423

Анонимен

преди 12 години

Тука в този форум има доста хора от 4-ти километър ми се струва !

422

Бат Бойко

преди 12 години

Вие нали се сещате че всичко това е дирижирано от Алексей Петров,за да компрометира правителството,уж всеки да си мисли че е дело на Цецо или на Бойко,само че те трева не пасът и много скоро Алексейчо ще го отнесе здраво!

421

Анонимен

преди 12 години

И аз се убедих,че ГЕРБ нямат алтернатива-гласуваш за сините и получаваш като бонус всичките сателити на червените *** и Доган за мирис и алкохолен привкус.

420

Анонимен

преди 12 години

САМИ СА САИ ГИ ВЗРИВИЛИ! Бойко не е никак ***, че да взриви офисите на тия ***...Ако иска да ги плаши - ще го направи по друг начин.

419

Анонимен

преди 12 години

Вижте коментара на гербрер:"Трябваше и Позитано да бъде вдигнато във въздуха. Това би било още по-добра новина."за да разберете кой е поставил взрива:)) Те един билборд не можа да прежалят, а го рязаха, че един взрив ли няма да сложат:)

418

Алексей Петров

преди 12 години

-Еми няма пък да влезете в Шенген!Идват избори,едв ли ще си спомня някой,че гърмях Галерия точно когато Еврокомисарката беше тук за да каже ставаме ли за Шенген .Ето като гръмна още няколко пъти,ще ни приемат,ама друг път.

417

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

КОЙ казва, че сме живеели в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ?В една полицейска държава подобни неща не се случват. Там има здрав ред.Това, че начело на държавата стоят двама Топ-милиционери -- Бойко Б. и Цв. Цв. -- не я прави полицейска. Тяхното издигане начело на държавата е дело на техните кукловоди -- Евро-Атлантическите партньори, с цел да им изпълняват Гео-стратегическите интереси. Самите те са абсолютно невежи по отношение на държавното управление, затова се налага чужди посланици да ги държат на "къса каишка", да не направят някоя глупост - не в ущърб на народа, за него на тях не им пука, а в ущърб на Евро-атлантическите интереси.

416

Анонимен

преди 12 години

421 - Сигурно! Ти продаваш бъдещето на децата си по-евтино - за 2 лева!

415

До421

преди 12 години

Ако наричаш мен другарю твоят вожд е най големи комунист ! това ако не си го разбра седни да прочетеш малко ама то от къде да се сетиш сигорно ви пишат и коментарите който трябва да пишете !

414

Кутев

преди 12 години

Ах, колко благодатна тема, другари! Да изревем мощно ОООООСТААААААВКА!! Всички пред мониторите, пълна мобилизация! Днес надника е двоен и смените са 24 часа!

413

el

преди 12 години

Jiveq v Germaniq.Ne moga da si predstavq tuk politizite da se zanimavat po zql den s vaprosi koi na kogo e spretnal kompromat,koi kolko e otkradna,koi e mutra....,che i bombi. Nqmam dumi ! I nadejda nqmam.

412

до 418

преди 12 години

Разликата между мен и теб е, че аз не бих продал бъдещето на децата си за 10 лева, другарю.

411

Рубен

преди 12 години

Е сега вече се убедих, че за момента ГЕРБ нямат алтернатива !

410

Анонимен

преди 12 години

герб са история - на никой не му пука за титаничните битки с престъпноста на Цветанов или за рязането на лентички от Боко.Хората живеят зле и тва е достатъчно.Като се замисля и по времето на Жан не беше толкова зле...Тия са несравними!2 милиона работещи бедняци крепящи държавата с трудът и данъците си -ей го калпавият човешки материал.Докато *** са "гласоподаватели" -ей го и електората...Как ще ги разделят с другите лешояди е интересно?*** гласове ще минат 150 лв.Премиерът вече е уволнен! И не от РЗС та БСП та и прочие др мекерета, а от хората.

409

До 414

преди 12 години

А на теб катеричок герберски колко ти плащат да пишеш коментарчета ! кажи не е срамно

408

ааа

преди 12 години

Преди всеки доклад на ЕС - бомба за Яне. Нещо да ви намирисва? Дори и кварталния *** няма да направи подобно нещо, когато погледите са вперени в България относно борбата с престъпността, преди приемането в Шенген... другари от Позитано, Дондуков и производните им политически формации, НЕ СМЕ ТОЛКОВА ***, ЧЕ ДА СЕ ВЪРЖЕМ НА ЕВТИНИТЕ ВИ ТРИКОВЕ! ВИЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, КОИТО САМИ СЕ ГРЪМНАХА С ТЪПОТИЯТА И АЛЧНОСТТА СИ!

407

Анонимен

преди 12 години

Комунистчетата загубиха почва под краката и започнаха да мятат бомби!

406

Роко

преди 12 години

помака Алексей не може друг да измисля освен да се самовзривява ! Поради простата причина, че вотът няма да мине , гениалните им акъли рушиха, да привлекат вниманието на пресата - *** прости! А и напълниха форума с писаници !

405

Анонимен

преди 12 години

петимата помаци плюещи по цял ден по герб и днес са тук.

404

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо, но се сещам как през 2001-ва в Пловдив, по време на националната конференция на СДС, един кандидат за лидер меткаше димки в кенефите... Е, човек никога не знае кога ще се мине на следващото ниво!