

преди 13 години

Хиподилите имат един глас и от мен:-) Да му го духат смотаните джандари!

107

рападжия

преди 13 години

Румънеца - президент! И Енчев - вице! Това е моята двойка!

106

Анонимен

преди 13 години

Светльо ще обере маса негативни гласове, включително и моя. И по навик се излива плява във форума къв бил. Ми доста по-читав и интелигентен от всички аграри в ГЕРБ. Това че се прави на *** е отделен въпрос, ама е от нашето "демократично" поколение, където ни избиваше на някъде.Че първо няма да го допуснат изобщо до финална фаза е ясно. Все пак има малък шанс, и тогава ще стане ясно, колко са вдигналите ръце хора с чувство за хумор.

105

Анонимен

преди 13 години

Това не е държава!!!Абе как може такива хора да са ни кандидат президенти и да ги подкрепят същите хора, със същия интелектуален багаж!!! Аспарух и Крум се обръщат в гроба, то бива простотия, ама вече тоя народ надмина всякаква!!!Единствения свестен е Плевнелиев, какъв Витков, каква Кунева, какви пет лева!?!?!

104

Анонимен

преди 13 години

Най-добре Плевнелиев. Ако не той, поне Светльо Витков. Па дори и Волен да е, пак по-добре от другарката Кунева-Пръмова или другарят Калфин и ортака му Збогом Данаилов

103

Анонимен

преди 13 години

национални предатели са ***, на два пъти предлагат на пияните руснаци да станем 16-та република на *** им държава и да ни затрият като държава...сега щеше да се водим някакво малцинство и да ни подритват като българите в Бесарабия..

102

Охранител

преди 13 години

Поканен съм от няколко партии, които не са близки и никога не са били близки, до тези във властта да се включа в избирите и в изборните им листи и се чудя дали няма само да използват авторитета ми на честен и отговорен човек, който нищо не премълчава и после да ме захвърлят...и се чудя какво да направя...имам ориентация към една, но все още не съм наясно дали само негативи ще обера от цялата работа...можете ли да ми помогнете...ако се включа в това, ще се разкрия на 100% и като човек, и с адрес

101

Баба Яга

преди 13 години

Боже...пази България! До къде я докарахме? Лигльовци да се кандидатират за президент.И още по страшното е ,че имат *** лумпенизирани поддръжници.

100

tikvataa

преди 13 години

Да живее нашия Диктатор Тиквата и неговия Лакей РоскатаВива Ел Коменданте

99

ники

преди 13 години

Мислех и тия избори да не гласувам, защото няма за кой, но това е добра новина. Светльо има един глас от мен.

98

Анонимен

преди 13 години

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!!

97

nasko

преди 13 години

nqma6e da glasuvam,ama sega ima za kogo.ne sam narkoman ,alcoholic sam.S naste glasove Svetlio e prezident.

96

do 135

преди 13 години

Успокоението ти няма да трае дълго ... вЕрвай ми .

95

tikvataa

преди 13 години

Гласувайте за Нашия Диктатор драги предатели..ааа пардон съотечественици

94

Анонимен

преди 13 години

ееей,нямат край *** в тази държава,след Йоло Денев,този ръб ще е вторият за лудницата :)))