119

до 139

преди 12 години

Най - елементарен принцип, на "любимият" ви министър Цветанов му излезе прякора Цецо шестака - защо? Само не ми обяснявай, че другите крали повече и това е незначително! Престъленията на предишната власт не могат да служат за оправдания на престъпленията на сегашната власт, това най-накрая си го набийте в *** ви герберски глави!!!!!!

118

Мирослава

преди 12 години

Е как са допуснати тогава десните общински съветници да бъдат общински съветници от Герб сега? А тогавашния предприемач Плевенлиев сега кандидат за президент си е затворил очите и сигурно е платил някаква сума да му се разреши строежът! Той видите ли не искал да влиза в компроматна война, значи ще си затваряме очите за всичко. Единствено Волен Сидеров не се спира пред нищо и не се страхува да каже истината, колкото и грозна да е тя!

117

До 136

преди 12 години

Ами то и единия и другия - кръгли НУЛИ!.-..:):):) Нямат никакъв шанс - нито кадията за кмет, нито калфата - за президент!!!:)))))

116

Анонимен

преди 12 години

Аз не знам *** като казват "Цялото управление на ГЕРБ е толкова корумпирано" дали могат да дадат поне един аргумент, ноне познатите обиди и общи приказки от 1001 нощ, взети от устата на СерГЕЙ и Янка-куртизанка...;)

115

Анонимен

преди 12 години

До всички крадливи герберисти, радвайте се че Кадиев го игнорираха от финансовото министерство иначе щяхте да видите финасова дисциплина и всички далаверки на Цецо и сие нямаше да останат ненаказани !!!!!! Само за информация на поданиците на кралство Борисия да уточня , че точно Кадиев искаше да се въведе финасова полиция, ама го шунтираха!

114

leonsio

преди 12 години

Бойко-т!!!

113

Анонимен

преди 12 години

До 130 Толкова си ***,че даже не знаеш ,че Кадиев не се кандидатира за президент.

112

Анонимен

преди 12 години

БСП нарочно ли играят срущу себе си? Най-трудно се доказва корупцията, та какво остава за намерение ...Ако си водещ бизнесмен е лудост да настроиваш общинарите срещу себе си с трудно доказуеми обвинения, защото имат властта да ти го върнат тъпкано и бизнеса ти да умре. Чудят се как да омаскарят противниковия кандидат, а че техния е целия в катран и перушина, си траят.

111

130

преди 12 години

"кой ще ВИ е вицето"...*

110

Хари

преди 12 години

Доволен изглежда Цецко и как да не е!!! След като се отърва от М Попова ще може да си милиционерства на воля в МС, а кандидатурата на Плевенлиев редуцира влиянието на юпитата в правителството и дава свобода за назначаване на послушни калинчици от приятелските кръгове на Цветанов на ключови позиции.

109

Flexy

преди 12 години

Цялото управление на ГЕРБ е толкова корумпирано, че вече няма на къде просто. Да спрем всичко това най-накрая вече!

108

Анонимен

преди 12 години

От снимката, по горе, ме гледа една ученичка, с претенции за образованост, настанена без ден трудов стаж на министерски пост и цинично забогатяла. Типичен провинциалист. Този, от снимката, ме кара да отида и гласувам против него, за пръв път от много дълго време. =============================================================Това на снимката не е Цветанов, нещо си се объркал!?!!?

107

Анонимен

преди 12 години

А бе, Кадия, ти като не можеш с нищо да впечатлиш избирателите и ти ли започна като Яне-меката китка да клепаш по другите бе?!! Я си гледай в твоята копаня, кажи кой ще ти е вицето, кажи какво би направил за България, нещо умно кажи, стига се излага като Кифладжия.

106

снимката

преди 12 години

От снимката, по горе, ме гледа една ученичка, с претенции за образованост, настанена без ден трудов стаж на министерски пост и цинично забогатяла. Типичен провинциалист. Този, от снимката, ме кара да отида и гласувам против него, за пръв път от много дълго време.

105

Анонимен

преди 12 години

КОЙТО ПОСЕГНЕ КЪМ ЧЕРВЕНАТА БЮЛЕТИНА - ДА МУ ИЗСЪХНЕ РЪКАТА!

104

Батко

преди 12 години

Някой е стиснал топките на Цветанов и сега е принуден да стане предател за да отърве кожата. Дано някой ден научим кой го е хванал и какви ги е натворил Цецо. Нямам друго обяснение за такова харакири.

103

Анонимен

преди 12 години

Странджански *** или тъпия Странджа!Както и да го кажа, без да искам ще обидя хората от Странджа,които са будни хора, затова ще ти слагам името в " "!Та "Странджа"такъв гьонсуратлия като тебе не се намира във форума!Личността ти е една гоооляма помийна яма/клоака/!Що народ ти ... в устата що псувни изяде,друг на твоето място щеше да се скрие и нямаше да се показва!Данаилов сам категорично отказа да го номинират за Президент!Гнусен човек си!

102

Записвайте си !

преди 12 години

Такива открити и откровени лекции по подлост и интригантство не се изнасят всеки ден . Нещо му е дотежало на човека , за да започне да си говори сам , гледайки се в огледалото .

101

"Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!"ЦЕЦКУ БРОКЕРА НА АПАРТАМЕНТИ НЕ Е ПОДЪЛ......ПРОСТУ КУЛЕГАТА Е ГЛУПАВ КАТУ СИЧКИ НАС МИЛИЦИОНЕРИТЕ. САМУ МИЛИЦИОНЕР МОЖЕ ДА НАКИСНЕ ТЪЩАТА СИ КАТО И ПРЕХВЪРЛИ НЕДОКАЗАНИТЕ СИ ДОХОДИ ОТ "КОНСУЛТАЦИЙКИ"ЗНАЙТЕ ЛИ КЪФ ЗОР ВИДЯХМЕ А ОПРАВДАЕМ ПОСЛЕ ТЪЩАТА - Н И К А К Ъ В!!!СИЧКАТА ВЛАСТ Е ПРИ НАС, СЕГА ИСКАМЕ И ПРЕЗИДЕНСКАТА ИМЕСТНАТА ВЛАСТ.ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ЧУПИМ КРАЙНИЦИТЕ С БУХАЛКА, АКО КАЖЕТЕ НЕЩО СРЕЩУ МЕН!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН НА ЛЕКОВЕРНИТЕ...

100

Анонимен

преди 12 години

Няма нормален човек, който да иска да вкара страната си в орбитата на Русия. Затова всички български *** и бесепари са болни и вредни и подлежат на унищожение.