46

Анонимен

преди 12 години

ДА ИМАШ НЯКАКВО НАМЕРЕНИЕ Е ЕДНО ,ДЕЙСТВИЕТО Е ДРУГО В ЕДИН ПРАВЕН КАЗУС

45

КОКК

преди 12 години

ГЕРБ размъти водата на номенклатурата...сега яко акат! А много добре знаем защо злопаметния низш *** Трифонов мрази Бойко! За пари ли ? НЕ ! ЗА МНОООООООГО ПАРИ! И тия драскачи на Кутев това правят! За пари,но за по-малко! Хора гласувайте си по съвест! ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Лошото е ,когато червените *** почнат да взривяват пак църкви!

44

Анонимен

преди 12 години

ДОРИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА Е ИСКАЛ ДА УВЕДОМИ ТОГАВА ,НО АКО Е НЯМАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ПОСЛЕ МОЖЕХА Д А ГО ПОДВЕДАТ

43

Таласъмчо

преди 12 години

Факт е, че тези корумпирани плазмодии, които са поискали сухо от Плевнелиев, сега са общински съветници в град София от партия ГЕРБ. Фандъкова и Цуци са знаели за тяхната "брокерска " дейност и въпреки всичко са допуснали те да влязят в листите на ГЕРБ и впоследствие да станат общински съветници. Ха, сега кажете ми, не е ли мафиотска групировка ГЕРБ и с какво се различават от разни там тройни коалиции, НДСВ- та и тям подобна продажна ***?

42

Американец

преди 12 години

БКП още ли не ги е срам да се показват????? Как въобще си въобразяват, че имат и минималния шанс на изборите?Смях. Мога да ви кажа, че никой имигрант българин няма да гласува за БКП, включително и аз. Та нали тия *** ги изгониха българите от България.

41

бг

преди 12 години

НЕЩАСТНИЦИ,,,,кво се радвате беееее,,,мислити ето на хванахме ги в корупциона схема а,,,маи бьрзо забравихте че бяхте 4г, в корубципнна троика и се мислехте за недосегаеми с агент ПЕТРОВ но народа вече не е от стари бабички да го будалкате още 100 г, и скоро не ви виждаме партииката като рзс наи много да се разцепите и никога повече нама да се говори и в историята за вас

40

Буч

преди 12 години

Здравейте другари! как е положението на *** 20 ?пълни *** има ли?

39

Анонимен

преди 12 години

Ееееей този Славчо впрегна целия си екип да плюе Бойко задето не го взе под крилото си и не го вкара в парламента.Пък и парцелчето на Славчо за 2 милиона в центъра на Сф ще си остане зелена площ защото Бойко не му помага да разрешат строежа.Две години помия на екрана ,сега и книжка написаха - нищо .Нито Слави политик нито в градинката строеж.Само захранва БСП и РЗС да си правят пиар на негов гръб.Но те си плетат кошничката а Славчо духа супата.Хората са казали - правиш зло - получава зло

38

Анонимен

преди 12 години

ами путев като е знаел за двете тройки защо не информирал мвр

37

Анонимен

преди 12 години

"току що изтече секретна грама в Weekyleaks..."Ахахахаха ... неграмотно добиче. Поне можеше да го копираш името, като нямаш акъл да го запомниш, гейберастче! :))))

36

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Искам да попитам.Ако сайта стане платен,къде можем да открием десетината червени кучета,дето вият по цял ден тук !?Без вас просто , ще е скучно :))

35

Анонимен

преди 12 години

Мазен и гаден е, да.И НЕ на БСП!Но ви боли от неудобните въпроси, посрани ***!ЦвЦв сам ви го наби, вие пак цвилите пискливо.

34

Анонимен

преди 12 години

Искам да успокоя всички ГЕРБери - Станишев е виновен.Той пребил Цецо и го принудил да предаде Плевнето та да може социалистите да го плюят. ;)

33

до 25

преди 12 години

Няма значение кой е искал подкупа .Даже да сме ние с теб. Въпроса е защо до сега са мълчали физкултурника и магистралката? Не са ли съочастници за това ,че са мълчали? В нормалните държави до сега щяха да бъдат изядени живи от народа но ние не сме народ а ***.

32

assyta

преди 12 години

а усещаш ли, че това не е клип с брадва, а големи яЙца и те чака плодородие и висок прираст?

31

Анонимен

преди 12 години

току що изтече секретна грама в WeekyleaksТРИМАТА ОБЩИНАРИ ИСКАЛИ ПОДКУПА САМАЯ МАНОЛОВААНТОН КУТЕВИВАЙЛО КАЛФИН ами сега?

30

Ани

преди 12 години

Дано най-после хората наистина разберат какви далавераджии, мазничи и изнудвачи са от милиционерската партия ГЕРБ, чийто светъл медиен образ изградиха медиите на Доган-Кръстева-Пеевски.

29

fermer

преди 12 години

Айде, гледайте мача, платени драскачи-каКВО СТЕ СЕ РАЗРАБОТИЛИ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ. Да не би да чакате Цецо да направи вечерната проверка по форумите, че тогава да спите спокойно ;-)

28

Анонимен

преди 12 години

"ТРИМАТА ОБЩИНАРИ ИСКАЛИ ПОДКУПА САМАЯ МАНОЛОВААНТОН КУТЕВИВАЙЛО КАЛФИН"Пробвай пак, ***! :)))

27

REDvayler

преди 12 години

според мен Цецо директно атакува Бойко с това изпускане за Плевнята