65

Boroka

преди 12 години

Аиде лека вечер

64

Boroka

преди 12 години

Точно така какво ми ходят като някой мумии вече живеем в друга ера хората летят до космоса на разходки апък те си мислят че живеят през средновековието откаченяци време беше някой да вземе мерки тука е Европа не Азия.

63

Boroka

преди 12 години

Тия резове са странна работа - емигрират в Европа за по-добър живот, а малко като позагладят косъма почват да настояват да живеят и да се носят както в *** държави, от които произхождат. Ами нали техните страни са такива изостанали именно заради тези средновековни бит и обичаи. И с цялото си нахалство натрапват тези "ценности" и на европейците. Я да се махат откъдето са дошли.

62

Boroka

преди 12 години

Мдаа,а нашите тука се издокарали като пингвини,че и баш кат арапки даже в Рибново и искат да се изкарат ,че видите те така си ходели от векове.Че нас кво ни интересува как са ходели преди 300 г.Сега е 21 -ви век.Който иска да живее в Европа ще спазва европейските порядки и обичаи,а не да ходи като пингвин и как му каже някакъв полуграмотен ходжа или депесарски активист.Защото оттам до екстремизма,сепаратизма и тероризма крачката е само една!

61

****

преди 12 години

Това решение трябва да се вземе от целият ЕС,и никакво носене на такива облекла веднъж за винаги,като толкова си ги харесват и искат да си ги носят,да си хващат пътят от където са дашли,никой не ги е канил на сила да дойдат,така,че трябва да се съобразяват със законите на страните в които живеят.

60

Boroka

преди 12 години

Да се забрани носенето на такива простотии.Който иска да носи, да ходи в Иран!btw в Иран задължават чуждите гражданки да се омотават в чаршафи, т.е. самите мюсулмани не се съобразяват с чуждите желания, ама когато те отидат на друго място, реват!

59

Boroka

преди 12 години

ЕДНО ВРЕМЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО НАШИТЕ ДЕДИ СА ГИ ИЗГОНИЛИ ОТ ЕВРОПА.ЯВНО Е ИМАЛО ЗАЩО!ТЕРВЕЛ - СПАСИТЕЛЯ НА ЕВРОПА!

58

Boroka

преди 12 години

Религиозният мир в Европа отново е поставен на изпитание"- да, от мюсюлманите. Мястото им не е тук, не принадлежат на нашата култура, не споделят нашите ценности, нека си вървят. Ако не искат, ще играе тоягата.

57

Machiavelli

преди 12 години

Евала на Белгийците, само това може да се каже.

56

Българин

преди 12 години

Кво става бе - нали тия все ни размахват пръст и ни заповядват да бъдем толерантни? ?!?

55

Boroka

преди 12 години

Много е просто - щом такива религиозни фанатици мюсюлмани са дошли в християнският свят, ще играят по нашите правила - ако не - да си ходят в техните държави - кой ги е довел насила в Дания и Франция и Швейцария? В строго мюсюлманските държави (Турция не е от тях) защо задължават християнките, отишли на посещение да спазват техните ограничения?

54

TheMadHatter

преди 12 години

Всяка жена която ходи облечена в палатка е предателка на всички жени, на тези от нейния род преди нея, на дъщерите си и на всички следващи поколения. Аз не мога да бъда толерантен към подобна варварщина. Гледайте филма FITNA.

53

Мимето

преди 12 години

Браво! Страните който си изповядват мюсюлманска религия да си носят не бурки, ами найлони ако искат. Там където хората си ходят с нормални дрехи малцинството трябва да се съобрази и да се облича подобаващо. На който не му харесва да си бега у бурканските държави.

52

Анонимен

преди 12 години

60 - Да, ама Бай Тошо го отричат:) Пък сега правят като него и то западняците!

51

Проклетник

преди 12 години

По темата с бурките и забрадките,западна Европа има да ни догонва.Още преди 40 години Бай Тошо въведе забрана из магазините да обслужват гражданки със шалвари и забрадки из разградското и цялото делиорманско вилает.

50

Boroka

преди 12 години

ДПС Е ВРЕДНА КАКТО ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ,ТАКА И ЗА ХРИСТИЯНИТЕ И ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА.СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ Е ИЗТОЧНИК НА НАПРЕЖЕНИЕ,КОРУПЦИЯ И ЕТНИЧЕСКО РАЗДЕЛЕНИЕ.

49

АТАКА

преди 12 години

ИСЛЯМСКИЯТ ФАНАТИЗЪМ Е ЗАБОЛЯВАНЕ НА МОЗЪКА :))))))))))

48

джумаец

преди 12 години

Десните и левите екстремисти са еднакво вредни за човечеството,

47

Анонимен

преди 12 години

За всяка бурка,яка хурка!

46

999

преди 12 години

Малей като ви чета бумащината,че не дай се да ви се вържа!*** само на християни и християнска българия ще ми стане тука ! Ква е тази омраза към ближния бе ей булгарски шопари?*** било бурка *** било фес,*** много бързо забравихте дето 525 години носихте този фес на главата!И пак ще го носите.. ммм..Да! Вече не сте в един отбор с Русия!А пък и ония са гастербейтери там - *** ние не сме!!!Останали сме по тези земи от Османското присъствие,и тези земи са толкова наши колкото и ваши!Много да не лаеете!!!