25

Хм

преди 12 години

Аман от простотии!!! Програми, стратегии и други свинщини! Начинът е само е един: ИЗБИВАНЕ на гадните ***! Аз искам моите данъци да отиват за децата ми, не за приюти за ***, кучелюбци и т.н.!Фандупкова, ега те нахапят, та да се светнеш, че единствения начин да се оправят нещата, е да покажеш среден пръст на тъпия ти шеф-кучелюбец и да приключиш веднъж завинаги с ***!Аман от *** - на два и четири крака!

24

Анонимен

преди 12 години

А дано, ама надали!

23

Оня

преди 12 години

"Ограничаване на размножаването на безстопанствените кучета ще става със засилена кастрация на животните и на броя на екипите на ОП "Екоравновесие"." Точно така, Екоравновесие само това заслужава! Кастрирайте броя на екипите! После и самите екипи. Този проблем винаги се решава предизборно, но никога няма резултат, няма да има и сега. През 2016 песовете пак ще са толкова и пак ще си нападат хора по улиците.

22

Анонимен

преди 12 години

Едно време имаше едни много полезни хапченца - хвърлиш го и помияра заспива до кофата с ***.Сега обаче кучкарите не дават, както каза баш кучкара.Оня който "построи" завода за *** в София, но забрави да му отреже лентата.

21

Анонимен

преди 12 години

Този проблем с кучетата може да се реши за седмица две, какво е това безобразие 2016г., явно някой върти голяма далавера с тези кучета.

20

Анонимен

преди 12 години

До 16:Да нямате виетнамско общежитие на близо или луд съсед, който ги трови? При мен глутниците около блока от една станаха три и по цяла нощ се лаят и бият за територия, идва ми да хвана пушката!

19

Дам

преди 12 години

Празни обещания ,преди избори са съответни на празна чиния и джобове...След пет години я камилата ,я камиларя...

18

new koz

преди 12 години

Ако нямаше корупция кучетата щяха да са кастрирани и да понамалеят, но и в това правителство корупцията се шири навсякъде и не кастрират кучетата и след 2-3 години пак ще има стабилна популация.

17

столичанин

преди 12 години

даите да очистим *** кучетата сами ще изчезнат

16

Tepix

преди 12 години

Последните 3-4 години доста намаляха кучетата, в пъти, поне в моя и съседните квартали ... едно време беше напълно нормално глутници от по 5-6 да се разхождат между блоковете ...

15

new koz

преди 12 години

А без ***, помаци и други селяни коя година София ще остане

14

Анонимен

преди 12 години

без кучета от 2016.....а до тогава, кучета ни яли. Безобразници!!!

13

sts

преди 12 години

do 8.a kakvo shte kajesh niakoi ako ti opane edna sekia i na tebe kak shte se pochustvash a??ne moje da raztrelvash jivotnite zashtoto jiveiat na ulicata,ima drugi nachini za da se spravim sas problema.riabva da se nalagat sankcii na hora koito sa izhvarlili domashniat si lubimec na ulicata,kuchetata ne sa vinovni a nie horata.

12

new koz

преди 12 години

Тази песен смея чували

11

Samo minavam

преди 12 години

Ами,ако се заключат и общинарите да лаят в приюта за бездомни кучета....

10

Томас

преди 12 години

А така обещайте - някъде към 2116 година - обещавайте.

9

Анонимен

преди 12 години

Кучетата, дупките и завода за *** още дълго време ще присъстват в предизборните обещания на партиите, но едва ли ще се направи нещо, после какво ще ни обещават? Това като вица, в който млад адвокат приключил дело, което баща му, също адвокат, влачи вече 20 години. Хвали се той на стария, а той му се кара:-Абе ***, аз с това дело те отгледах и изучих....

8

Ретро

преди 12 години

Едно време в крайградските зони (понеже в центъра да видиш куче беше абсурд,а ***-рядкост) тръгваха групи от по 2-3 ловци и един милиционер с тях...Всичко приключваше за дни. Оставяха само кучета с паспорти,а имаше и породисти,застреляни през оградите на къщите,защото собствениците в момента ги няма!

7

zzz

преди 12 години

Глупости! Май не сте се разхождали по улиците скоро!? Има много начини за справяне с проблема, но никой не иска да си мръдне пръста! Много е лесно зад чиновническото бюро да стоиш и да плюеш глупости и да драскаш някакви документи, за които *** народни пари. Който иска да постигне някакъв резултат - той действа, а не говори!

6

xj

преди 12 години

Много глупави и ограничени хора има...Фандъкова е една от тях - със съжаление го казвам, защото е и жена. За пожарникарчето...е ясно на всички.Как 2014/2016г бе ??? Тези *** ли са! Проблемът се решава за до месец! И после, оперативно звено сАмо профилактира в София. Наистина тези (а и предишните управляващи и София) са срам и позор за нацията!