247

Несериозно

преди 12 години

Със сигурност българската държава стана за подигравка сред международните финансови институции, никой не ни взема на сериозно.Това е така, защото Правителството е с изключително ниско КПД, обладано е от интелектуална безпомощност, затънало е в лобизъм и корупция ...Крайно време е да проумеем, че политиката и държавното управление не са просто популизъм и предизборни обещания, а МОЖЕНЕ, РАБОТА И ОТГОВОРНОСТ !

246

Лукойл

преди 12 години

ЗДРАВЕЙТЕ ОВЦЕ !!! ТОЗИ СЦЕНАРИИ НА ГОСПОДАРИТЕ ОТ ИЗВЪН АТЛАНТИКА - Сорос , ЦРУ Мосад , МВФ , СБ и техните марионетки в България .... този филм го гледаме 20г ! Убий българина !!! Убий икономиката , фалирай предприятия , а после приватизирай (унищожавай и подарявай) и взимай заеми от МВФ и СБ , като разбира се за всичко ще има "виновен" - КГБ , ДС-та , Сталин , лошата Русия , Червената Армия и всякакви други шизофрении използвани от българските агенти на Сорос (повечето и ... НЕбългари ?),

245

хаймлих

преди 12 години

спрете да се обиждате на ком.и гербери.бъдете заедно.

244

Анонимен

преди 12 години

Гербери защо всички западняци се отеглиха от сдлката с Булгартабак! Да не се съмняват в честостта ви нещо,а!?:)

243

TPE3BEH

преди 12 години

НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ, това пръстъпно поведение на съда! Да излезнем братя на протест пред съдилищата и да изтръгнем веднъж завинаги този ялов плевел - така наречения "независим съд".

242

Анонимен

преди 12 години

А лиценза на най-крадливата и терористична партия БКП/БСП защо още не е отнет?

241

Свидетел на грабежа

преди 12 години

Не е виновен Лукойл...РАЗБЕРЕТЕ.В тази държава не е възможно да оцелеш без да хитруваш(особено при ГЕРБ)...това ще ви го каже всеки работодател.Тея отгоре станаха от милиционери-милионери..слепи ли сте!как става това?Ааа?!!!!!

240

Анонимен

преди 12 години

Танов пияницата и той стана юрист, както Цвъцко стана гинеколог:)

239

123

преди 12 години

Някой знае ли защо плащаме толкова скъпо за бензин?Как точно ни щавят (управляващите, а не рафинерията):1. ДДС- 20%;2. Акциз -69% от стойността за литър;След това идват и търговците на дребно, които си слагат своя процент 8-10% и накрая си плащаме като пичове и половината, та и отгоре прибира държавата в данъци... в същото време дерат данък, че имаш кола изобщо.. и винетки и какво ли още не; За мен проблема не е в рафинерията, а в самата държава:(

238

Анонимен

преди 12 години

Другари и другарки от червения прайд, хващайте горите, до като все още имате възможност!

237

TPE3BEH

преди 12 години

Червената *** много акривна днес бре! Долни и жалки хорица сте вие! За едните трухи които ви подхвърлят червените олигарси сте готови да продадете и майка си, БУКЛУЦИ!

236

Анонимен

преди 12 години

Кеф е да се гледа гърча на ГЕРБ:)

235

Анонимен

преди 12 години

Театър или не, Нефтохима ще трябва да монтира измервателни уреди, просто няма как да стане другояче.

234

Анонимен

преди 12 години

До 232Точно така комунуиден! Българския "независим" съд ще отмини конституцията! Хахахахахха

233

Анонимен

преди 12 години

Нема лево, нема десно -БСП изяде *** пресно!

232

Яне Янев

преди 12 години

Доган ага излезе най-надарения политик - опраши и Станишев, и Първанов.

231

Анонимен

преди 12 години

229 - Дано не го отнемат като този на Лукойл, защото и онзи лиценз не е като този на Лукойл и други решават, а не ГЕРБ:))))

230

портиер

преди 12 години

Вторият мандат на другаря Борисов ще бъде в качеството му на портиер на американското посолство! Клоунската му генералска униформа много ще му отива.

229

Анонимен

преди 12 години

Неофициалното мнение на бесепе чрез платените им драскачи го знаем, интересно е кога ще има офицално потвърждение за защита на руските крадци от бесепе, или да считаме решението на съдът за връщане на лиценза на крадците като официално решение на политбюро на бесепе!

228

Анонимен

преди 12 години

На изборите на есен ГЕРБ ще отнемат лиценза и на БКП/БСП и край на най-антибългарската и терористична партия в новата история на България, взривявала църкви, убивала десетки хиляди без съд и присъда, а други над 30 000 избити в лагери при масовата колективизация!