41

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ има само един конкурент...,ама той още не се е родил!

40

Анонимен

преди 13 години

Плевнята ще отнесе Пръмовата снаха и Гоцевата калфа още на първи ТУРкат' лястовица червей ще ги отнесе

39

Анонимен

преди 13 години

до rumen 221Приятел,Вече изобщо не ти чета дългите клиширани коментари.Фактът,че ТИ можеш да ги пускаш,а НИЕ не можем,вече ме изпълва с досада и недоверие към тях.Айде жив и здрав,и честит ти празник(вероятно празнуваш,скрито)!

38

erik

преди 13 години

Абе вие защо не сте на манифистация???другари все повече се разхайтвате!!

37

До 37

преди 13 години

Абе,ти да не си от Свидетели на Йехова?!

36

rumen221

преди 13 години

Приятели,Какво ни интересува този или онзи политик, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнат да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и част Лисабонската стратегия: Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 248лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 640лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2020лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- 70% от работещите (1.8 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 248лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е: - Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент

35

Анонимен

преди 13 години

Сергей Станишев щял да гласува против освката на Плевнелиев хахахах

34

Кутев до номер 32

преди 13 години

Време беше някой да цитира Вожда!...500 рубли бонус имаш от мен!

33

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ! ГЕРБ! ГЕРБ! Живеем много по-добре откакто ГЕРБ са на власт. Бойко е велик. Росен президент! ГЕРБ!

32

Допълнение къ 31

преди 13 години

И да дойде обикновената мафия

31

Анонимен

преди 13 години

Росен Плевнелиев е един надут балон , който ще се спука на 23.10.2011г.Боко го изрита от правителството , защото не търпи някой да има по-голям рейтинг от него !От тук на татък какво ще правим след като ЕС спира парите за строителство на магистрали?Явно новата министърка ще се провали и ще провали и цялото правителство!Тук ще цитирам Станишев , а Вие си правете изводите:"Той посочи, че освен строителството на пътища има и други критерии, по които може да се прецени дали напускащият кабинета министър е бил успешен.В областта на водната политика, устройството на териториите, геозащитата и кадастралната политика, децентрализацията Росен Плевнелиев не е постигнал резултати, посочи Станишев.

30

Анонимен

преди 13 години

Гласувайте за ГЕРБ,ако искате да се разкара червено-синята мафия!

29

Генади

преди 13 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

28

Анонимен

преди 13 години

И на днешния свят комунистически празник,ГЕРБ го ...(да не го пиша че ще ме баннат) на комунистите и им показва колко са жалки!

27

Анонимен

преди 13 години

Плевналиев може и да е бил свестен преди, но щом е влязал в бандата на Бойко, не ми го хвалете ...

26

Анонимен

преди 13 години

Майка й била рускиня,това обяснява всичко:) Ах,лакираните ми ноктенца,само за мъжки труд са,какво ще правим с докторантурата сега?

25

видьов ден

преди 13 години

видьов ден все някога идва

24

ххх

преди 13 години

22 години ЦИРК. Noment.

23

1

преди 13 години

Аз ще гласувам както съм гласувал през всичките 22г преход единствено и само за сдс другите са обслужват интересите на ДС и цк на бкп-бсп плевнелиев е марионетка да не говорим за останалите независими

22

С.М.

преди 13 години

Много наивен електората... харесва Бойко, харесва Волен... радва се на Плевнелиев... :-) Гласувайте за ГЕРБ отново; и след 10-20 години тая държава няма да има. Тук ще са останали само една шепа ***, малко мутри-богаташи, и някой-друг супер беден пенсионер, който да сменя памперсите на бабите германки...