46

Таласъмчо

преди 13 години

Яне е празноглав словоблудник и дори и да казва истината понякога, тя девалвира, изречена от неговите устни, защото той злоупотребява с помпозната си фразеология и с нискостойностните си клишета, които заливат аудиторията като лепкава отровна смес от хули, клевети и инсинуации. Яне няма мярка ни за доброто, ни за лошото.

45

Ицо

преди 13 години

Много е прав Янето, както винаги.Жалко за зомбирания матерЯл, с промити от Доганово-Кръстево-Пеевските медии мозъчета, който винаги го посреща с ирония.Така е удобно за управляващите - да се маргинализира предварително този, който им вади кирливите ризи.*** народ, ще си остане в блатото и след 100 години.

44

до :-)))))))

преди 13 години

В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.

43

emo

преди 13 години

do #40 - da -da vaskrasne Todor Jivkov !

42

STRATEGA LILOV

преди 13 години

NE VQRVAHME 4E MOJEM DA IZDOKARAME TAKOVA GNUSNO SA6TESTVO

41

РЗС и Яне

преди 13 години

Логото на РЗС: "Пазим компромати и записани със СРС разговори за всички кандидат-президенти. Публикуване срещу 100 хил.лв !". Обяви: 1. "Обслужваме поръчки всякакви. Вход безплатен". 2. "Квалифицирана и сигурна информция за всички от ръководството на РЗС. Справка, записване и заплащане : офисът на "Галерия". 3. "РЗС и ДСБ информират, ГЕРБ деградира".

40

Бачо

преди 13 години

Яне както винаги казва истината за грабителите от ГЕРБ

39

НЕ СМЕ СЛЕПИ

преди 13 години

България e в рецесия, ценови шок, иконимическа стагнация и финансов колапс. И това е откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 юни 2009-та 1.82 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите увеличение с 40 процента, Услугите увеличение между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:Фискален резерв - 3 млрд смъкнат надолуАЕЦ БЕЛЕНЕ - оскъпена с 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн оскъпена нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Най-голяма безработица от 20 години насам.Увеличение на имиграцията на Българи в чужбина.Данък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ БЯХА СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА И ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

38

:-)))))))

преди 13 години

gnusen, mazen ,4erven ,mehanizam za zadvijvane na velosiped.

37

.

преди 13 години

Анонимни драскачи - мишоци! Един не смее да гъкне навън, а всички лаят по форумите? Защо лаете, нали Вие гласувахте и си избрахте ГЕРБ?! И докато сме такива пу*ки, никога няма да вървим напред!Лек ден на всички!

36

БОРИСОВ И ЗЛАТЕВ

преди 13 години

110 долара за барел септември 2008 110 долара за барел 23 февруари 2011 1.40лв КУРС НА ДОЛАРА СЕПТЕМВРИ 20081.40лв КУРС НА ДОЛАРА ФЕВРУАРИ 20112006-ТА На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 1.78 лв.ЮНИ 2009 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 1.82 лв. за литър.МАРТ 2011 На бензиностанциите бензин А-95 се продава за 2.57 лв. за литър.ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ОТ 2006-ТА ДО ЮНИ 2009-ТА НЕ Е МРЪДНАЛА ВЪПРЕКИ ДВИЖЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА.ТОЧНО ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА ЦЕНА НА БЕНЗИНА СЕ Е ПОКАЧИЛА С 40% КАКВО СЪВПАДЕНИЕ САМО.

35

ДО 5

преди 13 години

Явно си от Гей-отборчето.Уха много ще те заболи.

34

те

преди 13 години

Вярвам в интелигентното начало на народа ни и че той разбра измамата герб и ще им покаже червен картон

33

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ - ОТРОЧЕТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА БКП.БСП - ПРЕКРЪСТЕНО ОТРОЧЕ НА БКП.ДПС - ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ.АТАКА - БОРИСОВ ТАКЪВ БОРИСОВ ОНАКЪВ АМА ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ. ЯСНИ СТЕ.СДС - САМО ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ПОСТОВЕТЕ И ВЕДНАГА ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ РЕДОМ С ГЕРБ ДУМИ НА КОСТОВ НА ВОТА.НДСВ - НЕ СА ЛОШИ АМА ТОЯ ЦАР СТРАШНО МНОГО СЕЧЕ ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВЗЕМИ ЗЕМЯТА СТИГА СЕЧЕ.РЗС - НИЩО ЛОШО НЕ СА СТОРИЛИ НА БЪЛГАРИЯ НО СА НАЙ-ОПЛЮТИ.

32

Анонимен

преди 13 години

Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член на БКП.ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ОТ ДЕСНИТЕ НЕ СЕ ПРОДАДЕ И ГЛАСУВА ПРОТИВ НА ВОТА.ЕДИНСТВЕН ЯНЕ ИМАШЕ СМЕЛОСТ ДА ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА БОРИСОВ.

31

$

преди 13 години

РЗС, БСП и ДПС са ангелчета, истински патриоти, работят за всички нас, никога не са крали и са направо света вода ненапита.А Янето не е гей, не е ку*ва на Трактора (ака Доцент А.Петров - кандидат за президент), не е корумпиран и не е празно плямпало.РЗС никога не е финансирана с пари от отвличанията, които събираше Тони Хамстера (ака Полковника) за доцент А.Петров и БСП.... ако само истината можеше да излезе ...

30

КИРЛИВИТЕ РИЗИ

преди 13 години

БРАВО ЯНЕ.КАЖИ ГО ТА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ГО ЧУЕ.

29

ivan

преди 13 години

До 21 .Забравил съм да пиша вече повече от 25 години съм в чужбина може и даси прав но нищо нали горе долу разбра

28

TRAKTORA

преди 13 години

OT GAZA TA V USTATA QNKE LE!!!

27

Пипер Коджабаджаков

преди 13 години

Всичко, което казва Яне за ГЕРБ е истина, но това е истина изречена от безпринципен човек, който би дал мило и драго да се напъха в изпълнителната власт за да краде и пълни личната си банкова сметка с пари от мазни далавери и гешефти. Това е Яне. На неговите истини не трябва да се вярва защото той отдавна е размил границите между тях и лъжата, която му е вярна спътница още от началото на неговата политическа кариера.