107

pepo

преди 13 години

Вярвайте в себе си и не спирайте да четете. Четете, четете, четете!!!Престанете да вярвате на "капацитети" и със знания вземете живота си в ръце!Оставете настрани надежждите си за "морален кодекс"! Няма такова нещо никъде по света, никой не го е писал и никой не го е й сънувал! Той съществува само във вашите надежди. "Капацитетите" ги движат други интереси!Вашето бъдеще зависи от вас самите.

106

анонимен

преди 13 години

Съди ги братко,свали им мръсните кожи..........И незабравяй не в български съд ,тук предварително си увенчан на неуспех.

105

Инженер

преди 13 години

Как да отида на лекар,като се знам какъв съм инженер....

104

95,

преди 13 години

да, най-лесно е някой друг да се обвини за безхаберието и некомпетентността. За грубостта и липсата на елементарно отношение, за незнанието и нежеланието да се добие знание, за арогантността и неприкритата наглост, за това са виновни политиците и най-вече ББ. Стига глупости, или си човек или не си, ако не си, извинения ще си намериш хиляди!

103

Анонимен

преди 13 години

До 81 Ела да видиш как се изкарва 6 на изпит .Влиза племеницата на проф ............ *** като стар *** и е готова със 6 Ти и за 16 да знаеш ,няма да получиш повече от 4 .Колко пъти е ставало пре очите ми ,си нямаш представа .Но после на чичо момичето остава в клиниката и става най най добрата и ела да видиш какви диагнози слага и как лекува .Такъв индивид ,в 5 курс ,не можеше да определи границите на сърцето ,но завърши с 5,80 и получи дори почетна грамота

102

NoName

преди 13 години

Вероятността да те убие GP-то ти, е 1 към 300...Тази да умреш в самолетен инцидент е 1 към 10 000 000...Вероятността да те сгази пиян пернишки голфаджия в центъра на Перник - 1 към 2 500 000...Изводите оставям на вас...И 91 е прав - по-добре да се лекуваме с чичко гугъл.

101

Анонимен

преди 13 години

пази боже в лекарски ръце да попаднеш

100

Анонимен

преди 13 години

ПРЕДИ КОГАТО ЧЕТЯХ ЗА ТАКИВА ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ ЦЪКАХ С ЕЗИК ,НО СИ КАЗВАХ ДОБРЕ ЧЕ НА МЕН НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО ,,,,,ОБАЧЕ СЛУЧИ СЕ И НА МЕН ,ТА НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ,ВСЕКИ ОТ ВАС И ВАШИ БЛИЗКИ УТРЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ В СИТУАЦИЯ КАТО ТТАЗИ,,,,,,ЛОШОТО Е ЧЕ СИ ОСТАВАМЕ САМО С ЧЕТЕНЕТО ,А ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ МИТИНГИ И ДА ИСКАМЕ ДЪРЖАВНА ЗАЩИТА ,А НЕ С МЪЛЧАНИЕТО СИ ДА ОСИГУРЯВАМЕ КОМФОРТ НА КАСАПИТЕ,СПОМНЕТЕ СИ ЗА КУЧЕТО НА КОЕТО ОТРЯЗАХА ЛАПИТЕ,А НИЕ КУЧЕТА ЛИ СМЕ?

99

Калин

преди 13 години

или ще има реформа .. или ще си *** .. !!!!

98

до 76 Факт

преди 13 години

Ей специалисте пак правителството е виновно според теб а ?- не ти ли е малко поне неудобно бе ***, не разбирам от медицина но човекът няма вече ръка заради тези *** наши докторя,колко пъти и колко лекари се изреждат да го лекуват ти прочете ли добре и в колко болници докато прочетат присъдата на ръката му,правителството му било виновно,а да виновно е защото няма СРС-та за да се види колко са некадърни нашите спасители.

97

Анонимен

преди 13 години

Частната клиника е "Кардиолайф" във Варна. Да знаят хората на кви некадърници ще попаднат. Значи, след като Ви окепазят ще Ви изритат от болницата набързо, за да не вземете да умрете там. Туй ще да е причината, да гонят хората след манипулацийте. Трбява да ги прекръстят на "Кардимъртвило"

96

Калин

преди 13 години

който назначава той наблюдава!!! гнусине!!!

95

Анонимен

преди 13 години

Не искам да обвинявам само докторите. С тези 15 годишни експерименти на некадърните и престъпни политици ги ошашавиха и тях. За всичките ни злини са виновни нашите политици, всичките от 1990 година насам. Там на площада всичките до един.

94

Анонимен

преди 13 години

Ох имам болка долу в дясно ниско в корема дали нма да ми отрежат левия крак. ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ

93

Анонимен

преди 13 години

защо да е виновен този, който е назначил изследването?! виновен е този, който го е извършил и не е наблюдавал след това

92

Калин

преди 13 години

колко плаща касата за онова изследване ... къде му е назначено на човека, мамка им и гадове .. да се омитат такива доктори!!! да слагат памперси в старческите домове в Австралия .. а ко ги искат де... точат парите на хората за сметка на живота и здравето им!!!

91

Анонимен

преди 13 години

ПРЕДИ ДА ОТИДЕТЕ ПО ЛЕКАРИ ПРОВЕРЕТЕ В ГУГЪЛ ЗА СИМПТОМИТЕ КОИТО ИМАТЕ КАКВА Е ВЕРОЯТНАТА ВИ ДИАГНО ,ПОСЛЕ ПОИСКАЙТЕ ОТ ЛЕКАР ДА ВИ НАПРАВИ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ ОКОНЧАТЕЛНА ДИАГНОЗА И ЧАК ТОГАВА ВЗЕМАЙТЕ ХАПОВЕ,МЕЖДУВРЕМЕННО ПРОВЕРЕТЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА НАЙ ДОБРИЯ ЛЕКАР КЪМ КОЙТО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ,И ВИНАГИ ПИТАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА И ЗАЩО ВИ СЕ ПРАВИ

90

Анонимен

преди 13 години

мислих мислих и реших и аз да се включа Хора не си мислете че само във Варна докторите са некадърници. Те са във всяка болница нас не зачитат за пациенти а за банкомати.

89

Иво

преди 13 години

поредната изродия на *** доктори в българия, за последните 5 месеца 4ма познати изпатиха като единия го докараха до трансплантация на бъбрек, а мен искаха да режат за да ми оправят коляното (връзки и менискус), което сега само си зарастна.... *** ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКЖЕ ДОЛНИ КАСАПИИИИИИИ!!!!!!! МРЕТЕЕЕ КАТО КУЧЕТААААААААААААААА

88

...

преди 13 години

Е добре де, сега тоя човек, какво ще стане с него!? Явно е, че никои с нищо няма да го обещети, но пък за сметка на това и наказани нема да има! Не знам някой ако има някакъв съвет към тоя човечец да му го даде, щото иначе друго освен да спорим и да се плюем не можем да направим! Даите съвет на човека щото друго е ясно - Прецакан е!!!