107

Анонимен

преди 12 години

А тая 16 годишната пикла защо не я показват? С гузна съвест ли е? Или е кефна, че двама баламурници се изтепали заради нея, т.е. е много харесвана?Изобщо какво й е становището?Не е толкова малка, щом ги е въртяла и двамата, значи за толкова може да се изкаже.А и е редно и тя да си сложи край на живота, не мислите ли?

106

Мазнокосио

преди 12 години

Не момчето,а ХЛАДНОКРЪВНИЯТ И ЖЕСТОК УБИЕЦ!!!!!

105

Анонимен

преди 12 години

На този индивид трябва да му се издигне един паметник на глупостта, макар и посмъртно. Пък медиите да вземат да издирят фаталната "жена", да видим за каква Афродита става въпрос.

104

Анонимен

преди 12 години

109 стреля го ама с бели човечета

103

new koz

преди 12 години

до 94 и аз така разбрах. Моето мнение е че българките са интересчики и комплексарки, но това е мое мнение изградено от моя житейски път. Сигурно се е задоволявало комплексите тази 16 годишна мадама с по възрастни(+4,+6) и то двама да ходи едновременно.

102

Анонимен

преди 12 години

Ами момичето, него някой не го ли застреля от упор :)

101

Анонимен

преди 12 години

да те зареже жената,която безумно обичаш заради друг е супер гадно и болезнено,но трябва да понесеш удара с дастойнство и силна воля да продължиш напред

100

Сашо

преди 12 години

Лека им пръст на момчетата. Да се отнемат два човешки заради 16-17 годишно момиче, е леко казано МАЛОУМНО. Тая голямата плейбойка, сега да ходи да поднесе по едно цвете на гробовете на момчетата... ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ, ЧЕ 1 ЖЕНА НЕ ЗАСЛУЖАВА ОТНЕМАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, БИЛО ТО И ВАШИЯТ!!!

99

баси

преди 12 години

Заглавието трябва да бъде:Умря ***,който заради една *** уби човек.За такъв *** въобще не ми е жал.Дано изгние в ада *** нещастен.

98

Ф.С.В

преди 12 години

Учуден съм че все още има хора които се убиват за някаква си 16 г чалгарка ,,,а казват че в БГ няма чувства --всичко е пари ,,,,

97

до 99

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХА

96

0

преди 12 години

А бе не знам, аз ли нещо изоставам и живея в миналия век, НО на 16 не е ли доста рано за 2 любови? Аз съм над 30 и май още не съм сигурна, че има такова нещо като любов...??

95

BRAVO

преди 12 години

Почина 22-годишният Мартин, който застреля в понеделник 20-годишния Георги заради любовен триъгълник и след това се самопростреля.-DOSTOINA MIJKA POSTIPKA BRAVO EVALARKA BACE

94

До 99

преди 12 години

ТАКЪВ И ЩЕ ОСТАНЕШ АХАХАХАХААХАХАХХАХАХАХА

93

do 91

преди 12 години

Еи аман от глупави женски разсъждения ! Кат са те пренебрегнали пий една студена вода и търси др. риба колко искаш се 1 ще върже !!

92

До 82

преди 12 години

Не, девствен съм още.

91

bb

преди 12 години

bb

90

до 41 (от 37)

преди 12 години

С тази разлика че аз не съм отнел човешки живот, не го забравяй. Та ако му бяха взели органите за да спаси нечий живот пост мортум щеше да бъде малка компенсация за това което е сторил приживе ... И да не казваме голяма дума - на всеки може да се случи да лежи с мозъчна смърт (особено имайки предвид какви шофьори са българите,аз лично книжка нямам и винаги стоя на мястото на мъртвеца) и в такъв случай щом органите ми не ми трябват, защо да не отидат при някой който има нужда ?

89

Варна

преди 12 години

КОлко много има като това момиче, от всякакви възрастови групи, ако тръгнат всички да се стрелят заради това.... не знам

88

Анонимен

преди 12 години

като си безгръбначен лишей ще те докарат до безсилие особено пък на 20 години към 16 годишна лол... ква любов бе, аз на 20 години ги бодях през ден различни.. любов, на баба ми трътката